Tuesday, January 24, 2006

Απολαυστικές οδηγίες για αντιμετώπιση του χιονιά!


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εχθές και σήμερα παραδέχομαι ότι ήρθε πια ο χειμώνας στην πόλη της καλοκαιρίας. Πάντως με τις θερμοκρασίες που επικρατούν, εάν το αυτοκίνητό σας δεν παίρνει εμπρός, έχετε πρόβλημα μπαταρίας και όχι ψύχους.

Από ότι καταλαβαίνω οι δημόσιες συγκοινωνίες λειτουργούν αδιάλειπτα, και σας συνιστώ αύριο και μεθαύριο να τις προτιμήσετε σε σχέση με τα ιδιωτικά μέσα. Για να διευκολυνθεί το περπάτημα στη στάση, το ένδυμα μπορεί να είναι εκδρομικό!

Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς έχει ιδιαίτερο πρόβλημα μετακίνησης από και προς το σπίτι του -- π.χ. χρειάζεται να περπατήσει ανηφορική οδό σημαντικού μήκους το οποίο είναι παγωμένο και γλιστερό -- παρακαλώ να μου εξηγήσει τις συνθήκες σε ένα email ώστε να του δοθεί άδεια να έρθει αργά ή να φύγει νωρίς παίρνοντας δουλειά για το σπίτι.

Καλό χειμώνα, Κ.Μ.

(σ.σ. Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύω περαιτέρω πληροφορίες αλλά επειδή τα πρόσωπα και το μήνυμα που στάλθηκε είναι πραγματικά--απολαύστε το!)

Απορία Νο 1: Πως θα προβλέψουμε αγαπητέ κύριε τη κατάσταση των δρόμων 24 ή 48 ώρες πιο πρίν? Η ΕΜΥ είμαστε αυτοπροσώπως?
Απορία Νο 2: Έχετε δει πολλούς σε γραφεία ντυμένους εκδρομικά? Να πάρω και το σακίδιο?
Απορία Νο 3: Το αδιαλείπτως στις συγκοινωνίες πως το έχετε διαπιστώσει? Άμα δεν έρθει το λεωφορείο, να νοικιάσω ελικόπτερο για να έρθω στη δουλειά? &...
Απορία Νο 4: Πως θα πάρω δουλειά για το σπίτι? Να πάρω τον υπολογιστή παραμάσχαλα ή να ξεσηκώσω τους φακέλους από το αρχείο???

7 comments:

Μαύρος Γάτος said...

Μαριαλένα στον Λυκαβητό δεν μού είχες πει ότι μένεις; Δίπλα στον Αη-Γιώργη ακριβώς;;; Πες τού αφεντικού σου να μου τηλ. για να τού εξηγήσω εγώ...

Σ;))))))))))

Marialena said...

Μωρέ σε βουνό μένω μ' ανηφόρες & κατηφόρες μπόλικες, άμα ήταν ο Λυκαβηττός, πάει, θα με ξαναδείτε στις Αλκυονίδες... Πάντως σήμερα έδωσα το παρόν στη δουλειά αν & όπως περπατούσα στο δρόμο για το λεωφορείο, έλεγα πως τη γλύτωσα τη γλύστρα. Για να δούμε αύριο?

Εσύ αγαπητέ γατούλη είσαι παντώς καιρού ή έχεις μεταλλαχθεί σε σπιτόγατο, χα,χα?

Anonymous said...

Θεωρείς ότι η δημοσίευσης επίσημης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον χώρο εργασίας σου και μάλιστα με υπογραφή (αρχικά ονόματος) είναι σωστή? Γνωρίζεις ότι μπορεί να έχεις επιπτώσεις στην δουλειά σου εάν μαθευτεί? Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική!

Φιλικά

Marialena said...

Σ' ευχαριστώ για την επισήμανσή σου φίλε ή φίλη ανώνυμη. Θα προτιμούσα βέβαια να υπογράφεις την επισήμανσή σου όπως υπογράφω και γω τα γραπτά μου. Τ' αρχικά έχουν αλλαχθεί για την προστασία του αποστολέα και ο σκοπός δεν είναι σε καμμία περίπτωση η γελοιοποίηση. Απλά επειδή είναι ασυνήθιστο και θα έλεγα ευγενικό από μέρους του γράφοντα να απευθύνεται κατ' αυτόν τον τρόπο στους συναδέλφους του, γι' αυτό και το ανέβασα. Τα σχόλιά μου έγιναν με δόση χιούμορ & αφορούν τη δική μου άποψη βέβαια.
Αυτά & σ'ευχαριστώ που επισκέφθηκες τη σελίδα μου αυτή!

YO!Reeka's said...

Είναι όντως πραγματικό e-mail;! Πωπω νέαι μέθοδοι στην αγορά εργασίας γιούπι

Marialena said...

Ε, άμα σου λέω... Την εξάρτηση απ' τις υπερωρίες δεν μπορώ να κόψω & ανησυχώ γιατρέ μου!!!

Anonymous said...

Ένα γέλιο θα τους θάψει
Το θυμάσαι το παλιό συνθηματάκι στους τοίχους;
Δηλαδή αυτός ο κύριος, είτε προϊστάμενος, είτε διευθυντικό στέλεχος είναι, (εκτός κι αν είναι απλά αφεντικο), δεν έχει παραιτηθεί λόγω της καζούρας που του κάνατε;
Γιατί σίγουρα πρέπει να του κάνατε...