Friday, May 19, 2006

Eurovision 2006: And the winner is...

Image Hosted by ImageShack.us

Sakiiiiiiisssssssssssss! Oh my God!!!

8 comments:

Serenity said...

Αχ! :-PPPPPP

Marialena said...

Όλα τα λεφτά φιλενάδα, όλα τα λεφτά είναι το παιδί! Enjoy, M.
Υ.Γ. άντε μετά να θες να δουλέψεις με τέτοιες εικόνες στο νου, γίνεται, εμ δε γίνεται... ααααχ!

Marialena said...

Χρειάζεται, χρειάζεται καλοκαιρινέ μου και το οπτικό ερέθισμα. Πως εσείς οι άνδρες βλέπετε κάτι καλλύπηγες υπάρξεις και μετά όλο εκεί είναι το μυαλό σας? Ε, έτσι και μεις με τον Σάκη... Τώρα για την σειρά αποπλανήσεώς του να το συζητήσουμε αν είμαστε πολλές...! Μ.

ηω-λιθικός said...

Τι να πω τώρα εγώ ,
οοοοοπςςςςςς συγνώμη που μπήκα χωρίς να χτυπήσω ....

Marialena said...

Σώπα καλέ! Για σας τα αγοράκια θα ανεβάσω μέσα στη μέρα κάτι που ίσως σας ενδιαφέρει. Για να μην μου παραπονιέστε δηλαδή οι αρσενικοί της παρέας ότι σας ξέχασα (χι,χι)! Μ.

Marialena said...

Ααααχ, Μοργκάνα μου, δεν μπορώ, χρόνια το κρατούσα μέσα μου και μετά τα χθεσινά, δεν κρατιέμαι άλλο! Σάααακηηηηης και ξερό ψωμί!

Κουράγιο φιλενάδα, αλλά και συ όλο τους όμορφους πας και διαλέγεις? Εμείς τι θα απογίνουμε γυναίκες σε οίστρο, εεεε? Σααααάκηηηη...

ellinida said...

Lolll λέμε . Ευχαριστώ δεν θα πάρω . Νόστιμος , δεν λέω , αλλά αυτή η κρεβατάμπλ φωτογραφία το μόνο που μου βγάζει είναι άθφονο γέλωτα .

Marialena said...

Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα που λένε και στα μέρη μου Ελληνίδα, πάρε εσύ τον George Clooney, να κρατήσω εγώ το παιδί και να είμαστε όλες ευχαριστημένες! Συμφωνείς ή προτείνεις κάτι άλλο?