Sunday, February 11, 2007

Lifestyle αγάπη μου!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Σήμερα πήρα μια Κυριακάτικη εφημερίδα από αυτές που διαφημίζονται στους δρόμους με την ένδειξη πως "τα λένε όλα". Ο λόγος του να πάρω μια τέτοια εφημερίδα ήταν για δω ένα ένθετο που φιλοξενούσε δείγματα της γραφής μου και ήθελα να το φυλάξω στη συνέχεια στο αρχείο μου. Η εφημερίδα έμοιαζε με εκείνα τα περιοδικά που από τη μύγα βγάζουν ξύγκι, με τα "σκάνδαλα" των επωνύμων κατά βάση, διανθισμένη με λίγο απ΄όλα τα εύπεπτα, που θες να διαβάσεις σε ταξίδι με το τρένο λ.χ, ή περιμένοντας σε αίθουσα αναμονής ιατρείου, για να σας δώσω μια εικόνα του ύφους που τη χαρακτηρίζει.

Αφού κράτησα το ένθετο φυσικά, έριξα και μια ματιά στο περιεχόμενο της υπόλοιπης εφημερίδας που στη συνέχεια κατάλαβα τα εξής και θέλω να τα μοιραστώ με τους λοιπούς ανυποψίαστους επισκέπτες ετούτης εδώ της σελίδας:

Image Hosted by ImageShack.us

Δεν είσαι ΤΙΠΟΤΑ, αν...

