Wednesday, October 24, 2007

Είμαι καλά σου λέω...

(...ή τουλάχιστον έτσι νομίζω ή θέλω να πιστεύω...)

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι καλά!

- Παρόλο που μου πήρε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο και δυό ακόμα μέρες να σετάρω το ρούτερ μου στο σπίτι, επιτέλους τα κατάφερα και τώρα λειτουργεί χωρίς προβλήματα!!! (παρόλο που είμαι μια απλή χρήστρια, αλλά με γαϊδουρινό πείσμα να το φτιάξω...)

- Παρόλο που είδα έναν φοβερό εφιάλτη ότι κάποιος είχε φυλακιστεί σε ένα βαθύ πηγάδι και του πέταγαν ξεροκόμματα για να ζήσει μέχρι να πεθάνει και οι εγκλειστές του με ενημέρωσαν ότι θα ήμουν η επόμενη που θα τύχει και έχασα τον ύπνο μου και μόνο στην ιδέα!

- Παρόλο που το έριξα στην εργασιοθεραπεία για να μην σπάζομαι όταν ένα ολόκληρο σ/κ πήγε άπατο, ειδικά όταν η παρέα μου σπαζαρχιδιαζόταν λόγω ότι έτρεχε η μυτούλα!

- Παρόλο που ο μεταβολισμός μου λειτουργεί με ρυθμούς χελώνας, το ότι εφαρμόζω μια καινούργια μέθοδο πίνοντας πράσινο τσάι, με ξεφούσκωσε και με βοηθά να λειτουργώ καλύτερα και αυτό φαίνεται παντιοτρόπως!

- Παρόλο που βλέπω σε ανθρώπους που με προσεγγίζουν ότι δεν δύνανται να χαρούν τις στιγμές μαζί μου και την ομορφιά της ζωής, παρά την καλοσύνη και την ψυχούλα που έχουν, δεν στεναχωριέμαι μα νιώθω πια ελεύθερη να επιλέξω να αναζητώ αυτά που με γεμίζουν και όσοι πιστοί προσέλθουν!

- Παρόλο που άρχισαν τα πρωτοβρόχια (ευτυχώς), το να μπορώ να οδηγώ τη μηχανούλα μου ακόμα και με το νερό να τρέχει στο κράνος μου, μου δίνει μια ενδόμυχη χαρά να οδηγώ ακόμα και όταν ένας λιγότερο θαρραλέος αναβάτης, θα άφηνε τη μηχανή του στο σπίτι και να φτάνω στον προορισμό μου σώα και αβλαβής!

- Παρόλο που στη δουλειά μου βιώνω κλίμα αδιαφορίας ίσως και απαξίωσης στο πρόσωπό μου από συγκεκριμένους ανθρώπους, εξυπηρετώ τους πελάτες με ευχαρίστηση παρά την φαινομενική αδιαφορία των υπευθύνων για το αποτέλεσμα και την καλύτερη οργάνωση της υπηρεσίας. (ιδού και πως εξηγείται ο εφιάλτης στο λάκκο των λεόντων μεταξύ άλλων)

- Παρόλο που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, δεν είμαι όμως και στα χειρότερά μου (thank goodness!) Αρχίζω να έχω επαφή με τον εαυτό μου και να μην κάνω εκπτώσεις σε αυτά που ζητώ στη ζωή μου... οψόμεθα!)


Feeling good, image by Peter Luck @ photo.net

Παρόλα αυτά, είμαι η Μαριαλένα και είμαι καλά!

Μαριαλένα, 24/10/2007

6 comments:

An-Lu said...

Σμουτς βρε!
Κι αυτόν τον καφέ, τον επόμενο μήνα θα τον πιούμε σίγουρα!
;-)

Anonymous said...

Και μπραβο σου!!!! ;)
φιλακια

panagiota said...

Ξέχνα τους λάκκους με τους λέοντες και τα φίδια,τις μύτες που τρέχουν,φόρα το κράνος και πάντα να είσαι καλά!
Φιλιά....

zouri1 said...

και αν πατε εσεις καφε,εγω θα σας πω το φλυτζανι.

MenieK said...

νομίζω οτι το χειρότερο από όλα είναι όταν οι άλλοι παρ' όλη την καλή τους διάθεση δεν μπορούν να δουν μέσα σου/τους και να απολαύσουν τις στιγμές, χαλώντας τες άθελά τους και για σένα... Χαίρομαι που είσαι η Μαριλένα και είσαι (λιγότερο ή περισσότερο) καλά, γιατί εμένα ΑΥΤΟ με ρίχνει

Marialena said...

@ An-Lu: κοριτσάκι μου το ξέρεις ότι και όποτε να προκύψει να πιούμε το καφεδάκι μας, εγώ δεν έχω πρόβλημα! Η διάθεση είναι που μετράει... Πάρε τον χρόνο σου!

@ Κατερινίδιον: προσπαθώ αγαπούλα μου, προσπαθώ...

@ Παναγιώτα: Να φοράω το κράνος και εκτός μηχανής εννοείς? Λες να με προστατεύει από κάθε είδους "κακοτοπιές" και "κακές ενέργειες"? Ε, τότε να βάλω και ολόσωμο προφυλακτικό καλύτερα. lol

@ Zouri: Είστε και μελλοντολόγος και καφεμάντης συν τις άλλοις? Επειδή πίνω τσάι, ερμηνεύετε και τα φύλλα τσαγιού να σπεύσω άμεσα?

@ Μένη: αχχχ, φιλενάδα, σήμερα εξαιτίας αυτού που λες, είμαι ένα μάτσο χάλια. Χθες νόμιζα πως θα μπορούσα να ανταπεξέλθω της χλαπάτσας, αλλά το βράδυ συνειδητοποίησα ότι παρά την καλή από μεριάς μου διάθεση προς τον άλλον άνθρωπο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βυθίζεται μέσα στα προβλήματά του. Το γαμώτο με χαλάει και μένα, αυτό το γιατί...

Σε φιλώ, τις ίδιες αντιδράσεις έχουμε στο ζήτημα εμείς οι συναισθηματικοί και υπερευαίσθητοι άνθρωποι! Τι να κάνουμε?