Wednesday, March 08, 2006

Ladies night on Womens' Day in Athens


IT’S RAINING MEN (HALLELUJAH…)

Τα κορίτσια ξενυχτάνε με όλους τους τρόπους (μόνα, σε παρέα, με αγόρια, με τις νευρώσεις τους στο σπίτι). Και μια φορά το χρόνο βρίσκουν άλλοθι για να πάρουν μάτι από την κλειδαρότρυπα. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και τα Ladies’ night που οργανώνονται μάθαμε για τις πιο ηδονικές βραδιές strip show, αυστηρά και μόνο για γυναίκες. Πάνω τους κορίτσια!


ATHENS QUEENS CABARET LIVE SHOW

Η πολυτελής αίθουσα του Athens Queens φιλοξενεί 13 άλκιμα κορμιά (επώνυμοι strippers από όλον τον κόσμο) έτοιμα για χορούς και (γυμνά) πανηγύρια. Team leader ο δικός μας Nick the Greek (Νίκος Ακριβός), ο πιο γνωστός stripper πανευρωπαϊκά, αφού ο θαυμασμός που προκαλεί το αρχαιοελληνικής … γράμμωσης κορμί του στο γυναικείο φύλο είναι απαράμιλλος. Το υπόλοιπο group περιλαμβάνει ένα pot pouri με άνδρες από διάφορες χώρες (να και τα καλά της παγκοσμιοποίησης), από τις Βρυξέλλες, τη Βιέννη και τη Βραζιλία. Η διοργάνωση ανήκει στη Megadance, από τις πιο έμπειρες εταιρίες διοργάνωσης τέτοιων show στην Ελλάδα. Το τέλος του show, οι πελάτισσες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν ένα πιο face to face χορό στο τραπέζι τους. Ευκαιρία που δεν πρέπει γενικώςνα μείνει ανεκμετάλλευτη, αφού είναι η πρώτη φορά που περνάει από την πόλη μας αυτός, ο απελευθερωτικός από ταμπού και προκαταλήψεις ανδρικός «άνεμος». Αέρααααααα.
Λεωφόρος Αθηνών 250 Χαϊδάρι, 210 5816288. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 10 και θα είναι μόνο μια.


CLUB TESSERA

Για δεύτερη χρονιά η Full Monty ομάδα με τους έξι διασημότερους φουλ στρίπερς της Αγγλίας και με αρχηγό τον Rebel Red – και το κορμί του αρχιτεκτόνημα (σαν αερογέφυρα στο κέντρο του Λονδίνου) – θα χορέψει μέχρι το πρωί. Μαζί τους και άλλοι Έλληνες και ξένοι strippers, με την απαραίτητη ποικιλία. Στη περίπτωση που το ομαδικό θέαμα δεν σας χορτάσει μπορείτε να καλέσετε όποιον dancer σας έκανε εντύπωση, για ένα ιδιωτικό φουλ στριπτιζ στο τραπέζι σας. Η βραδιά θα είναι επίσης και αποκριάτικη. Μια αμφίεση «Θηλυκός Ντε Σαντ» θα ταίριαζε… Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, οπότε πρέπει να τηλεφωνήσετε εγκαίρως. Η βραδιά θα επαναληφθεί σε ημερομηνίες που αναμένεται να ανακοινωθούν.
Πειραιώς 117, Γκάζι, 210 3423198 & 210 3454004. Πρωϊνές ώρες: 6977 204856.



TAMAM CAFÉ – CUISINE CLUB

Οι βαθιά θρησκευόμενες πιστές στους «θεούς» της Ανατολής μπορούν να δουν belly dancers να χορεύουν για τις γυναίκες και για τη γιορτή τους στο Tamam. Να χαρούν λυκνίσματα τσακίρικα, σκούρα βλέμματα γεμάτα λαγνεία και σοκολατένιες επιδερμίδες (το φαντασιωνόμαστε ήδη). Εκόνες από το χρυσοποίκιλτο παλάτι της Πόλης, δακτυλίδια καπνού από ναργιλέ, ντρου-μπου-ντρου-μπου-ντρουμ, τα κορμιά τους πως λυγούν…
Στο Village Park Ρέντη, Λεωφ. Θηβών 228, 1ος όροφος, 210 4911425



Αντιγραφή από την free press "Athens Voice", τεύχος 114, 2-8 Μαρτίου, σελ. 36 (οι εικόνες του "αγίου" από το αρχείο της ξεσαλωμένης Μαριαλένας)

10 comments:

Xνούδι said...