  1. Δεν είσαι μέλος του λάιφστάιλ στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!
  2. Δεν έχεις πλατινέ ισιωμένο μαλλί για γυναίκα, ή ιδιότροπη κόμμωση για άντρας ή ανταύγειες, επίσης!
  3. Δεν έχεις κάνει μπότοξ, λίφτινγκ, διόρθωση της μύτης, προσθετική στήθους, λιποαναρρώφιση, γλυπτική γλουτών, εμφύτευση μαλλιών ή εξτένσιονς!
  4. Δεν έχεις τουλάχιστον επισκευθεί "in" μέρη που διαφημίζουν τα περιοδικά και δεν έχεις φωτογραφηθεί με τους ιδιοκτήτες τους όταν πας εκεί!
  5. Δεν έχεις πάει με πρώην γκόμενους/γκόμενες επωνύμων που μετά το πήραν επάνω τους!
  6. Δεν έχεις βγει με μικρότερους άνδρες/μεγαλύτερες γυναίκες για να ανέβει το γόητρο!
  7. Δεν έχεις ασχοληθεί με την πολιτική/δημοσιογραφία/αθλητισμό/επιχειρηματική δραστηριότητα χλίδας/ιατρική/δικηγορία/κατασκευταστική/ΜΜΕ/Πανεπιστημιακά
  8. Δεν έχεις τουλάχιστον μια Mercedes/Porche/Rolls Royce/Hammer/Harley Davidson στο γκαράζ σου ή καλύτερα μια συλλογή εξ αυτών!
  9. Δεν πας στο Γκστάαντ για σκι, δεν έχεις παλατάκι στην Αγγλία/chateau στη Γαλλία/ιδιόκτητο νησί-βραχονησίδα εις την Ελλάδαν!
  10. Δεν πας στο Μιλάνο για ψώνια, στην Νέα Υόρκη για να γιορτάσεις τη Πρωτοχρονιά, σε τροπικό νησί το καλοκαίρι, στο Μονακό στο Χορό των Ρόδων ως επίτημη προσκεκλημένη του Βασιλέως Αλβέρτου και των λοιπών Μονεγάσκων, στη Μύκονο για Πάσχα και αρπαχτούλες τα σαββατοκύριακα!
  11. Δεν έχεις φωτογραφηθεί με τη Νανά Μούσχουρη/τους εφοπλιστάς του Λονδίνου/τους Άραβες σείχηδες/τους ιδιοκτήτες μπουτίκ στη Κηφισιά/ποδοσφαιριστάς Α΄Εθνικής/μοντέλους και μοντέλες εγχώριας και διεθνούς κατανάλωσης.
  12. Δεν έχεις φίλο τον Κωστόπουλο/Λαζόπουλο/Βωβό/Βαρδινογιανναίους/Λάτσηδες/Ντάβλα για δημόσιες σχέσεις και καλά/Βερνίκους για να φανεί πως έχεις και γιώτ στη μαρίνα του Αλίμου/τον Καίσαρη τον κοσμηματοπώλη/τον Λάκη Γαβαλά τον ειδικό στο trend setting/την κα Λία Χατζηπάνου που γνωρίζει το σύμπαν εις τους κοσμικούς κύκλους/τον Κοντομηνά, καναλάρχη και επί των ασφαλίσεων/την Ελένη Μπίστικα - Νίνα Βλάχου, για να γράψουν μια κουβέντα για σένα στα κοσμικά των εφημερίδων τους/τον Χρήστο Ζαμπούνη, τον maitre των "καλών τρόπων" στη χώρα μας.
  13. Δεν έχεις κάνει το πορτραίτο σου στον Πανουλή/Διαμαντόπουλο και με τους ως άνω φίλους σου δεν έχεις κανονίσει ένα δημοσίευμα σε γυναικείο περιοδικό ποικίλης ύλης για τις δραστηριότητες/έρωτες/χωρισμούς/φιλοσοφία της ζωής σου.
  14. Δεν είσαι μέλος σε συλλόγους αναξιοπαθούντων, παίδων, προστασίας περιβάλλοντος εκ του μακρόθεν και ακόμα καλύτερα, να είσαι και στο διοικητικό συμβούλιό τους! Και αν έχεις πολλά χρήματα, να κάνεις ένα διαπίστευμα για την διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο χωριό σου!
  15. Δεν μένεις από Πολιτεία, Εκάλη, Ερυθραία και πάνω, ή Βούλα, Βουλιαγμένη, Λαιμός, Καβούρι και πέρα, για να είσαι αποδεκτή, άντε και Κολωνάκι με θέα το Λυκαβηττό!
  16. Αφού ανακοινώνεις πως το λάιφ στάιλ είναι μάταιο, να ετοιμάζεις να γράψεις βιβλίο με τα απομνημονεύματά σου και να απειλείς πως θα αποκαλύψεις τα σκάνδαλα του αιώνα!
  17. Το όνομά σου να είναι ξενικό, ή υποκοριστικό του αρχικού σου, που σε συνδιασμό με το ένδοξο επώνυμό σου, θα σου προσθέτει κύρος στο άκουσμά του. Νορμάλ ονόματα είναι passe.
  18. Να παντρευτείς έναν χοντρό και άσχημο, γέρο πλούσιο άνδρα, ή αντίστοιχα μια χήρα/ζωντοχήρα κάποιου άλλου για να τα κονομήσεις και στη συνέχεια να έχεις και τη παράλληλη σχέση σου με ηθοποιό/ποδοσφαιριστή/τραγουδιστή/μάνατζερ/πολιτικό/επιχειρηματία και να τροφοδοτείς τα ταμπλόιντ με τη προσωπική σου ζωή.
  19. Να έχεις περάσει τουλάχιστον μια κρίση νευρικής ανορεξίας/βουλιμίας/αλκοολισμού ή χρήσης ναρκωτικών και να έχεις πάει στο εξωτερικό για αποθεραπεία. Επίσης, αν δεν έχεις αποτελέσει θέμα απογευματινής εκπομπής/βραδυνού τοκ σόου/στήλης εφημερίδας ή ιλουστασιόν περιοδικού στα κοινωνικά.
  20. Τέλος, αν έχεις παιδιά, ή να βγουν ιδιοφυίες ή προβληματικά σαν κι εσένα και να κάνουν τα ίδια και απαράλλαχτα από τη στιγμή που θα μπουν κι αυτά στο παιχνίδι.



