Monday, December 31, 2007

΄Αγιε Βασίλη δεν ζητάω πολλά, μόνο ένα δώρο θέλω!

Αγαπητέ μου ΄Αγιε Βασίλη,

τώρα θες να σου πω αν ήμουν "καλό κορίτσι", κοτζάμ γαϊδούρα? Ε, μην είσαι αδιάκριτος, αυτά δεν λέγονται... Κοίτα όμως, επειδή από μένα υπάρχουν και χειρότερα (φτου-φτου) και δεν θες να μπλέξεις, ένα δωράκι θα σου ζητήσω μόνο φέτος, αυτό εδώ της φωτογραφίας, που χμ... δεν ξέρω πως να στο περιγράψω κιόλας!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Θα μου το φέρεις Αγιούλη μου, τι λες? Τι σου ζητώ η γυναίκα, δεν είναι τίποτα δύσκολο...! Α, να μην ξεχάσω φέρε μου κι ένα υπογλώσσιο σε παρακαλώ, γιατί απ' τη συγκίνηση, καταλαβαίνεις... έχω πάθει το κατιτίς μου χρονιάρες μέρες!!!

La Bouche - Be My Lover


Από το 1996, "Be My Lover" techno dance hit, που κάναμε τα dancefloors να αναστενάξουν και όχι τίποτα άλλο, αλλά για χατήρι του πλάσματος μέχρι και pole dancing θα έκανα, Σάκηηηηη!!!

Marialena, 17/12/2007 (Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά)

16 comments:

panagiota said...

Καλέ τι να πω?Αδωνης το παλληκάρι!
Πηδάει και σ(τον) αέρα,ποζάρει και αλλά μοντέλο για τον Μικελάντζελο.Τέλειο αρσενικό!!!???
Αλλά Μάρλεν μου εγώ στην θέση σου θα έβλεπα μόνο,δεν θα έβαζα χέρι γιατί η μεταφύτευση μαλλιών είναι ακριβή,ειδικά αν σε μαλλιοτραβήξει ο Ψινάκης που έκανε κι εκείνος"χτίσιμο κορμιού"όταν διαφήμιζε τα βρακιά του Κάλβιν Κλάιν στο Αμέρικα.
Προσωπικά προτιμώ κανέναν με κοιλίτσα και φαλακρίτσα,απο τις"χανούμισσες"-όπως λέει και ο συντοπίτης σου φίλος μου Μενέ(ο μόδιστρος πολλών από αυτών)!!!!

Αη-Βασίληηηηηηηη κάναν νταβραντισμένο γκαραζιέρη εχεις να μας ρίξεις από την καμινάδα να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου?
Ακρίβυναν καλή μου τα σέρβις....
Φιλιά πρωτοχρονιάτικα!!!!

Anonymous said...

Α καλά ...εσείς έχετε ξεφύγει τελείως!...
Μαρια

Marialena said...

Χα,χα,χα... Παναγιώτα μου, το κάλλος και δη το αρχαίο ελληνικό, να μην το θαυμάζουμε τέκνον μου?

Ευτυχώς που δεν έχουμε τα ίδια γούστα στην ομορφιά, εσύ θες γιουσουφάκι εγώ προτιμώ κάτι σε πιο αθλητικό, χα,χα,χα!!! και δεν θα μαλώσουμε στην επιλογή!

@ Μαρία: Είπα λόγω Πρωτοχρονιάς να είμαι λίγο πιο XL στην επιλογή μου, αλλά η φίλη Παναγιώτα λύσσαξε!

Anonymous said...

Αρχαίο ελληνικό το κάλλος βεβαίως βεβαίως...αλλά το παλικάρι μάλλον και τις αρχαιοελληνικές συνήθειες κληρονόμησε ως προς το...κου-πε-πε!
χοχοχο! Οπότε μάλλον για XS πάει!
Μ.

panagiota said...

ΧΑχαχα! εγώ δεν θέλω γιουσουφάκι...πασά θέλω! Γιατί αυτά τα σώματα μόνο για φάτε μάτια ψάρια είναι.
Να γιατί λύσσαξα!

zouri1 said...

καλα,μετα πες μας και για κανεναν αντρα.Καλη χρονια

Marialena said...

Χα,χα,χα... πάω πάσο στις επισημάνσεις σας αγαπητές μου Μαρία και Παναγιώτα. Όντως το αρχαιοελληνικό τούτο μοντέλο λέγω, προορίζεται μόνο για οφθαλμόλουτρο και ιχθυοφαγία παρά για πραγματικό test drive.

Παναγιώτα μου όμως μια επισήμανση περί πασά που ανέφερες. Το πάχος όπως ξέρουμε έχει επιπτώσεις στην ανυψωτική λειτουργία συγκεκριμένων μυών του ανδρικού σώματος, οπότε τι να τον κάνεις τον παιδοβούβαλο που θα λες τσα... και δεν θα βλέπεις και τίποτα να λέει κούκου?

Ζούρι μου για οφθαλμολαγνεία μια χαρά είναι αυτό που έβαλα για εμάς τις γυναίκες που είμαστε φαν του κούρου. Και λίγος χαβαλές δεν βλάπτει...
Χρόνια Πολλά και καλή νέα χρονιά και σε σένα.

