Friday, December 14, 2007

Coca Cola Xmas Concert in Athens

To Μαζί για το Παιδί
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την Coca Cola,
το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00 μμ,
στη Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 100)

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Είσοδος ελεύθερη

6 comments:

τσότσος said...

Τί είναι αυτή η συναυλία Μαριαλένα; Δεν "πάω" τις "αμερικανιές" της Κόκα-Κόλα, μου την σπάνε όλες οι αμερικάνικες εταιρείες που, έμμεσα ή άμεσα, συμμετέχουν στον αφανισμό των παιδιών του Ιράκ.
Κάνει συναυλία για να το παίξει καλή εταιρεία;
καλό Σαββατοκύριακο (θα είμαι, χειμωνιάτικα, σε νησί...)

Marialena said...

Καλησπέρα και από μένα! Αυτή η συναυλία είναι υπέρ των σκοπών του "Μαζί για το Παιδί", γι' αυτό και το έβαλα ως γεγονός, αλλιώς η όποια διαφημιστική καμπάνια μιας πολυεθνικής εταιρίας, είναι δική της υπόθεση και όχι δική μας βέβαια.

Στο Μαζί για το Παιδί έχω εργασθεί εθελοντικά για αρκετά χρόνια και γνωρίζω εκ των έσω την σοβαρότητα της οργάνωσης αυτής, γι' αυτό λοιπόν και μόνο προβάλλω αυτό το γεγονός στην ιστοσελίδα μου.

Καλό ταξίδι και καλή διαμονή στο όμορφο νησί που θα πάτε το σ/κ. φιλιά!

Agobooks said...

Χμ!
Ούτε εγώ θα πάω σε τέτοιο party! Σίγα μην δώσω έστω κι ένα λεπτό σε καρχαρίες. Άλλοθι είναι τα παιδιά για μεγαλύτερη διαφήμιση και προώθηση νέων προϊόντων!

Marialena said...

Νίκο μου επέτρεψέ μου να σου πω ότι για να επωφεληθούν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί από χορηγίες μεγάλων εταιριών, χρειάζεται να προβάλουν και αυτοί από τη μεριά τους τον σπόνσορα για ανταπόδωση.

Σέβομαι ότι δεν σε εκφράζει μια τέτοια εκδήλωση, αλλά για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" που λένε. Αν είναι να επωφεληθούν οι σκοποί του Μαζί για το Παιδί, δεν έχω πρόβλημα γιατί θεωρώ δεδομένο το αλησβερίσι μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως ανεξάρτητα από τα πιστεύω του καθενός μας για την περίσταση, πιστεύω ότι θα είναι μια ωραία εκδήλωση για παιδιά και νέους και μάλιστα σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής όπως η Τεχνόπολις.

Καλό σαββατοκύριακο σου εύχομαι!

MenieK said...

η Αθήνα αυτές τις μέρες είναι γεμάτη εκδηλώσεις και μπαζάρ φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Κι εμένα, ανεξάρτητα από το αν προβάλλονται και οι χορηγοί, αυτό με ευχαριστεί. Τα χριστούγεννα έχουν πια γίνει η γιορτή της κατανάλωσης, ας επωφεληθούν και κάποιοι λιγότερο ευνοημένοι...

Marialena said...

@ Μένη: Συμφωνώ Μένη μου, συμφωνώ και επαυξάνω...

Αναρωτιέμαι πια προς τι αυτή η μανία καταναλωτισμού και κατανάλωσης με δικαιολογία τις εορτές των Χριστουγέννων. Λες και άμα φάμε, άμα πιούμε περισσότερο θα αλλάξει ο κόσμος γύρω μας και δεν βλέπουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και δοκιμάζονται καθημερινά, είτε είναι γιορτές είτε οποιαδήποτε άλλη περίοδος.