Monday, January 16, 2006

...ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΕΣ!!!


Αναδημοσιεύω από τον κυριακάτικο Τύπο:
Ένα δελφίνι από το Ισραήλ έμελλε να γίνει ο εκλεκτός της καρδιάς μιας σαραντάχρονης από τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Cindy είναι 35 ετών και ζει στην περιοχή Eliat του Ισραήλ, όπου και ετελέσθη το μυστήριο. Η Sharon Tendler επισκεπτόταν τα 15 τελευταία χρόνια τον θαλάσσιο αγαπημένο της και κολυμπούσε μαζί του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ερωτευμένης Αγγλίδας η αγάπη και η ηρεμία που βρίσκει "στην αγκαλία του" αγγίζουν το τέλειο. Στο τέλος της γαμήλιας τελετής η σύζυγος βούτηξε στα νερά και αφού του έδωσε ένα φιλί, κολύμπησε μαζί του. Το δελφίνι άραγε κατάλαβε τι του συνέβει?
σ.σ.: Αυτό ομολογώ πως δεν το είχα σκεφθεί μπακούρια μου! Να μην παραπονούμαστε για "λειψανδρία" όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Εγώ λέω να γίνουμε Δρυάδες, μπας &...!
Πηγή: Περιοδικό TV Έθνος, σελ. 86, στήλη Κατοικίδια, Παράξενα του Κόσμου, 15/01/2006

3 comments:

raffinata said...

το δελφίνι το ξέρει ότι έγινε γαμπρός; έκανε καμιά δήλωση;
;)

Marialena said...

Καλησπέρα raffinata & καλωσόρισες στο μπλογκοκαλυβάκι μου! Μια και με ρώτησες, θα το πω μόνο σε σένα πως ένας παπαράτσι φίλος που κάλυπτε τη σεμνή τελετή, άκουσε τον Cindy να τραγουδάει "είμαι στα χάι μου όταν σ' έχω πλάι μου κλπ, κλπ" Έτσι είναι οι αδελφές ψυχές χρυσή μου, αλλά προς Θεού επειδή πιστεύω στη μετενσάρκωση, ελπίζω σε επόμενη ζωή μην γίνω κατσαρίδα!

Anonymous said...

Το θέμα δεν είναι το δελφίνι αλλά η εν λόγω κυρία που μάλλον τα έχει παίξει! Τί να πω?!!?