Friday, November 03, 2006

Eleusis: Μύθοι και Μουσικές του κόσμου

Ο Γιώργος Παλαμιώτης και η Φωτεινή Παπαδοδήμα δίνουν τέσσερις συναυλίες για να παρουσιάσουν το άλμπουμ τους Eleusis: Tales of the Holy. Το ιδιαίτερο αυτό album είναι ένα project με παραδοσιακά όργανα από την Ελλάδα, τη Μικρά Ασία και την Αφρική, με μουσικά στοιχεία από την Δυτική Αφρική ως την Νότια Ινδία και παραγωγή από τους γνωστούς Temple of Sound (παραγωγοί των Massive Attack και του Peter Gabriel).

Eleusis: Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 (κτήριο 5), 3-7/11

Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Lifo, σελ. 7, στις 2/11/2006

Links: Άσπρη Λέξη, Flash.gr

Θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου όταν πάω στην παράσταση της Κυριακής 5/11.
Καλό σαββατοκύριακο, Μαριαλένα

8 comments:

mat said...

Καλά να περάσεις :-))

Marialena said...

Σ'ευχαριστώ καλέ μου, καλό σ/κ επίσης και καλές περιπλανήσεις! (αν και άρχισε το κρύο και χρειάζεται να προσαρμοστούμε...)

αλκιμήδη said...

καλά να περάσεις!

εγώ ελπίζω να πάω τη Δευτέρα, δε θα συναντηθούμε αλά θα μοιραστούμε την εμπειρία

καλημέρα

Marialena said...

Έστω κι έτσι χαίρομαι γι' αυτό που μου λες Αλκιμήδη. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι τουλάχιστον αξιόλογη η παραγωγή και από κει και πέρα θα πούμε τις απόψεις μας αφού το παρακολουθήσουμε!

Θυμάμαι μια χρονιά είχα δει τη Σαββίνα Γιαννάτου με τους Primavera En Salonico που τραγουδούσε μουσικές παρμένες από την κοιτίδα της Μεσογείου και μου έχει μείνει αξέχαστη η εμπειρία!

Καλό σ/κ σε όλους μας, Μ.

panagiota said...

Καλο σ-κ σε ολους.Τυχεροι εσεις που θα απολαυσετε αυτο το ειδος της καταπληκτικης μουσικης,Για ολους εμας που μας αρεσει μεν,αλλα δεν μπορουμε να την ακουσουμε live δε,λογω του οτι ζουμε μακρυα,προτεινω Πητερ Γκαμπριελ,(Last temptetion,γεματο απο παραδοσιακη μεσογειακη μουσικη) και Manu Ciao(μιξη μουσικης Αφρο-Λατιν+rivoluzione)
Θα σας αρεσει.Πιστεψτε με..................

melomenos said...

να το απολαύσετε παιδιά
καλό σαββατοκύριακο

ΠΡΕΖΑ TV said...

τη Κυριακη(δηλαδη σημερα) περνα και καμια βολτα απο το Φεστιβαλ Δραμας στο Τριανον αν θες!!!

panagiota said...

Πρεζα,προσωπικα, αν το ηξερα νωριτερα θα ερχομουν στην Δραμα.Η πατερας μου καταγεται απο εκει,και επισκεπτομαι αρκετα τακτικα τους συγγενεις μου...Κριμα,εχασα μαλλον κατι καλο...