Monday, July 16, 2007

Max your voice live, Athens 2007

Χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στον Βύρωνα, έζησαν ένα μοναδικό γεγονός για το φετινό καλοκαίρι. Η Pepsi Max διοργάνωσε ένα drum circle όπως ονομάζεται, όπου περίπου 1800 άνθρωποι, έπαιξαν διάφορα κρουστά με την καθοδήγηση του περκασιονίστα Κώστα Σημάτου για μια ώρα και στη συνέχεια χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής του γνωστού μουσικού παραγωγού G Pal κρατώντας τον ρυθμό με τα όργανά τους, ενώ λικνίζονταν τόσο πάνω στις κερκίδες όσο και στην πίστα που είχα στηθεί!



Τι μου άρεσε: η ατμόσφαιρα κεφιού που επικρατούσε, η πρωτόγνωρη εμπειρία που ζήσαμε, η ενέργεια που μας διακατείχε παίζοντας τα κρουστά μας, ο χορός που ακουλούθησε ενώ είχαμε γίνει όλοι μια μεγάλη παρέα.



Να τα πρώτα δυο βίντεο που τράβηξα χθες το βράδυ στην αρχή της συναυλίας και σύντομα θα δείτε και τα επόμενα δυο, που θα απολαύσετε τόσο τον Κώστα Σημάτο όσο και τον G Pal εν δράσει στη σκηνή!

Links: Pepsi - Max your voice

6 comments:

Anonymous said...

Γαμάτα δεν ήταν; Είμαι πολύ πτώμα αλλά αύριο σκοπεύω να γράψω πολλά. Μόλις ανεβάσουμε στο site της max your voice φωτό και video, θα σε ενημερώσω. Τί όργανο πήρες; Εγώ έχω ένα μεγάλο ταμπουρίνο!

Marialena said...

Καλησπέρα απίθανη γυναίκα! Αααα, ήσουν στην κερκίδα των μπάσων ταμπουρίνων ε? Εγώ ήμουν στα πρίμα ταμπουρίνα που μοιάζουνε με ντέφια. Απίθανα ήταν, πέρασα πολύ ωραία, άξιζε χίλια τα εκατό η εκδήλωση...

Ναι πες μου όταν τα ανεβάσεις, γιατί εγώ έχω δυο μεγάλα βίντεο τραβήξει και μου κολλάνε στο ανέβασμα και όλο προσπαθώ να τα καταφέρω από χθες που προσπαθώ!

Anonymous said...

xaxa! primo tabourino legetai kai to diko moy. Mallon kathomastan mazi! Molis anevasw, tha sou dwsw link. :)

Marialena said...

Ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε αν καθόμασταν μαζί: Τι στίχο λέγατε από το τραγούδι που είπαμε κομματιαστά? Εμείς είχαμε το "that's the way..." οπότε τώρα ξέρεις που καθόμουν. Στη μέση και λίγο δεξιά στις κερκίδες!!!

Είδες και τα άλλα μου δυο βίντεο σήμερα? Θα περιμένω τα λίνκια σου όποτε τα ανεβάσεις. Φιλιά πολλά!

Anonymous said...

emeis legame to axa - axa! xaxaxaxa!!!! ekana post kai tha vazw siga siga ta links. :)

Marialena said...

Giati omos grafeis sta greeklish my dear? Eeee, opote kathomastan apenandi vre, eseis aristera kai emeis dexiotera, giafto kai to stixaki mas allaze... ;-P

Ok, va bene pou lene kai oi Italoi!