Thursday, April 26, 2007

Una siesta por favor!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Νυστάζωωωωωωω!

Πέμπτη μεσημεράκι και το μάτι ακόμα δεν λέει να ανοίξει... Παρόλο το ντρινννν των τηλεφώνων για πληροφορίες που στις ώρες αιχμής είναι ασταμάτητο, μάλλον σήμερα λειτουργώ με μισό μάτι που λένε, αν και η διάθεσή μου (ευτυχώς) παραμένει για την ώρα καλή.

Χθες το βράδυ γυρίζοντας σπίτι στις 10, με έπιασε η γνωστή μου μανία του τεκνο-σπασίκλα, να θέλω να περάσω κάτι προγράμματα για το κινητό μου στον υπολογιστή (άρρρρωστη τελείως!) και μετά να αρχίζω να σκαλίζω το κινητό που μόλις πήρα για να το μάθω. Κατά τη 1 πήγα για ύπνο, αφού δεν άντεχα παραπάνω μιας και την προηγούμενη δεν είχα κοιμηθεί καλά με το μυαλό μου να δουλεύει ασταμάτητα (γκαμώτο...).

Εν τω μεταξύ, επέστρεψαν και οι γονείς από το εξοχικό για ολιγοήμερη παραμονή στην Αθήνα και εκεί που με έπερνε γλυκά ο πρώτος ύπνος, ντουπ! έπεσε μέσα στο σκοτάδι ο πατέρας μου πάνω στη πόρτα μου και με κοψοχόλιασε μέσα στο μαύρο μεσάνυχτο. Μετά προσπάθησα να ξανακοιμηθώ μα άρχισα να τριγυρίζω στα σκεπάσματα, σαν λαμπριάτικο αρνί στη σούβλα!

Ξύπναγα και ξανακοιμόμουν μέχρι το πρωί που ήλθε η ώρα να σηκωθώ για το γραφείο. Είχα αφήσει και τον υπολογιστή μου αναμμένο για να περαστούν τα προγράμματα της συμβατότητας με το κινητό όλη νύχτα, είχα και τη μαμά να μου θυμίζει πως είναι αναμμένος (είναι άλλης σχολής παιδιά, μην το ψάχνετε!) και ανάμεσα στη πρωινή μου περιποίηση, είχα να τερματίσω τη λειτουργία του μηχανήματος, κλείνοντας προσωρινά και τα torrents που με πολύ σπάσιμο νεύρων περιμένω τρεις μέρες να κατεβούν ολόκληρα!

Στο γραφείο ευτυχώς ξεκίνησε ήσυχα η μέρα μέχρι κάποια στιγμή που άρχισαν οι πελάτες τις ερωτήσεις απανωτά, αλλά το κλου ήταν πως είχα πάρει μαζί μου ένα θεϊκό τσουρέκι Τερκενλή με επικάλληψη σοκολάτας γάλακτος που μου έφερε χθες ένας γνωστός από τη Θεσσαλονίκη (γιούπιιιιιιιι) και το πήρα παρέα στο γραφείο να το φάμε με τους συναδέλφους!

Με μυαλό "αυγά ποσέ" που έχω σήμερα και το μάτι σαν του τυπά της φωτογραφίας πάνω (χε,χε-- χωρίς όμως τις φοβερές παντούφλες του!), σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω να την βγάλω καθαρή μέχρι το βράδυ που έχω μάθημα και θα γυρίσω σπίτι πάλι αργούτσικα!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά με βλέπω να κάνω διαλογισμό (ομμμμμμμ) για πολλή ώρα και να μην θέλω να κάνω τίποτα άλλο το απόγευμα, αν δεν ξενυστάξω.

