Tuesday, January 15, 2008

Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!

Τελικά καλά λένε με το γνωστό "το μουνί σέρνει καράβι", γιατί στην κρίση που έχει ξεσπάσει λόγω του περιστατικού Ζαχόπουλου, το γυναικείο γεννητικό όργανο όχι μόνο καράβι δεν σέρνει, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία κλυδωνίζει εδώ και περίπου ένα μήνα τώρα.

Θα πω και άλλο ένα γνωμικό που ταιριάζει γάντι σε αυτή τη περίπτωση του ροζ σκανδάλου που δείχνει να μην έχει όρια: "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας" που συνοψίζει περίτρανα τη νοοτροπία του Νεοελληναρά.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον φερόμενο ως κομιστή του ενοχοποιητικού DVD στο γραφείο του Πρωθυπουργού, τον γνωστό δημοσιογράφο/παρουσιαστή κ. Θέμο Αναστασιάδη. Ο εν λόγω μετά το αθλητικό ρεπορτάζ που ασχολήθηκε κατ' αρχήν, μεταπήδησε μέσω της άνθησης της ιδιωτικής τηλεόρασης σε τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες για το είδος της σάτυρας που προσφέρουν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιτυχημένες τα τελευταία οκτώ χρόνια που προβάλλονται. Τα τελευταία χρόνια δε, διατελεί και συνεκδότης της κυριακάτικης εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα" όπου δημοσίευσε πρόσφατα άσεμνες φωτογραφίες του Χρήστου Ζαχόπουλου με την πέτρα του σκανδάλου κ. Έφη Τσέκου, εν ώρα ερωτικών τους περιπτύξεων σε ιδιωτικό χώρο.

Η δε κυρία Τσέκου όταν κατέφυγε στα κανάλια για να "αποκαλύψει" το σκάνδαλο παράνομων διορισμών στο υπουργείο Πολιτισμού, επειδή η ίδια δεν διορίστηκε κατ' αυρόν τον τρόπο στο δημόσιο, κατέφυγε κατ' αρχήν στο Mega Channel από όπου το αίτημά της δεν έγινε δεκτό και στη συνέχεια στον ίδιον τον κ. Αναστασιάδη για να το αποκαλύψει μέσω του Τύπου κατόπιν δικής της δηλώσεως (κάρφωμα). Μυστηριωδώς, το επίμαχο DVD κατέληξε στα χέρια του Πρωθυπουργού αφού το παρέλαβε ο αρμόδιος του Γραφείου Τύπου του, ο οποίος τηρούσε μέχρι πρόσφατα "σιγήν ιχθύος" για τον κομιστή του βίντεο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ενώ ο συνέταιρος του στην εφημερίδα κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαρυγνύει τα ιμάτιά του στην τηλεοπτική του εκπομπή για μη ανάμειξή του στις δραστηριότητες του Θέμου τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο συγκεκριμένο πρόβλημα αποκάλυψης της ταυτότητας του δημοσιογράφου που ενημέρωσε το Πρωθυπουργικό Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης βρίσκεται με πέντε εκατομμύρια ευρώ(!!!) κατατεθημένα επ' ονόματί του, σε λογαριασμό ελβετικής τράπεζας, τα οποία δεν μπορεί ευθέως να αιτιολογήσει... Θαυμάστε τον είρωνα, υπεράνω, κομπλεξικό αριστερών καταβολών τάχα μου δημοσιογραφίσκο, που εκεί που τον έφτυναν έλεγε και ευχαριστώ. Τι να σεβαστείς από αυτόν τον άνθρωπο που μιλάει για κλίκες και λοιδορείες απέναντί του, όταν χρηματίζεται για ποιός ξέρει ποιές υπηρεσίες προς τους ισχυρούς προστάτες του... Ιδού η ανεξάρτητη δημοσιογραφία στο μεγαλείο της! Ζήτω ο κάθε αρσενικός Τσέκος, ζήτω η "κονώμα", ζήτω η κοροϊδία, ζήτω που καήκαμε, ζήτω!

Ο δε Πρωθυπουργός, ναι μεν είναι τίμιος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, αλλά πρέπει και να το δείχνει, όπως και η γυναίκα του Καίσαρος άλλωστε. Εν μέσω πολιτικών σκανδάλων και φημολογιών, προτίμησε να πεταχτεί μέχρι την Ινδία για να επισκευθεί τα παλάτια των μαχαραγιάδων στη Τζαϊπούρ επί παραδείγματι, αντί να αντιμετωπίσει την κατάσταση εδώ στο Ελλαδιστάν κόβοντας κεφάλια και δείχνοντας ότι αυτά είναι μεμόνωμένα φαινόμενα και δεν αφορούν το σύνολο των κυβερνόντων.... Μάλλον με αυτά που λέω θα νομίζετε πως λέω βλακείες βέβαια, γιατί ο Κωστάκης απέδειξε πως δεν είναι καλός χειριστής κρίσεων μέσα στην παράταξή του και τα στελέχη που έχει επιλέξει στη κυβέρνησή του. Και αυτό θα τον φάει βέβαια και θα χάσει και τον πρωθυπουργικό θώκο από κάποιον άλλον ικανότερο...

