Friday, November 02, 2007

Nokia Trends Lab Athens Experiment

Το μάτι μου έπεσε σε μια ολοσέλιδη καταχώρηση στις αρχές του Οκτώβρη, όπου η Nokia διοργάνωνε συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Αθηνών Αρένα, αρκεί να έστελνε κανείς μήνυμα για να εξασφαλίσει τη πρόσκλησή του! Με την προοπτική να δω την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής, με έκανε χωρίς δισταγμό να στείλω το sms και μετά από λίγα λεπτά να λάβω ένα απαντητικό μήνυμα με την πρόσκλησή μου εξασφαλισμένη για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Με την παρέα μου πήγαμε στο Αθηνών Αρένα που είχε αδειάσει από τα γνωστά τραπέζια και καρέκλες της χειμερινής σεζόν και ένα πλήθος από νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία εισέρρεαν στον χώρο για να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Με το ταμπελάκι στο χέρι της Nokia Trends Lab μπήκαμε στο φουαγιέ όπου μεγάλες οθόνες προέβαλαν φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου με το κινητό της Nokia αγκαλιά, διάφορα διαδραστικά δρώμενα, μια κονσόλα ήχου να περιμένει τους επίδοξους dj να τζαμάρουν και τα κορίτσια και αγόρια της Nokia ντυμένα με άσπρες διαστημικές στολές να γεμίζουν το χώρο.

Στην αίθουσα της συναυλίας ο dj έπαιζε μουσική για αρκετή ώρα μέχρι να μαζευτούμε και επιτέλους κατά τις 9.30 εμφανίστηκε η τραγουδίστρια από την Αμερική MYA (προφέρεται Μάγια!), που έδωσε ένα πρώτης τάξης σόου με προδιαγραφές της αμερικάνικης σόουμ μπιζ, που όμως πιστεύω πως δεν ξετρέλλαινε το κοινό της συναυλίας.


Mya live mendley

Στη συνέχεια, η Έλενα εμφανίστηκε στη σκηνή προκαλώντας τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της και για δυο περίπου ώρες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας, λέγοντας τα αγαπημένα της τραγούδια, ελληνικά και ξένα. Τι μου άρεσε? Η φρεσκάδα της, η φωνάρα της ζωντανά που έχει δυνατότητες να τραγουδά ένα ευρύ ρεπερτόριο ποπ μουσικής, η παρουσία της και η αμεσότητά της. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το κορίτσι έχει διεθνή αναγνώριση και ακόμα δεν έχει φτάσει τα τριάντα, έχει μέλλον μπροστά της!


Υπάρχει Λόγος... (εμ, δεν υπάρχει Ελενάκι μου?)


Αν είχες έλθει πιο νωρίς (έλα μου ντε, αν είχες έλθει πιο νωρίς τι θα γινότανε?)


Teardrops (κομματάρα!!!)


Το ιδανικό φιλί (πες τα, πες τα να πιάσουν τόπο!)


Η Έλενα ερμηνεύει Abba - Gimme gimme gimme (άψογη!)

Κλείνοντας το πρόγραμμά της με το τραγούδι από την ομώνυμη σειρά "Μαζί σου" μας αποχαιρέτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πήρε τη σκυτάλη ο γνωστός dj Terry Lee Brown Junior με χορευτική μουσική και δικούς του αυτοσχεδιασμούς στα decks.

Φεύγοντας πήραμε δώρο ένα αυτόγραφο της Έλενας με το τηλέφωνο στο αυτί και κάποιους ήχους κλήσης και εικόνες που στάλθηκαν με bluetooth στο κινητό μας την ώρα της συναυλίας!

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Το αυτόγραφο της Έλενας από τη Nokia

Σειρά θα έχουν τώρα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η Nokia θα διοργανώσει αντίστοιχα events όπως π.χ. η Γερμανία.

Links: Nokia Trends Lab Event 2007

Εγώ πάντως πέρασα τέλεια και έριξα και τον χορό της αρκούδας σε συνδιασμό με τις κορώνες του κακοφωνίξ!

Μαριαλένα, 24/10/2007

5 comments:

An-Lu said...

Έτσι και καλύτερα!

panagiota said...

Δεν πιστεύω να ήθελες να κάνεις τσισάκια και να χάσεις την Ελενα?

Marialena said...

@ An-Lu: Whenever, wherever my dear!

@ Παναγιώτα: Χα,χα,χααα... όχι, όχι, εγώ και φαγωμένη ήμουν από το σπίτι και "τακτοποιημένη" σε αυτό το θέμα, οπότε μάλλον κάποιοι άλλοι είχαν μια ανησυχία πάνω σε αυτό το ζήτημα Παναγιώτα μου και καθότανε σε αναμμένα κάρβουνα. Πρόβλημα κι αυτό ε? Τρρρομάρα μας!

Suspect said...

Terry Lee Brown Junior da rulzzzzz

Marialena said...

@ Suspect: Yes indeed!!! He's a mover! ;-D