Monday, December 17, 2007

Μια Κυριακή στον Ωρωπό


Θάλασσα και ουρανός σε αρμονία


Παιχνίδια με τα σύννεφα-1


Παιχνίδια με τα σύννεφα-2

Με αφορμή την μετάθεση ενός αγαπητού μέλους το SCH στη Βόρειο Ελλάδα, τη Κυριακή 18/11/2007, πήγαμε στον Ωρωπό περίπου 17 σκούτερ και μηχανές ποικίλου κυβισμού, για να αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας Κώστα. Δεν ακολουθήσαμε την Εθνική Οδό, αλλά μέσω Πάρνηθας περάσαμε από τον επαρχιακό δρόμο του Κατσιμιδίου, Αγίου Μερκουρίου, Μαλακάσας, Μηλεσίου για να καταλήξουμε στον Ωρωπό μέσα από μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή με θέα τον Ευβοϊκό στο βάθος.


Καφές με χαμόγελο στο Bay Queen!

Αφού ήπιαμε τον καφέ μας στο Bay Queen με θέα τον Ευβοϊκό απέναντι, πήγαμε για φαγητό λίγο πιο κάτω στην ταβέρνα του "Παραδείσου" όπου παρατάξαμε τα μηχανάκια μας απέναντι και καθήσαμε να απολαύσουμε τις νοστιμιές του μαγαζιού. Όμως ο καιρός μας ξεγέλασε και έτσι μετά τις 3, άρχισε να βρέχει με αυξανόμενη ορμή, με αποτέλεσμα μετά τις 4 ο καιρός να έχει επιδεινωθεί σημαντικά, ενώ στην Αθήνα είχε ήδη σταματήσει να βρέχει από ότι πληροφορηθήκαμε.


Η παρέα του ScooterClub Hellas παραταγμένη με θέα τη παραλία


Χμ, μήπως άρχισε να βρέχει ή μου φαίνεται?


Πως το θέλετε, με δυνατή βροχή ή...


...ακόμα πιο δυνατή βροχή?

Φύγαμε όμως υπό την καταρρακτώδη βροχή που έριχνε εκείνη την ώρα και με σταθερή ταχύτητα και πολύ προσεχτική οδήγηση, περάσαμε από τους Αγίους Αποστόλους και φτάσαμε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας όπου η κατάσταση ήταν καλύτερη και η βροχή είχε περάσει. Με βρεγμένα γάντια και κράνος και με τις ραφές του (αδιάβροχου κατά τ' άλλα) παντελονιού μου για την περίσταση, έφτασα σπίτι αργά το απόγευμα, ευχαριστημένη για την συγκέντρωσή μας να χαιρετήσουμε τον φίλο μας και να του ευχηθούμε, με τη μηχανή μου να έχει ανταπεξέλθει στη δοκιμασία και με εμένα να κάνω τον σταυρό μου που δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στην επιστροφή στη συντροφιά μας.

Φωτό από Μαριαλένα και ScooterClub Hellas, 2007


Μαριαλένα, 23/11/2007

4 comments:

fresco said...

στα γούστα είσαι Μαριαλένα μου!

μπράβοοοοοοοοοοοοοοο!!!

καλά να περνάς!!!

Marialena said...

Αν και στην επιστροφή γύρισα σαν βρεγμένη γάτα που λένε, πάντως η εκδρομή άξιζε και περάσαμε πολύ ωραία στον Ωρωπό.

Τι να κάνω που έπιασε κρύο τώρα και έχουμε χειμερία νάρκη τα σκουτερόπαιδα, αναμένω την επόμενη.

φιλιά πολλά!

panagiota said...

Καλημερούδια συννεφιασμένα..
Χρειάζεται καιη χειμέρια νάρκη για να ανάβουν μετά τα αίματα!
Τα τοπία πάντως πολύ όμορφα ακόμα και με την βροχή!

Marialena said...

Αντικαλημερούδια κρύα και παγωμένα! Λες γι' αυτό να χρειάζεται η χειμερία νάρκη? Αλλά βρε παιδί μου παράξενο πράγμα, μετά δεν βλέπω ν' ανάβει κανενός το αίμα. Λες μερικοί να είναι βραδύκαυστοι?

Ο χειμώνας στη φύση δίνει άλλη ομορφιά, πραγματικά και η βροχή το ίδιο. Σε φιλώ!