Image Hosted by ImageShack.us

Κι επειδή το να είσαι trendy δεν είναι παίξε, γέλασε, την σήμερον ημέραν, όποιος από τους αναγνώστες έχει 20/20 άντε το πολύ 19/20 κοινά σημεία με τη λίστα που αναφέρω, κερδίζει ένα δείπνο με τον Ζάχο Χατζηφωτίου στην Αίγλη του Ζαππείου, εκ μέρους μου!

24 comments:

Mantalena Parianos said...

"ένα δείπνο με τον Ζάχο Χατζηφωτίου στην Αίγλη"

Ααααα!
Σε καλό σου και σκιάχτηκα!

Marina said...

Αου! Πηρα μηδέν. Ούτε καν μεταξεταστέα. Αχχχ!

Τελικά η φυλλάδα αυτή είχε το άρθρο που σε ενδιέφερε ή χαράμισες τον χρόνο σου?

panagiota said...

Μια και μ'αφηνει αδιαφορη ο Ζαχος,(μεγαλωσε πολυ)με 9 στα 20 εχει κανεναν μικροτερο για γευμα?Κι ας μην ειναι στην αιγλη.Συμβιβαζομαι με πλατεια Αθωνος.....

zouri1 said...

καλο βαθμο πηρα.
μονο στο 2 δεν τα καταφερα.
Αλλα δεν λεπω ποσο επιασα,γιατι οχι και με τον ζαχο.
Προτιμω στον ζαχο στην δαφνη για πατσα.

Anonymous said...

και εγω τα ιδια σκεφτομουν

panagiota said...

Με ολο μου τον σεβασμο Μαριαλενα θα το γραψω ,γιατι θα σκασω αλλοιως..


Κυριε Ζουρι δεν ξερω ποσο καλος ειναι ο πατσας του Ζαχου στην Δαφνη,αλλα παρεπιπτοντως εχω το"Καζανι"παραδιπλα μου και πριν μπω στο ποστ της γλυκιας Μαριαλενας επεστρεφα με 2 κεσεδες πατσα προς οικογενειακη χρηση.ΜΜΜΜ..Φοβερη μυρωδια ο μπαγασας..Τυφλα ναχουν ο ζαχος και ο Ζαχος...
Μαριαλεναααααα σου οφειλω εναν πατσα σαλονικιωτικο!!!!!!!!!!!!

An-Lu said...

Επειδή έχω εξ απαλών ονύχων κόλλημα με την ορθογραφία, θα σταθώ μόνο σε αυτά που μου έβγαλαν τα ματάκια μου πρωινιάτικα!

-"λιποαναρρώφιση" (τρία ορθογραφικά σε μια λέξη;;;; Το σωστό:Λιπαναρόφηση)
-"επισκευθεί" (επισκεφθεί φυσικά)
- ο Αλβέρτος ΔΕΝ είναι Βασιλεύς αλλά Πρίγκηψ!
- αυτό το "διαπίστευμα" τι σημαίνει; Μήπως θέλει να πει "καταπίστευμα";;;
Προφανώς το συγκεκριμένο έντυπο ΔΕΝ διαθέτει εγγράμματους διορθωτές κειμένων...

Κατά τα άλλα, έχω διαπράξει μόνο το 7 και το 17, οπότε γλυτώνω από το Ζάχο!

mario said...

οκ... το κατάλαβα τώρα που το εξήγησες..
είμαι ένα τίποτα
μέρα καλή Μαριαλένα:)))

adaeus said...

1 στα 20. Τούβλο ο δικός σου... και αυτό λόγω επαγγέλματος. Ακου IN οι δικηγόροι. Για ρωτήστε τους νέους/ες δικηγόρους που τρέχουν ως άλλοι Βέγγοι.

Marialena said...

Χα,χα,χα!!! Να στε καλά βρε παιδιά, γέλασα με το χιούμορ σας...

@ Μανταλένα: Σιγά μην σου έβαζα δέλεαρ κανέναν κούκλο, για μένα τι θα έμενε μου λες?