Με το θέμα Ζαχόπουλου τρίτωσε το κακό. Αρχής γενομένης από τις "κουμπαριές" του Τσιτουρίδη, πήγαμε στο "αναψυκτήριο-βίλλα" του Μαγγίνα, για να κορυφωθεί η εξαθλίωση με το ερωτικό-πολιτικό σκάνδαλο Ζαχόπουλου-Τσέκου. Πείτε μου εσείς ποιόν μπορείτε να εμπιστευθείτε για να ορίζει τις τύχες της χώρας μας! Ή μήπως το "ένα βήμα πριν τη διάλυση" ΠΑΣΟΚ είναι καλύτερο. Όχι βέβαια, όσο κυβερνούσε έτρωγαν και πολλοί από τα στελέχη του με χρυσά κουτάλια, μην τα ξεχνάμε αυτά... Ο Βενιζέλος βέβαια, θα ασκούσε δρυμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά είναι απασχολημένος στο πως θα ιδρύσει δικό του κόμμα μέσα από τον πυρήνα του Κινήματος, γιατί ο Γιώργος είναι χαμένος μέσα στη δική του μετάφραση με τα εσωκομματικά και δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί, παρά ρητορεύει και ούτε που του δίνει κανείς σημασία στο τι λέει.

Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά αν θα είναι αδέκαστη ή όχι, αμφιβάλλω κατά πολύ αγαπητοί συμπολίτες μου. Θα πέσει ο πέλεκυς επί της κεφαλής των θυτών ή με συνοπτικές διαδικασίες θα αποδωθούν ευθύνες όσο το δυνατόν λιγότερες στους εμπλεκομένους. Όταν συνέλθει ο παρολίγον αυτόχειρας πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και νην απαξιωμένος εραστής και αμετροεπής και εκ του πονηρού κυβερνητικός αξιωματούχος, θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ναι, αλλά εμείς οι πολίτες που δεν ενστερνιζόμαστε αυτές τις πρακτικές έχουμε ΒΑΡΕΘΕΙ και έχουμε ΣΙΧΑΘΕΙ το επίπεδό σας κύριοι και κυρίες της 1ης, της 2ης και της 3ης εξουσίας που θέλετε να πιάσετε "την καλή" και την κακή και την ανάποδη, το καταλάβατε αυτό ή πρέπει να σας το ζωγραφίσω??? Πουτάνες και νταβαντζίδες της εξουσίας, ντροπή σας!!!


Μαριαλένα, 15/1/2008 (κραδαίνοντας κύμβαλα αλαλλάζοντα)

5 comments:

fresco said...

όντως τραγική η κατάσταση...

η σαπίλα έχει πάει τόσο βαθιά που με ημίμετρα και ήπια πρακτική τα πράγματα ΔΕΝ λύνονται...

από την άλλη όμως, την υγειά μας να'χουμε, να περνάμε καλά και να μουτζώνουμε όλους του νταβατζήδες...

...αρκεί να το θυμόμαστε αυτό και την ώρα της κάλπης...έτσι;...

byeee ;-)

Αννη said...

Θυμάμαι όταν είχε γίνει γνωστή η αυτοκτονία του Τσαλικίδη (θυμάστε; αυτός που είχε εμπλακεί στις υποκλοπές), είχα νιώσει σαν να ζούμε ανάμεσα σε μαφιόζους Σικελούς... Και η Σικελία-Ελλάδα μεγαλώνει και ανδρώνεται.
Εμείς τι κάνουμε;
«Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα?»
(graffiti στο λόφο Στρέφη)

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

Να θυμίσω και κάτι άλλο που λέει ο σόφος λαο΄ς.
"Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών κι οι κότες"
Ξιά τον μπούλη τον Θεμούλη αυτό και γιά όλους τους παρατρεχάμενους διεφθαρμένους της τ΄ριτης εξουσίας.
Ο εν λόγω μπούλης συνεκδότης, μου προκαλούσε χρόνια τώρα μιάν άκρατη απέχθεια γιατί πραγματικά μου την έδινε αυτό το μόνιμο τραβηγμένο άκαμπτο χαμόγελό του που τον εμπόδιζε να αρθρώσει σωστά και καθαρά τις λέξεις του, και υποτίθεται ότι έκανε και τηλεόραση με χιούμορ.
Το ξαναλέω και εδώ θα έιμαστε θα τους χαηδέψουν τα αυτάκια και όλα θα περάσουν στο ντουλάπι της φτωχής μας μνήμης όπως πέρασε για πολλούς της μάζας και η υπόθεση των πρόσφατα κακοποιημένων παιδιών.
(Οχι πάντως από εμας εδώ)

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης said...

Πόσο Ακριβά θα Πληρώσουμε το Αιδοίο της Κυρίας ;

Όλη η χωρά κινείται γύρω από την γνωστή ιστορία του αιδοίου της κυρίας .
Τόσο ακριβό αιδοίο δεν ξέρω εάν έχουμε πληρώσει στο παρελθόν.
Έχοντας υπόψη τη λαϊκή ρήση«όσο το Μουνί το χτυπάς τόσο απλώνει» βλέπω να έχουμε ακόμη πολύ δρόμο ,με πολλές αποκαλύψεις γιατί η υπόθεση απλώνει πάρα πολύ……
η συνέχεια στο δικο μου http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/01/blog-post_2699.html

panagiota said...

Καλησπερούδια,φιλιά και ευχές για ένα καλύτερο αύριο!!!!!
Σχόλιο ουδέν επί του θέματος!!!!!
Οπως έστρωσαν ας κοιμηθούν όλοι!

Μην ξεχάσεις το ραντεβού μας στο opel zoo!!!
Σε φιλώ........