Saturday, May 24, 2008

Ευτυχία

Image Hosted by ImageShack.us

Η ευτυχία δεν είναι ένας προορισμός, είναι ένα ταξίδι.
Η ευτυχία δεν είναι το αύριο, είναι το τώρα.
Η ευτυχία δεν είναι εξάρτηση, είναι απόφαση.
Ευτυχία είναι αυτό που είσαι, όχι αυτά που έχεις…..

6 comments:

panagiota said...

Ευτυχία μπορούμε να πάρουμε κι από τα πιο ασήμαντα πράγματα...αρκεί να το θέλουμε!
Φιλιά ομορφοκόριτσο και καλά να περνάς(με ευτυχία) εκεί που είσαι τώρα...

faraona said...

Σου ευχομαι να την συναντας παντου
κοριτσι ηλιοτροπιο γιατι την αξιζεις.
φιλια

Anonymous said...

η ευτυχια τελικα ειναι ψυχικο φαινομενο και διανοητικο.

Δυστυχως.....

Anonymous said...

"Ευτυχία είναι αυτό που είσαι, όχι αυτά που έχεις…" Αυτό είναι και για εμένα φίλη μου Marialena, ευτυχία. Και ας προσπαθούν να μας πείσουν, πως όσα περισσότερα καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο ευτυχισμένοι θα είμαστε. Αν η ευτυχία βασιζόταν στον πλούτο, στις βίλες, στα καλά ρούχα και τα ακριβά κοσμήματα, τότε θα δε θα είχαμε και ανθρώπους πλούσιους δυστυχισμένους. Όσα περισσότερα "θέλω" βάζουμε στη ζωή μας, τόσο περισσότερο αγχωνόμαστε για να τα έχουμε όλα και τόσο περισσότερο μαραζώνουμε μέσα μας. Και κάτι τελευταίο. Εκεί όπου υπάρχει ο εγωισμός, η ευτυχία απουσιάζει.
Με αγάπη πάντα
Agorafoviagr

fresco said...

ααααχ!

ωραία τα λές! να προσθέσω και κάτι άλλο...;...

ευτυχία είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να ευχαριστείς το Θεό που είσαι υγιής!...αυτό είναι ευτυχία...

byeee;-)

Marialena said...

Σας καλησπερίζω όλους και χαίρομαι που αυτές εδώ οι σοφές κουβέντες μας έδωσαν το έναυσμα να σκεφτούμε τι είναι ευτυχία φίλες και φίλοι.

Για μένα η ευτυχία μοιάζει με μια πεταλούδα που μια στιγμή φτάνει για να σε θαμπώσει με την ομορφιά των φτερών της, αλλά με ένα τράνταγμα φεύγει ξανά για να πετάξει μακριά...αλλά δεν παύω να την αναζητώ για να αντικρύσω τα πλουμιστά φτερά της ακόμα μια φορά!

Ίσως εκείνη η στιγμή να έχει σημασία και μόνο και τίποτε άλλο, αλλά νιώθω πως ακόμα και έτσι δεν φτάνει, δεν αρκεί για να νιώθουμε την πληρότητα που μας λείπει για να έχουμε ισορροπία μέσα μας.

@ Παναγιώτα: ναι καλή μου, η ευτυχία μας περιμένει να την συναντήσουμε αρκεί τα μάτια μας να μπορούν να την αναγνωρίσουν!

@ Φαραόνα: Ευχή καρδιάς γεμάτης από αγάπη είναι δαύτη. Σ' ευχαριστώ...

@ Εξόφλαλμη: Ναι, αλλά αφού έτσι είναι, κατ' αυτόν τον τρόπο την αντιλαμβανόμαστε και εμείς οι άνθρωποι, όπως λες και εσύ "δυστυχώς". Καλοσώρισες!

@ Αγοραφοβία: Χαίρομαι που διαβάζω την άποψή σου αγαπητέ μου φίλε. Η ευτυχία από μέσα μας προκύπτει και όχι από γύρω μας, είτε μας αρέσει είτε όχι και θέλω να αναφέρω τα λόγια του Ιησού Χριστού που είπε: "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, γιατί ούτων εστί η βασιλεία των ουρανών" και αυτό έχει να κάνει με την ευτυχία κατά την άποψή μου.

Να σαι καλά!

@ Φρέσκο: Αν αυτή η σκέψη που ξυπνάς το πρωί σε κάνει ευτυχισμένο φίλε Φρέσκο, τότε μπράβο σου και το ότι νιώθεις έτσι έχει σημασία.

Να χαμογελάς και να χαίρεσαι τη ζωή !