Anonymous said...

τι να σε πω τώρα Μάρλεν μου...και ο Β. μου μια κοιλιά ως πέρα έχει αλλά από κούκου ....δεν το προλαβαίνω !
ΚΟΥΚΟΚΥΚΟΥΚΟΥΚΟΥΚΟΥΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥ
Μαρία η κουκουβάγια σε φιλά σταυρωτά και καλή χρονιά με ότι επιθυμείς εσύ!

Marialena said...

Τι να με πεις και μένα τώρα, η επιστήμη επί του φαινομένου που περιγράφεις σηκώνει ψηλά τα χέρια. Προφανώς αγαπητή μου Μαρία, ο κούρος σας πίνει Red Bull που δίνει φτερά ή κάτι ανάλογο για την περίπτωσή σας τουλάχιστον, χα,χα,χααα... Πάντα τέτοια εύχομαι!

Μαράκι μου καλή χρονιά και σε σένα και στον Β. σου, να ανοίξουν καινούργιες προοπτικές για σένα στα επαγγελματικά σου και να κάνεις νέα ανοίγματα στη ζωή σου!

Πολλές ευχές και να ναι καλότυχο το 2008!

Anonymous said...

Να σαι καλα Μαριαλενακι μου για τις ευχες και σε σενα ευχομαι να είναι όλα καλά και όμορφα στο 2008!
Δωστε Red Bull στο λαο!

γιώργος said...

Καλημέρα…
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά…
Χρόνια καλά, με υγεία και ευτυχία…
Εύχομαι κάθε ευχή σου να πραγματοποιηθεί, όσο μεγάλη ή μικρή μπορεί να είναι…
Και πάνω απ’ όλα, να είμαστε καλά, να τα λέμε διαδικτυακά, με κείμενα ψυχής…
Την καλημέρα μου και πάλι…

An-Lu said...

Καλή Χρονιά κοριτσάρα μου και ότι επιθυμείς, μπροστά σου να το βρεις!

ΥΓ Δλδ ακόμα κι αν είναι φωτοσοπισμενος, τον θες;!

Αννη said...

Καλή Χρονιά Μαριαλένα μου, σου εύχομαι το όμορφο χαμόγελό σου να φωτίζει συχνά το γλυκό σου προσωπάκι και τα μάτια σου να είναι πάντα έτσι φωτεινά!
Πολλές θερμές ευχές!

Marialena said...

@ Γιώργος: Καλημέρα Γιώργο και Χρόνια Πολλά. Καλή νέα χρονιά, όπως εσύ επιθυμείς. Ναι, να είμαστε καλά να αφουκραζόμαστε τις ανάσες και τις σκέψεις που βρίσκουν το δρόμο τους προς τα έξω.

@ AnLu: Με το επιχείρημά σου με άφησες άφωνη... Κοίτα για να θαυμάζουμε οι Ρουβίτσες τον συνομήλικο καλός είναι, για τα υπόλοιπα ισχύει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτό το Φωτοσοπισμένο με πέθανε μιλάμε... Φιλάκια!!!

@ Άννη: Πόσο χάρηκα που σας γνώρισα πραγματικά. Δύο άνθρωποι εξίσου φωτεινοί και ωραίοι στη ψυχή και στο σώμα. Ευχαριστώ Άννη μου και ανταποδίδω για κάθε καλό στο σπιτικό σας, φιλιά στον Δημήτρη.

fresco said...

από αυτό το post εννοούσες να περάσω βρε!!!

ντροπή σου! οφθαλμολάγνα!...και...σιγά το σώμα τώρα...τι να πούμε κι εμείς! ;-P (καλά δεν μιλάω άλλο γιατί θα πέσει κάνα ταβάνι να με πλακώσει!)...

εντάξει, καλός και χρυσός ο Σάκης, αλλά δεν έχει χιούμορ!...αυτό δεν είναι το Νο.1 που ψάχνουν οι γυναίκες;;;!!!

αν υποψιαστώ ότι όλες αυτές οι γκομενάρες στην tv τόσα χρόνια μας λένε ψέμματα...θα...σιγά μην πεθάνω!!! κακό του κεφαλιού τους που δεν προτιμούν το πνεύμα (άφθαρτο και ισόβια παρόν) αλλά το (φθαρτό και παροδικό) σώμα!!!

χαχαχα!!! :-D

byeeeeee!

υ.γ. τώρα θα πάρω το "δώρο μου";;; την θέλω όπως ακριβώς μου την περιέγραψες!!!

Marialena said...

@ Fresco: χα,χα,χα... ΄Αμα δεν ερχόσουν κι εσύ να αφήσεις σχόλιο κάτι θα έλειπε από το "δωράκι".

Αυτό το ποστ ήταν του τύπου "φάτε μάτια ψάρια κλπ" οπότε όπως καταλαβαίνεις, ήτο καθαρά απωθημένο ο Σάκης/άδωνις/κούρος!

Αχχχ, κοίτα για το δώρο σου όπως το περιέγραψα θα απευθυνθείς σε παρακαλώ στην φίλη Παναγιώτα να της το ζητήσεις, επειδή μένετε στην ίδια πόλη! Delivery δεν κάνουμε με τα δώρα αγαπητέ μου, χι,χι,χι!!! LOL!