Friday, January 13, 2006

World Almanac for everything measurable!

http://www.aneki.com/lists.html

Here's a link for all the curious minds who want to find out more about ordinary & extraordinary statistical reports on anything possible.

4 comments:

Epicuros said...

Εξαιρετικά ενδιαφέρων τόπος! Δυστυχώς η Ελλάδα πατώνει παντού, με εξαίρεση την ερωτική δραστηριότητα (2η μετά τη Γαλία). Κάτι είναι κι αυτό!

Marialena said...

Επίκουρε, καλησπέρα! Η 2η καλύτερη επίδοση στην ερωτική δραστηριότητα σώζει το εθνικό μας γόητρο, γιατί α)είναι ίδιον των Ελλήνων ή β)η όποια Ελληνική λεβεντιά μας εξαντλείται σ' αυτόν τον τομέα? Προφανώς η φυλή μας έχει ανακαλύψει ΑΥΤΟ το μυστικό της ευζωίας και δεν είναι διατεθιμένη να ασχοληθεί και με άλλες ενασχολήσεις όπως οι τέχνες και οι επιστήμες...(χιούμορ κάνω) εξαιρείται το ποδόσφαιρο! Είναι το mentalite μας, τι να κάνουμε? ;-)

Μαύρος Γάτος said...

Καλημέρα και από εμένα.Είμαι λίγο χαζούλης γάτος και δεν κατάλαβα καλά, στο σεξ είμαστε πρώτοι ή στα ψέμματα;

Σ:ο))))))

Ήταν τρείς φίλοι και γύριζαν από το καφενείο στα σπίτια τους. Ξαφνικά παρουσιάζεται μπροστά τους ένα τζίνι (πνεύμα, στα αραβικά).
Καλησπέρα, αφέντες μου, τους λέει. Είμαι ένα αγαθό τζίνι, και θα σας βοηθήσω να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Αρκεί μόνο να μού απαντήσετε σε μια ερώτηση: πόσες φορές κάνατε έρωτα με την γυναίκα σας τις τελευταίες δέκα ημέρες;

Διστάζουν λίγο οι τρείς φίλοι, τελικά παίρνει θάρρος ο Μήτσος και λέει, εννιά φορές. Εμείς δεκαπέντε, λέει ο Ρούλης. Εμείς εικοσιδύο, λέει ο Τάκης.

Ευχαριστώ αφέντες, λέει το τζίνι. Λοιπόν για να δούμε, εννιά ίσον εννιά, δεκαπέντε ίσον ένα συν πέντε ίσον έξι, εικοσιδύο ίσον δύο συν δύο ίσον τέσσερα, πάρτε αυτό το λαχείο, που λήγει σε εννιά-τέσσερα-έξι, 9-6-4, και σε καλή μεριά!

Ενθουσιασμένοι οι τρείς φίλοι περιμένουν ανυπόμονα την κλήρωση του λαχείου. Όμως τους περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση, δεν κερδίζουν τίποτα, ο πρώτος αριθμός αντί για 9-4-6, λήγει σε 0-0-0.

Είδατε, λέει μελαγχολικά ο Μήτσος στους υπόλοιπους, αν είχαμε πει την αλήθεια, τώρα θα είχαμε κερδίσει….

Marialena said...

Μαύρε Γάτε μου, μάλλον είμαστε δεύτεροι στα ψέμματα που αφορούν τις επιδόσεις μας στο σεξ ή για να το θέσω αλλιώς άλλα λέμε και άλλα κάνουμε...! Λες να έχουν εγκαταστήσει μηχανάκια της AGB & στο κρεβάτι μας? (λες βρε αδελφέ, γι' αυτό έχω έναν πόνο στο νεφρό τελευταία?)χα,χα!