Saturday, September 02, 2006

Kissing a fool...

"You are far, when I could have been your star, you listened to people who scared you to death and from my heart, strange that you were strong enough, to even make a start, but you never find a peace of mind, till you listen to your heart..."
Lyrics from Kissing a fool song by George Michael


Απόψε δεν τα γράφω αυτά για κανέναν άλλον εκτός από εμένα γιατί είναι σαν να απαγγέλω τους στίχους σε εμένα στον καθρέπτη της ψυχής. Απόψε καρδιά μου, αισθάνομαι να αφήνω μια χαραμάδα ανοιχτή να μπει λίγος αέρας μέσα σου, από αυτά τα αεράκια που όταν τα νιώθεις δεν σε αφήνουν αδιάφορη. Είσαι ζωντανή και το καταλαβαίνεις έτσι!

Θα ιδωθούμε ξανά Θεού θέλοντος σύντομα. Στο ζήτησα εγώ αυτή τη φορά. Στο τηλέφωνο, εγώ, φαντάσου, πήρα την πρωτοβουλία να σε πάρω να σου μιλήσω! Θα βρεθούμε εκεί που όλα ξεκίνησαν, 2 χρόνια πριν, εκεί που μου έκανες την ερώτηση που με σημάδεψε στο πρώτο μας ραντεβού. Θυμάσαι, θα στο θυμίσω εγώ, γιατί δεν το ξέχασα ποτέ ως τώρα: "έχεις δει το Φως?" μου είπες και έμεινα. Το Φως! ήξερα για τι μου μιλούσες, μα δεν καταλάβαινα γρι για το πως ένιωθες όταν μου το περιέγραφες. Το Φως της Φώτισης, της Γνώσης, το Φως στη Ψυχή...! Σου είχα πει πως ναι, ίσως γιατί είχα μια αίσθηση ως τότε. Μα ήλθε ο καιρός που ήλθε το Φως και σε μένα, ήλθε σου λέω και δακρύζω από συγκίνηση, ήλθε και θέλω να στο πω! Είσαι αυτός που θέλω να το μοιραστώ μαζί του γιατί εσύ φύτεψες τον σπόρο, γεωργέ της ψυχής μου, εσύ με έκανες τώρα που ήλθε το Φως να καταλάβω τι σημαίνει.

Θα σε δω και μέσα μου φαντάζομαι πως θα έλθουμε κοντά όταν βρεθούμε. Θέλω να σε ευχαριστήσω, να σου εξηγήσω, να μπω πάλι μέσα στη σφαίρα της Συμπαντικής Αγάπης που είσαι και συ ένα κομμάτι της. Θα σε δω κι "Ας εκτεθώ" που λέει και το τραγούδι που το χειμώνα με εξέφραζε και το άκουσες και συ. Θα εκτεθώ γιατί το έχω ανάγκη μάτια μου!

Να σαι καλά και στα ταξίδια του νου σου το ξέρω ότι με επισκέπτεσαι, το νιώθω... το καταλαβαίνω! Περίεργη που είναι η ζωή, μα και μοναδική έτσι που τα φέρνει, δεν συμφωνείς?

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Αυθεντικη οπως παντα.
Καλημερα.

Marialena said...

Καλημέρα Νίκο μου, απλά αυτή είμαι!
Σ'ευχαριστώ καλέ μου για το σχόλιο.