Friday, September 14, 2007

Εκλογές 2007: Οδηγίες για υποψιασμένους ψηφοφόρους!











Φτάσαμε στο παρά 5' των εκλογών αισίως και με τα νεύρα μας ρετάλια!!! Εσύ λοιπόν λαέ υποψιασμένε, αποφάσισες που θα ρίξεις την... ψήφο σου? Ποιός κερατάς λέει λιγότερα ή περισσότερο πιστευτά ψέμματα, έχει ή δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και το τι συμβαίνει γύρω μας? Ψήφος επικύρωσης, αντίδρασης ή άστα να πάνε?

Γιατί προσπαθούν να το παίξουν "σωτήρες" μου λέτε? Γιατί πάνω στις πλάτες μας να παίζονται παιχνίδια πολιτικής δολοπλοκίας χωρίς την συναίνεση του ψηφοφόρου? Γιατί ζητάτε την ψήφο μου, για να επικυρώσετε τις ανομίες σας, ένθεν και ένθεν? Εσείς αγαπητοί εθνοπατέρες και εθνομητέρες θρέφεστε από την ψήφο εμπιστοσύνης μας, ενώ εμείς διατηρούμε τις ελπίδες για "μια θεσούλα στο δημόσιο" ή οτιδήποτε άλλο μας υποσχεθείτε!

Είπα να μην εμπλακώ ενεργά στην πολιτική αντιπαράθεση των ημερών, μέσω του ιστολογίου μου, γιατί μόνο νερό στον μύλο των πολιτικάντιδων και των καιροσκόπων θα έριχνα, που στην αναμπουμούλα χαίρονται όπως αυτήν την εποχή! Όμως, πριν "σταυρώσουμε" το κόμμα της αρεσκίας μας και τους εκπροσώπους που θα θέλαμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή για την επόμενη τετραετία, ας αναλογιστούμε για ποιόν λόγο ψηφίζουμε και τι αντιπροσωπεύει η ψήφος μας στη συνείδησή μας.

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ να φτιάξετε εσείς οι κυβερνόντες, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ! Από "θα" και συνθήματα χορτάσαμε, ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Αντε καλή ψαριά αδέλφια και από Δευτέρα πάλι να ηρεμήσουμε μετά τις κορώνες των θαυματοποιών!

Links: Ψήφος κατά περιβαλλοντική συνείδηση

Μαριαλένα, 12/09/2007

11 comments:

MenieK said...

Έχεις καινούργιο περιβάλλον ή ο κομπιούτοράς μου ζουρλάθηκε?

MenieK said...

Α! και αυτό εννοώ τη ροζ πλευρά της ζωής που έγραψα στο προηγούμενο ποστ σου... Να έχεις τραβήξει τον παθών σου τον τάραχο και να εξακολουθείς να έχεις αισιοδοξία για τις καταστάσεις και (όπως βλέπω εδώ και για) τους ανθρώπους...

Marialena said...

Καλημέρα Μένη! Τι ακριβώς εννοείς για την αλλαγή περιβάλλοντος? Στον υπολογιστή, στο σέρβερ, στον IP, που σου δείχνει άλλα αντί άλλων?

Σαν αντισταθμιστικό παράγοντα στις κάθε είδους χλαπάτσες γενικότερα, έρχεται η αίσθηση του φως στο τούνελ για να μου δίνει προοπτική για το μέλλον. Είναι αλήθεια αυτό!

Πιστεύω στην ατομική ευθύνη του καθενός μας και στη πολιτική και παντού, ούτε σε σωτήρες, ούτε σε μεγάλα λόγια. Σε πράξεις και αποτελέσματα ναι, για το κοινό καλό ναι, σε ιδεολογία ναι, σε καιροσκοπισμό όχι, σε ατομισμό όχι, σε διαφθορά και αναξιοπρέπεια όχι.

Έχουμε τους αντιπροσώπους που μας αξίζουν στη Βουλή, είτε μας αρέσει είτε όχι. Ας μας προβληματίσει αυτό καλύτερα πριν ρίξουμε τη ψήφο μας ελαφρά τη συνείδηση!

An-Lu said...

Άλλαξες τεμπλέτι; Με γειά αλλα μου λείπειτο παλιό σου!
Όσο για την ψόφο μας...θα την ρίξουμε κάπου κάτω από το πέμπτο ψοφοδέλτιο....

Marialena said...

Όχι βρε παιδιά, δεν άλλαξα τίποτα. Άλλες φορές το εμφανίζει κανονικά και άλλες όπως τώρα το δείχνει όπως να ναι! Πρόβλημα του ευλόγκερου πρέπει να είναι, εγώ δεν έχω κάνει κάτι γι' αυτό από το πρωί. Και μένα μ' αρέσει το δικό μου και δεν θέλω να το αλλάξω!

Μακάρι η ψήφος να πιάσει τόπο. Σε φιλώ!

melomenos said...

κάποιος από τους από πάνω "κυρίους" σε έβαλε στο μάτι!
άντε καλή σου ψήφο!

Marialena said...

Λες??? Τι κακό κι αυτό, εξαφανίστηκε το template μου από την σελίδα και όχι όμως από τα settings? Για όνομα, τι συμβαίνει?

Να σαι καλά και καλοφάγωτο το χταποδάκι σου, είτε ωμό είτε ψητό με λαδορίγανη... ;-P (το βραστό μ' αρέσει καλύτερα, αλλά περί ορέξεως...!)

Πυθαγόρας Σάμιος said...

Εμένα πάντως μ'αρέσει το τεμπλέτι που βλέπω.

Όσο για τ'άλλα...
... άστα να πάνε
... δεν πιστεύω ότι μας αξίζουν αυτοί οι αντιπρόσωποι στη Βουλή. Απλά αυτοί επέπλευσαν (όπως οι φελλοί) απ'όσους ασχολήθηκαν κατά καιρούς με την πολιτική (μεταξύ των οποίων κάποτε, ως νεολαίος, κι εγώ).
Ας κάνει ο καθένας μας ό,τι μπορεί κι ας μην περιμένουμε τίποτα απ'αυτούς.
Καλό ΣΚ

panagiota said...

Μάρλεν μου τι ωραίες αλλαγές βλέπω!!!
Αντε με το καλό να γίνουν και οι πολιτικές αλλαγές...
Καλό σ/κ να έχεις
Φιλιά....

Suspect said...

Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου

Marialena said...

Καλησπέρα, καλησπέρα! Συγνώμη για το καθιστερημένο της απάντησης, αλλά με την αλλαγή του template και την τακτοποίηση της σελίδας, ενώ δεν έχω οικιακό internet εδώ και λίγες μέρες, δεν σας πρόλαβα!

@ Domingo: Σ΄αρέσει? Είναι πιο θηλυκό αυτό το σχέδιο, μ' άρεσε και μένα. Τώρα είναι εντάξει!

Τα καλύτερα αγαπητέ μου Δομίνικε, έρχονται από εδώ και μπρος που γράφω και στο σημερινό μου ποστ, το θέμα είναι οι πολίτες τι κάνουν!

@ Παναγιώτα: Να σαι καλά καλό μου, είδες τι μου έκανε ο ευλόγγερος στα καλά του καθουμένου? Τεσπα, σήμερα είναι μια άλλη μέρα και οι όποιες αλλαγές απομένουν να αποδειχθούν!

@ Suspect: Αν θέλουμε να τρελλάνουμε έναν Βόρειο-ευρωπαίο, να τον φέρουμε να αντιμετωπίσει την ελληνική πραγματικότητα και μετά αν βγει με σώας τας φρένας, θα του απονείμω το παράσημο της τιμής!!!