@ Μαρίνα: 2 στα 20 χτύπησα, έχω μέλλον μπροστά μου για να μετεξελιγχθώ σε greek-celebrity! Το άρθρο το βρήκα, εντάξει ήταν και το φύλαξα, κατά τα άλλα, τις εντυπώσεις μου τις γράφω πιο πάνω!

@ Παναγιώτα: 9 στα 20 ακόλαστη γυνή! Τι να πω, θες και πιπίνι στην Άθωνος για έξοδο, ντροπή σου! Ζάχος Χατζηφωτίου και να μην ακούσω αντίρρηση επί του θέματος!

@ Ζούρι & Ανήσυχος: Πάτε εσείς για πατσά, γιατί είναι αυτό που μαζί με πέτρες που δεν τρώω παιδιόθεν!

@ Παναγιώτα: δες τι έγραψα στον Ζούφι τέκνον μου και έχε πρόχειρο ένα εκμέκ καταϊφι από το Plaisir καλύτερα και άσε τον πατσά ήσυχοοο!

@ An-Lu: γιατί καλέ τι σου έκανε ο Ζάχος, γέρος άνθρωπος και δεν τον θες? Ξανασκέψου το σε παρακαλώ!

@ Μαριώ: Ε, όχι και τίποτα, έχεις ένα χρόνο καιρό να επανορθώσεις...

@ Αdaeus: Καλοσώρισες! Ναι καλά τα λες, αλλά άμα ήσουν ο Σάκης ο Κεχαγιόγλου ή ο κύριος που τα έχει η βουλευτής κα Έλενα Ράπτη, τότε θα σου έλεγα εγώ για star-lawyers!

panagiota said...

ζεν σελω Ζαχο,ζεν σελω ,ζεν σελω...
Βρες τιποτα καλυτερο γιατι αλλοιως δεν εχει εκμεκ-κανταιφι.....
Χαχαχα...Να'σαι καλα Μαριαλενα μου..γελασαμε ολοι...

Marialena said...

Αααα, θα σε μαλώσω γιατί δεν εκτιμάς το κλασσικό και διαχρονικό φιλενάδα! Η Λιάνη φερ'ειπείν καλύτερη ήταν όταν έβγαζε τη περίφημη φωτό κρατώντας τη "περιουσία" του Ζάχου ανά χείρας στη Μύκονο κάποια χρόνια πριν? Ξανασκέψου το, γιατί από ότι ξέρω, είναι διαθέσιμος τελευταία...

adaeus said...

2 στους 20.000 συντριπτικό ποσοστό. Αν προσθέσεις και κάποιους επώνυμους δικηγόρους των "παραθύρων" άντε να φτάσεις το πολύ στους 10. Πάλι δεν μου βγαίνει το ποσοστό. :-)

Marialena said...

Αγαπητέ Adaeus, επειδή ο σκοπτικος χαρακτήρας του ποστ δεν σκοπεύει σε καμμία περίπτωση να θίξει ανθρώπους που υπηρετούν το λειτούργημά τους, όπως οι δικηγόροι, οι 10 που λες δεν μπορούν να αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα που αγωνίζεται να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή καριέρα.

Έχεις δίκιο, παρόλα αυτά σε αυτούς τους 10 ας είμαστε καυστικοί για την κάλαμον που έχουν καβαλήσει! Μ.

adaeus said...

Σε τέτοιο μάτι μπορώ να πάω κόντρα?
Σε μια στίβα καλαμιές αποκοιμήθηκαααα... :-)

An-Lu said...

Τίποτα δεν μου έφταιξε ο Ζάχος, απλά ήταν συμπολεμιστής του πεθερού μου κι εγώ ΔΕΝ είμαι μουσειολάγνα!!!!!!!!

Marialena said...

@ Adaeus: Αν το ένα μάτι τα κάνει όλα αυτά, τι γίνεται όταν υπάρχουν δύο κιόλας! Κόλαση... Ε, όχι και στις καλαμιές, κρύο κάνει ακόμα!!!

