Friday, June 08, 2007

Porche Carrera S: Υλικό Ονείρων!









Γυρίζοντας από τη δουλειά το απόγευμα της Δευτέρας, απέναντι από το σπίτι μου αντίκρυσα αυτό το "μωρό" να βρίσκεται παρκαρισμένο. Δεν μπορούσα να πάψω να κοιτάζω την Porche Carrera S που με το σχήμα της προκαλούσε τη ματιά μου να στέκει πάνω της και να την περιεργάζεται ασύστολα! Επείδη δεν ανήκε σε περίοικο, πήρα τη φωτογραφική μηχανή και άρχισα να απαθανατίζω αυτό "το υλικό ονείρων" πριν φύγει από μπροστά μου. Λίγο αργότερα έφτασε και ο ιδιοκτήτης της, που όταν την έβαλε μπροστά, ο αλουμινένιος V6 κινητήρας της έβγαζε θεσπέσιους ήχους, τόσο ξεχωριστούς, που έφτασαν σαν μελωδία βαλβίδων στα αυτιά μου καθώς απομακρυνόταν...

Ή μη τι άλλο, οι φωτογραφίες αυτές είναι το ενθύμιο από τη σύντομη επαφή μας και το οφθαλμόλουτρο το οποίο έκανα, μπροστά σε αυτό το θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας!

Μαριαλένα, 6/6/2007

12 comments:

An-Lu said...

Άμα σου λέω ότι μοιάζουμε....
Ευχαριστοούμε που μοιράστηκες μαζί μας το "μωρό"!


ΥΓ Που θα πας αυτό το ΣΚ;

Marialena said...

Άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε Γοργονίτσα μου που λέει και η λαϊκή ρήση!

Υ.Γ. Αθήνα θα είμαι κατά βάσην, έχεις καμμιά ιδέα?

Νίνα said...

Εγω θα την επεφτα στον ιδιοκτητη της...ααααααααααχ αυτα ειναι...!!! να εχεις αλογα στο αμαξι και να μην τα αφηνεις πεινασμενα..να βαζεις φωτια στην ασφαλτο..!!!θελω κι εγωωωωωωωωωωωω!

Marialena said...

Νίνα σε βρίσκω πολύ προχωωωώ! Κοίτα, σε αυτό που επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ευκαιρία, γιατί εφόσον δεν έκανα photoshop στις φωτό, παίρνεις τα στοιχεία από τη πινακίδα του εν λόγω "μωρού" και στη συνέχεια ορμάς ακάθεκτη! Με την ευχή μου...

Πυθαγόρας Σάμιος said...

Αποφεύγεις επιμελώς να πεις μια κρίση για τον (ποθητό) ιδιοκτήτη του τετράτροχου ονείρου.

Γιατί; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑ; Άδικα το άφησα παρκαρισμένο έξω απ'το σπίτι σου τόσες ώρες μέχρι να γυρίσεις...;

Πάντως σου εύχομαι μέχρι την ημερομηνία που λέει πάνω από τον τίτλο του post σου, να έχεις αποκτήσει κι εσύ ένα τέτοιο μωρό ;)))

Πυθαγόρας Σάμιος said...

Oops
Η ημερομηνία έφτιαξε
...δεν πρόλαβες

panagiota said...

Ας βολευτουμε με αυτα που εχουμε για να μη γανιάζουμε την ψυχη μας.
"ουκ επιθυμησεις τα του πλησιον σου..."Σοφή εντολή!!!!!
Και χωρις πόρσε εχουμε το ίματζ μας...συμφωνείς Σουσουμούσου????

Marialena said...

@ Domingo: ΕΣΥ ήσουν χρυσό μου και έστρεψα το βλέμμα μου αλλού? Τι έκανα η κακούργα γυναίκα αντί να τρέξω να πέσω στα πόδια σου και να με πατήσεις, εγώ πότιζα τον κήπο μου!!! τς, τς, τς, τι θα με κάνω...

Την ημερομηνία ΕΓΩ την έφτιαξα και έβγαλα τα ματάκια μου κατά πως βλέπω με την ευχή σου! Προλαβαίνω γι' απόψε καλό μου τζίνι, εσύ τι λες?

@ Παναγιώτα: Εντάξει να μην επιθυμώ τα ΤΟΥ πλησίον μου, αλλά ΤΟΝ πλησίον μου όμως απαγορεύεται από κάπου madame De Bree? LOL... άστα αφού έχασα τον Δομίνικο, κλάψε με μάνα κλάψε με είμαι!!!

Χι,χι,χι, φιλιά πολλά παλιοπειραχτήρια!

panagiota said...

Α,ολα κι ολα,ποιος ειπε πως απαγορευεται να επιθυμεις τον πλησιον σου?Αυτο αξιζει παραπανω απο πορσε αλλά.....λαβε υπ'οψιν το"ουκ αν λαβης παρα του μη εχοντος"...
Μείνε μακρια απο τους"μη εχοντες...."

Χιχιχι.......
φιλουδιααααααααααα

Marialena said...

Σωστή σε βρίσκω φιλενάς, πολύ σωστή!!! Αυτοί "οι μη έχοντες" όμως είναι βρε παιδί μου, κρυφή πληγή είναι σαν τα αγριόχορτα... Πολύ μιζέρια συναισθημάτων!

Αλλά αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν ακτινίδια, την επόμενη φορά θα φυτέψω ένα τέτοιο υβρίδιο στον κήπο μου να ησυχάσω η γυναίκα! Συμφωνείς? Πάω να πάρω από την αποθήκη το λίπασμα!

Anonymous said...

Τι όμορφο μωρό !!! Λαχταριστό , να του τσιμπήσεις τα ... μαγουλάκια !!
Ας προσέχουμε όμω επειδή κάτι λένε για τους άντρες και τα αυτοκίνητα που επιλέγουν να οδηγούν ;)

Marialena said...

Χαρά μου, σωστή σε βρίσκω ειδικά στα σούπερ αυτοκίνητα σαν και αυτό! Να σου πω την αμαρτία μου, σε αυτή τη περίπτωση επικεντρώθηκα στο πανέμορφο πραγματικά αμάξι, αντί να προσέξω τον οδηγό(!!!) του καθώς έφευγε, καθότι οι άνδρες φεύγουν αλλά τα αυτοκίνητα μένουν!

(Τι λέω πάλι, μαζέψτε με την παλαβή...)