Aμ, γι΄αυτό εμένα τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή!!!
Ετσι εξηγείται.

Φιλιά πολλά :-)

Marialena said...

Γειά σας κορίτσια! Φάτε μάτια ψάρια κοινώς. Μωρέ δεν θα με χάλαγε καθόλου μια τέτοια έξοδος τη συγκεκριμένη μέρα, έτσι για να παίξουμε και μεις μια φορά το ρόλο του διεκδικητή με το αντίθετο φύλο!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Xρονια πολλα σε ολες τις Γυναικες.

Marialena said...

Καλώς το παιδί!!! Ευχαριστούμε Νίκο, η στάση των ανδρών είναι που μας κάνει να γιορτάζουμε από το τίποτα πολλές φορές, γι' αυτό και οι ευχές σου είναι πολύ όμορφες! Μ.

γιώργος said...

Κατ'αρχήν χρόνια πολλά υπέροχες γυναίκες...
Σας ακούω στεναχωρημένες και καταπιεσμένες. Ετσι είναι ή για τα μάτια του κόσμου γίνεται;
Πάντως, σας ευχαριστούμε που υπάρχεται...

Marialena said...

Γιώργο, καλωσόρισες & πάλι! Έτσι είναι όπως τα λες και ξέρεις γιατί? Γιατί νομίζω πως η γυναίκα δεν ολοκληρώνεται αν δεν υπάρχει και ο άνδρας που τη συμπληρώνει και το αντίστροφο. Όχι σαν άτομο, άλλο αυτό, αλλά σαν κομμάτι της φύσης, θηλυκό+αρσενικό, γιν-γιαν. Όσο διαταράσσεται η ισορροπία αυτή, τόσο υποφέρουμε αμφότεροι.
Να σε βλέπουμε στα μέρη μας, όποτε θες... και να χαμογελάς! Μ.

γιώργος said...

Εχεις δίκιο για τις ισορροπίες. Είναι δύσκολο να τις κρατάς. Γι'αυτό κάνεις και ανάλογες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς...
Αν είμαι ευπρόσδεκτος θα με "βλέπετε" κάθε μέρα...
Φιλιά και ένα χαμόγελο στα χείλη...

boubouka said...

Χρόνια Πολλά έστω τυπικά μιάς και που δεν περιμένουμε την συγκεκριμένη ημέρα για να σας γιορτάσουμε!Σας έχουμε "κολαούζα" κάθε μέρα χιχιχχι :P~

Μαύρος Γάτος said...

Βρε θα μας κάψει ο Θεός!

Τι είναι αυτά;;;;;;
Ντροπή ντροπή!!!!!!!!!
Γίναμε αντικείμενα;;;;;

Ε μάλλον καιρός ήταν.....

Σ;))))))))))))))))))))))))))))

(Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας μια που την Παρασκευή θα πάμε με τον Λαμπρούκο στο Dolls Σ;))))))))))))))))))

Χρόνια πολλά αναδρομικά και από εδώ, Δόνια Μαριαλενίτα

Marialena said...

Καλημέραααα... Με τον Λαμπρούκο στο Dolls ε? Φάτε μάτια ψάρια... Βρε όλα χρειάζονται σ' αυτή τη ζωή και ο θαυμασμός στα κάλλη του έτερου φύλου απαραίτητος! Καλό οφθαλμόλουτρο λοιπόν στις λάγνες καλλονές των ονειρώξεών σας γλυκίτατοι κατ' τα τ' άλλα άνδρες που μας περιστοιχίζετε! Enjoy, M.

@ boubouka: xe,xe,xe ας μην μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς εσάς και θα σου λεγα. Αμοιβαία τα αισθήματα γιατρέ μου. Φιλιά, Μ.