Sunday, November 05, 2006

Think twice...

Αυτό το σαββατοκύριακο είχα κανονίσει να πάω σινεμά, να βγω με φίλους και να πάω στη συναυλία του Ελληνικού Κόσμου. Όμως... τη Παρασκευή το βράδυ, μου πάτησε το πόδι ένα αμάξι ενώ πήγα να διασχίσω το δρόμο και ως αποτέλεσμα είχε σήμερα το δεξί μου πόδι να μπει σε γύψο για να αντιμετωπιστεί κάταγμα της ποδοκνυμικής άρθρωσης και να παραμείνω κλινήρης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες κατ' αρχήν και στη συνέχεια βλέπουμε πως θα επανέλθει!

Το επόμενο σ/κ θα πήγαινα σε ένα πάρτυ, μια συνάντηση και μια έκθεση και χαιρόμουν που εν τω μεταξύ θα ξεκινούσα μαθήματα ξανά Ιταλικών που τόσο το περίμενα... Και τώρα, θα απέχω από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες, επικοινωνίες και συνήθειες έως ότου γίνω καλά.

Η ειρωνεία της υπόθεσης, είναι πως μερικά πράγματα συμβαίνουν για να σε αποθαρρύνουν ή να σε πεισμώσουν ακόμα παραπάνω να κάνεις αυτά που θέλεις στη ζωή σου ή να κάτσεις στα αυγά σου φοβισμένος για τα παιχνίδια της τύχης, όπως αυτό εδώ τώρα!!!

Να μαστε καλά και να δεχόμαστε με ταπεινότητα και συναίσθηση αυτά που μας συμβαίνουν, ειδικά όταν συμβάλλουμε και εμείς στο να παίξουν το ρόλο τους στη ζωή μας.

Εις το επανιδείν... Μαριαλένα

15 comments:

Stelios Frang said...

Περαστικά! Να σε ευχαριστεί η σκέψη ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα... :-)

Xνούδι said...

περαστικά Μαριαλενάκι μου.
Τώρα το διάβασα. Τι να πω. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν, δεν μπορεί.
Σου στέλνω την αγάπη μου και ως αισιόδοξος άνθρωπος που είσαι, να σκέφτεσαι θετικά ακόμα και τώρα.

museologist said...

Περαστικά Μαριαλένα...

Και για να μην χαζεύεις στο κρεβάτι, να το πρώτο μάθημα ιταλικών:

Io sono malata...

(ελπίζω αυτή τη φορά η ορθοργραφία να είναι σωστή...)

Anonymous said...

Περαστικά σου Μαριαλένα! Get well soon and use the quiet time for something useful and pleasant! Hope the pain is not too bad.

αλκιμήδη said...

περαστικά σου!
ευκαιρία για ξεκούραση, πολύ διάβασμα και ραδιόφωνο ίσως;
καλημέρα και καλή εβδομάδα

Klearchos said...

Περαστικά σου, Μαριαλένα...

An-Lu said...

Περαστικούλια σου Μαριαλένα...
Σιδερένια και να μην σκας!

ΥΓ(κι εγώ κοπανίστηκα ποδαρικώς την Παρασκευή...και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στα ζώδια).

mario said...

περαστικά Μαριαλένα.
κάθε πρόβλημα έρχεται με ένα δώρο
φιλιά.

Zooman said...

Να γίνεις καλά οσο πιο γρήγορα μπορείς!
Θα σε περιμενουμε να γυρισεις alive and kicking!!!
Kατι έχετε τελευταία εσεις οι γυναίκες με τα ποδια σας...:{

ZissisPap said...

Μην το βάζεις κάτω, περαστικά σου!

ci said...

Περαστικά και πολλά πολλά φιλιά!
Να συνεχίσεις να χαμογελάς όπως ξέρεις τόσο όμορφα και να δεις που τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ πολύ όμορφα:)

Anonymous said...

Περαστικουλια! Get well soon! Εκμεταλλεύσου τον χρονο που σου δινεται.. Ελπιζω να μην πονάς παρα πολυ..

Marialena said...

Στους φίλους και φίλες που μέσα από αυτό εδώ το μέσο έχουμε ένα σημείο συνάντησης και μια ανθρώπινη επαφή, στέλνω τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες μου!

Μέσα από αυτή τη δοκιμασία έχω να πάρω ένα σημαντικό μάθημα ζωής που ήδη μου έδωσε τα πρώτα του σημάδια. Ελπίζω στο (αίσιο) τέλος της περιπέτειας αυτής, να σημάνει και μια άλλη οπτική της ζωής για μένα.

Για την ώρα διαβάζω ανάλαφρα αναγνώσματα και προσπαθώ να κοιμηθώ, γιατί με το πόδι μου στον γύψο δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Όταν αρχίσει να ξεπρήζεται πιστεύω θα το νιώθω και καλύτερα.

Οι πατερίτσες είναι βάσανο και πονάει όλο μου το κορμί από τη προσπάθεια να πάω κουτσή στο μπάνιο ή την κουζίνα (το πολύ). Μη μιλήσω για σκάλες που χρειάστηκε να ανέβω μετά το νοσοκομείο. Άθλος για επινοητικούς!!! Όμως, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα για να πάμε παρακάτω, έτσι δεν είναι? Σας φιλώ!

Sweet Thoughts by Mary said...

Μαριαλένα περαστικά σου και γρήγορα σιδερένια! Δες το από άλλη οπτική γωνία. Κάτι τέτοια συμβάντα μας βοηθούν να κατανοήσουμε αυτό που όλοι μας ξέρουμε, αλλά πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε και δεν του δίνουμε την αξία που του αρμόζει: το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και τη σωματική μας ακεραιότητα. (Tα λέω πιο πολύ για να τ'ακούω!)
Tanti baci e pazienza! :-)

Marialena said...

Cara Κανέλλα, αυτό πραγματικά ξαναπέστο! Αν δεν δεις τα πράγματα με άλλο μάτι δεν καταλαβαίνεις την αξία των "δεδομένων" στη ζωή μας!

Σ'ευχαριστώ για τα λόγια της καρδιάς σου, είναι αρχή ακόμα μα προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι γι αυτή την ανατροπή και να είμαι ήρεμη όσο μπορώ για να περάσει ο καιρός λιγότερο αγχωτικά.

Καλοσώρισες στη σελίδα μου και καλή αρχή και στα ιστολόγια, Μ.