@ An-Lu: Ναι βρε γοργονίτσα μου, περιπαικτικά στο είπα, άλλωστε πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο βίτσιο για να βγεις με κάποιον στην ηλικία του πεθερού σου. Έλεος!!!

adaeus said...

Φτου γαμώτο και γω που σε νόμιζα για άτομο με ειδικές ανάγκες!!!

Marialena said...

@ Adaeus: "άτομο με ειδικές ανάγκες"... άνθρωπος με καρδιά, με συναισθήματα και ανάγκες είμαι, τι σημαίνει άραγε ειδικές ή μη? Άραγε ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, δεν αξίζει να αγαπήσει ή να αγαπηθεί?

Άγγιξες εν είδει χιούμορ κάτι πολύ ευαίσθητο αγαπητέ μου Adaeus! Υπάρχουν άραγε "ειδικές ανάγκες" στα πανανθρώπινα ζητούμενα...?

adaeus said...

Μ'αρέσει να αγγίζω ευαίσθητα ... αντικείμενα και μη ;-) Και εγώ έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα αυτά. Οσο για τη φράση "ειδικές ανάγκες", θα έλεγα ότι εμένα δεν με βρίσκει αντίθετο. Ανθρωποι με αναπηρίες ή άλλες ατυχίες θα έλεγα ότι χρειάζονται (έχουν ανάγκη) την (ειδική) αγάπη, φροντίδα και προσοχή ΟΛΩΝ μας.

Marialena said...

Ούτε εμένα προσωπικά με βρίσκει αντίθετη η έννοια "ειδικές ανάγκες" από τη στιγμή που χρησιμοποιείται για την φροντίδα και προστασία ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και όχι για να στιγματοδοτήσουν την ιδιαιτερότητα ενός συνανθρώπου μας, που είναι πέρα για πέρα ρατσιστικό και άδικο.

Μιας και σ' αρέσει το άγγιγμα, ελπίζω να δίνεις τη χαρά που αρμόζει στον εαυτό σου μέσα από αυτό!

adaeus said...

Να δίνω τη χαρά που αρμόζει στον εαυτό μου μέσα από το άγγιγμα? Ας μην πω που πάει το μυαλό μου. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου. ;-)

Anonymous said...

"Χαμένος" προς το παρόν σε μια επαρχιακή πόλη -ελπίζω όχι για πολύ ακόμα- έψαχνα στο Google για γιωτ!! Η αναζήτηση αυτή έφερε ανάμεσα στα άλλα αποτελέσματα και τη σελίδα σου.
Συγχαρητήρια!
Δεν είναι τόσο ότι στο σύνολό τους αυτά που δημοσιεύεις είναι σωστά, αλλά κυρίως η αμεσότητα που έχεις. Μου έφτιαξες τη διάθεση...

ΥΓ 1. Στις ταινίες που επέλεξες "βλέπω" τον εαυτό μου, όχι όμως και στα βιβλία.
ΥΓ 2. Αν μου επιτρέπεις ένα προσωπικό σχόλιο. Τα κοντά μαλλιά τονίζουν περισσότερο τα μάτια σου.

Σ' ευχαριστώ για την ώρα που παρέμεινα εδώ. Σου εύχομαι λοιπόν να διατηρήσεις το κέφι σου και να συνεχίσεις...
Γεια χαρά

Marialena said...

Μοναχικέ σκακιστή, καλησπέρα και καλοσώρισες! Ένα προσωπικό ημερολόγιο κατάθεσης σκέψεων, εντυπώσεων και συναισθημάτων, είναι αυτή εδώ η σελίδα που βλέπεις, διανθισμένο με πράγματα που κάνουν τη καθημερινότητά μου λίγο (ίσως) πιο όμορφη, ή λιγότερο βαρετή.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου σχόλια και ελπίζω σε κάποια επόμενη αναζήτησή σου να ξαναεπισκεφθείς τα "Στιγμιότυπά" μου. Κοντό είναι το μαλλάκι ακόμα, Δαλιδά δεν μπόρεσα να υπάρξω ποτέ!