Wednesday, January 25, 2006

Ένα ημερολόγιο "χτίζει" κέντρο υγείας στην Τσιάπας






Κυκλοφορεί το ημερολόγιο τοίχου για το 2006 από την Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας». Διαστάσεις σελίδας 33x33 εκατ., έγχρωμο, 16 σελίδες. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία Ιατροφαρμακευτικού Κέντρου στον αυτόνομο εξεγερμένο δήμο __Φρανσίσκο Βίγια__.

Από την Καμπάνια «Ένα Σχολείο για την Τσιάπας» κυκλοφόρησε __το ημερολόγιο του 2006__.Μια έκδοση αφιερωμένη στον αγώνα των εξεγερμένων __Ζαπατίστας__, των ανδρών και των γυναικών που, από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους την πρωτοχρονιά του 1994 μέχρι σήμερα, δίνουν τον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ελευθερία και δικαιοσύνη, για __«έναν κόσμο που θα χωράει πολλούς κόσμους»__.
Διακοσμημένο με ανέκδοτο κυρίως φωτογραφικό υλικό από το __Κέντρο Εκπαίδευσης Δασκάλων στην Κουλέμπρα__ και από τις συναντήσεις που κάλεσαν οι Ζαπατίστας με την __Έκτη Διακήρυξη της ζούγκλας Λακαντόνα__, με το __φωτογραφικό «παράδοξο» του εξωφύλλου__, του οποίου η φωτογραφία «διαβάζεται» και ανάποδα, το ημερολόγιο είναι ένα ακόμη μέσο στην προσπάθεια συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσού για την υλοποίηση του επόμενου βήματος της Καμπάνιας: ενός __Κέντρου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης__ στον αυτόνομο εξεγερμένο δήμο Φρανσίσκο Βίγια.

Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 6 ευρώ (7 ευρώ στα βιβλιοπωλεία). Αναζητείστε το στο __Στέκι Μεταναστών__ (Τσαμαδού 13 Αθήνα), σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στα τηλέφωνα __210 9589022, 210 7522248, 6974 726299__.

www.escuelazapatista.gr

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα flash.gr, Τέχνες & Ψυχαγωγία, 23/1/2006

3 comments:

Μαύρος Γάτος said...

Καλημέρα Δόνια Μαριαλένια!

Κομμαντάντε Che Γάτος
Σ:)))

Marialena said...

Buenos dias commandante Che Gato!!!

THE_RETURN said...

Η δεύτερη φορά που έρχομαι εδώ και έχω να πω ότι βλέπω ένα πολύ καλαίσθητο blog τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και περιεχομένου.
Μπράβο Mαριαλένα.

Además, estimo mucho el movimiento à Chiapas y los Zapatistas. Creo que pueden hacer muchas cosas por el pueblo indígena allá.

Hasta luego.