Μ'αρέσει που λέει η φίλη μου η Παναγιώτα ότι με πιάσαν οι εαρινές αυπνίες ενώ εκείνη κοιμάται αντίθετα σαν πουλάκι τελευταία! Βρε πως τα καταφέρνει? Μήπως λέτε να πάω να πάρω καμμιά Βαλεριάνα να φτιάχνω κανένα κατευναστικό τσαγάκι μπας και ξεραίνομαι στον ύπνο για τα καλά? LOL!

Αφιερωμένο στους ξενύχτηδες της μπλογκόσφαιρας, ο εξής "ύμνος του ύπνου":


Αχ και να ήμουν στο Μέχικο να κανα μια σιέστα τώρα!!! Ξανά LOL, από τη λαλημένη Μ. ;-D

7 comments:

Anonymous said...

Δοκιμασμένα "τηλε-φάρμακα" για αυπνία (σε μένα τουλάχιστον δουλεύουν): Τηλεφώς (τα άπαντα), Τριανταφυλλόπουλος, Τηλεμάρκετινγκ (ιδίως ότι έχει να κάνει με ραπτομηχανές π.χ. Machineti Punti Perfeti κλπ.).

varometro

panagiota said...

Χαχαχαααα πολυ καλο"μην με ξυπνας απ'τις εξη...."
Οταν θα βγεις κιεσυ στην συνταξη Μαριαλενα μου,σαν την υποφαινομενη,κι εσυ σαν πουλακι θα κοιμασαι ή ....και καθολου!!!!

Ανωνυμε μην μιλας για τηλε-φαρμακα.."τα μισω,τα μισω!!!!"
Οι ραπτομηχανες καλες ειναι μονο οταν δουλευουν!!!!!

Marialena said...

Χα,χα,χα!!! Μ'αρέσει που έχετε και σεις διάθεση για χιούμορ βρε παιδιά!

@ Βαρόμετρο: Εγώ το παθαίνω αυτό και με το τέλος των ταινιών που ενώ έχω ξαπλώσει επί του καναπέως, στο κρίσιμο σημείο, έχω αποκάμει και με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω στα γράμματα, ελπίζοντας να έχω κάνει υπνοπαιδεία και να μην έχει χάσει ο εγκέφαλός μου τη συνέχεια!
Καλές οι συμβουλές σου, σε περίπτωση μεγάλης αυπνίας θα δω πως μπορώ να τις χρησιμοποιήσω!!!

@ Παναγιώτα: Κάτσε βρε φιλενάδα, καλά τα λες, μα για να βγω στη σύνταξη, έχω πολλά καρβέλια να φάω ακόμα, οπότε ύπνος άνευ τέτοιων υποχρεώσεων δεν προβλέπεται σύντομα! Δεν βοηθάς έτσι, ίσα ίσα που με ανατρίχιασες απογευματιάτικα, σε καλό σου, σύνταξη! LOl!!!

An-Lu said...

Απογευματινή βάρδια καλεί νυσταγμένο Κριάρι! Οβερ!


ΥΓ Τσουρέκια Τερκενλή έχει πέον ΚΑΙ στο ΕΛΒελ!

melomenos said...

μαζί σου!!!
καλή ξεκούραση

an205 said...

Πειράζει που το συγκεκριμένο το έχω για ήχο αφύπνησης στο κινητό;;;

Marialena said...

@ An-Lu: Φαν του Τερκενλή, καλεί απογευματινή βάρδια, όβερ!!! Μπουκιά και συγχώριο ήταν γοργόνα μου, άλλο να το τρως και άλλο να στο λέω, όβερ! Κόλαση σου λέω...

@ Μελομένος: Ευχαριστωωωωωώ, σήμερα δεν άντεξα και ταβλιάστηκα!

@ Αν205: Καθόλου δεν πειράζει, μια χαρά "ύμνος" είναι και έχει πολλή πλάκα όταν επιχειρείς να το τραγουδήσεις! "Μη με ξυπνάς απ' τις έξηηηηηηη, αφήστε με να κοιμηθώωωωωωωωω...." Καλοσώρισες!