Friday, May 26, 2006

Για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

O SÉBASTIEN LOËB ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΡΑΛΙ ΟΔΗΓΩΝ 2004 ΚΑΙ 2005* MΕ THN OΜΑΔΑ ΤΗΣ CITROEN, ΣΤΟ ODEON KOSMOPOLIS
…και μαζί του πολλά νέα μοντέλα!

Tετάρτη 31 Μαΐου 2006, ώρα 18:00**

Image Hosted by ImageShack.us


Την Τετάρτη 31 Μαΐου οι φίλοι των αγώνων ράλι θα έχουν την τιμητική τους στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis.
Ο οδηγός «φαινόμενο» Sébastien Loëb, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι 2004 και 2005 με την αγωνιστική ομάδα μας, Citroën Sport , θα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο χώρο του Odeon Kosmopolis στις 18.00**, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα για τους Έλληνες θαυμαστές του και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο Sébastien Loëb έχει, τα τελευταία χρόνια, μία ραγδαία εξέλιξη. Εντοπίστηκε από τον Guy Frequelin, τον διευθυντή της Citroën Sport και σε χρόνο-ρεκόρ αναρριχήθηκε σε όλες τις βαθμίδες της παγκόσμιας ιεραρχίας των οδηγών. Το 2001 κέρδισε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με το Saxo Super 1600 στο Πρωτάθλημα Junior WRC, ενώ έκτοτε η αγωνιστική ομάδα της Citroën (Citroën Sport) του εμπιστεύθηκε το τιμόνι του Xsara WRC, αυτοκίνητο με το οποίο βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Citroën στέφθηκε τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών (παγκόσμια πρωταθλήματα ράλι FIA 2003, 2004 και 2005) και ο ίδιος στέφθηκε δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Οδηγών (πρωταθλήματα ράλι FIA 2004 και 2005).

Ο Sébastien Loëb είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (Οδηγών) με την ιδιωτική ομάδα της Kronos Total Citroën WRT και έχει ήδη 31 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία, γεγονός που του δίνει σημαντικό πλεονέκτημα και για τον φετινό τίτλο. Παράλληλα, έχει πετύχει 25 νίκες σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ με μία ακόμη νίκη θα ισοοφαρίσει το παγκόσμιο ρεκόρ νικών σε παγκόσμια πρωταθλήματα που μέχρι στιγμής κατέχει ο «θρύλος» του αθλήματος Carlos Sainz, με 26 νίκες.


Image Hosted by ImageShack.us


… ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ YΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΙSS FASHION TV MODEL AWARD 2006
Οι τυχεροί που θα βρεθούν στο Οdeon Kosmopolis, την Τετάρτη 31 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα κορίτσια που αποτελούν το μέλλον του παγκόσμιου modeling.
Τον Γάλλο πρωταθλητή θα πλαισιώνουν οι υποψήφιες του παγκόσμιου διαγωνισμού Μiss Fashion TV Model Award 2006, oι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Club Hotel Casino Loutraki και θα έρθουν στο Odeon Κosmopolis αποκλειστικά για να γνωρίσουν τον Sébastien Loëb.

Όσοι είστε φαν των αγώνων ράλι, σπεύσατε, λοιπόν, την Τετάρτη 31 Μαΐου στο Odeon Kosmopolis (Λ. Κηφισίας 73, Μαρούσι - Κόμβος Αττικής Οδού) για να γνωρίσετε από κοντά τον σπουδαίο αυτό οδηγό και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!



All photos contained within press release l remain under copyright. ©Kronos/McKlein , Citroen Sport, Οdeon and Fashion TV.
Photographs may only be reproduced in printed publications made available to the general public.3rd party website use is strictly limited to the purpose of illustrating individual stories and may not be added to galleries, archives or albums. Furthermore these images may not offered for sale as prints, posters or any other medium.Under no circumstances may these images be used in commercial projects and or be offered for sale

*Σημ. Η ώρα είναι ενδεικτική και ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις έκτακτες υποχρεώσεις και το πρόγραμμα του αγώνα του πρωταθλητή
** Σημ. FIA World Rally Championship(Drivers)

Αθήνα, 25 Μαΐου 2006 ΔΤ:16/06

11 comments:

Marialena said...

Εμ, κοίταξε για τον Σεμπαστιάν δεν γνωρίζω επακριβώς αλλά, για τον Ρίκυ Μάρτιν που έρχεται οσονούπω στην Αθήνα κι αυτός, έμαθα πως είναι διαθέσιμος! Βουρ και με το καλό το προξενιό, χαρ,χαρ!
φιλιά, Μ.

An-Lu said...

Το Ksmopolis που βρίσκεται????
Προτιμώ να στηθώ στην ειδική του Λαγονησίου!!!!!

Marialena said...

Στο Μαρούσι στον κόμβο της Αττικής Οδού, από ότι θυμάμαι, αλλά επ' ευκαιρία του Ακρόπολις, το Λαγονήσι είναι πολύ ωραίο για να παρακολουθήσεις τα δρώμενα. Φύγαμεεεεε... για Ακρόπολις 2006!

Marialena said...

Καλώς τον αγαπητό μας Αβεσσαλώμ! Ε, όχι και καινούργια (εδώ δεν το βγάζω πολύ συχνά), είναι μέρος της "αυτοκινητίτιδας" που έχω από παλιά... Τώρα είναι πιο ήπια τα συμπτώματα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, τσουπ, υποτροπιάζει...
Να υποθέσω κι εσείς έχετε μια αγάπη στο άθλημα γενικότερα?

Unknown said...

Εγώ πάντως είμαι με το πριγκιπόπουλο τις Πίστας
Valentino Rossi.

Και μετά Fernado Alonso

Kαλό σου απόγευμα!

Marialena said...

Δεν αντιλέγω ο Valerossi είναι προικισμένος οδηγός αγώνων και έχει και μέλλον ακόμα. Εγώ είμαι μια Ferraristi γενικότερα αλλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διαλέγω Carlos Sainz ή Collin Mac Rae.

Φιλιά πολλά και από μένα καπετάνιε φίλε της ταχύτητας, Μ.

Marialena said...

LOL! Πάω πάσο... (ωραίο παιχνίδι πάντως το συγκεκριμένο!) Με πειράζεις ε? ;-P

Serenity said...

Κι εγώ είχα παίξει Collin Mc Rae μια φορά, δε θυμάμαι τι νούμερο ήταν, κι είχα βαρεθεί να στουκάρω πάνω στα δέντρα στην ίδια πάντα στροφή γμτ... :-P

Marialena said...

Αχα! Ώστε εσύ λοιπόν ήσουν η υπαίτιος ε? Το ομολογείς... φτου σου! (άμα έχεις τέτοιους φίλους με τη γλυκειά κουβέντα στο στόμα σαν και του λόγου μου τώρα, τι τους θέλεις τους εχθρούς) χαρ,χαρ,χαρ!

Μάλλον το joystick ήταν στραβό γι΄αυτό και σε έπαιρνε αμπάριζα ;-P

Gordon said...

Καλός ο Λέμπ, μα για εμένα ο πιο γρήγορος ήταν ο Κάνκουνεν.
Απο F1 αυτός που θαυμαζα πολύ ήταν ο Ayrton Senna...

Καλά ρε κορίτσια ο Ρ.Μάρτιν δεν είναι γκέι?

Marialena said...

Καλημέρα Gordon, welcome! Τώρα όσον αφορά τις προτιμήσεις του Ρίκυ του Φιρίκι, τι να σε πω, δεν τον έχω δοκιμάσει να ξέρω τα γούστα του! Επειδή έρχεται Ελλάδα είπα να το εκμεταλλευτεί η Μοργκάνα μπας και "τακτοποιήσει" τη φιλενάδα της!

Οι Φιλανδοί είναι βρε παιδί μου οδηγάρες! Συμφωνώ με τις επιλογές σου. Πάντως ο Σένα είναι και θα παραμείνει αξεπέραστος με την ακρίβεια στη οδήγησή του και κρίμα που έφυγε νωρίς...