Monday, October 13, 2008

Ο Μαλακομαγνήτης/The Asshole's Magnet

Μιλούσα πρόσφατα με την φίλη μου τη Κατερίνα, συνομίληκη και ελεύθερη εξίσου, ένας άνθρωπος που είναι καλοδιάθετος και "κορίτσι για σπίτι". Μου είπε κάποια στιγμή στη συζήτησή μας: "Δεν θέλω άλλα φλερτ, ΣΧΕΣΗ θέλω!!!" και δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί της. Με βίους παράλληλους με τη γράφουσα, για να κάνω τον πόνο μας λιγότερο βαρύ και ασήκωτο, όσον αφορά την μη επιτυχία να γνωρίσουμε έναν νορμάλ άνδρα της ηλικίας μας και να κάνουμε σχέση (επιτέλους τι τους πιάνει, λες και θες να πλαγιάσεις με τον Αντίχριστο, ήμαρτον!), Γι' αυτό και έψαξα τα κιτάπια μου επί του θέματος και έβγαλα τα εξής συμπεράσματα με πολύ χιούμορ και πάθος!

Αν είσαι μια γυναίκα στην ηλικία μας των 30+, θα εμπίπτεις στις εξής κατηγορίες:

α. Μπακούρι
β. Παντρεμένη
γ. Χωρισμένη
δ. Σε σχέση
ε. Ξενοπηδιέσαι
ζ. Δεν ξέρω/δεν απαντώ...

Εμείς όμως θα ασχοληθούμε σήμερα με την κατηγορία των Μπακουριών.
Αν είσαι:
α. Μπακούρι, σημαίνει ότι είσαι, είτε:
α.α. Ορκισμένο Μπακούρι ή
α.β. Μπακούρι από Γκαντεμιά ή
α.γ. Τα θέλει ο κώλος σου

Που κολλάει ο μαλακομαγνήτης λοιπόν στην περίπτωση του Μπακουριού?

Πολύ απλά, το δημοφιλές αυτό χαρακτηριστικό, εμφανίζεται στη πλειονότητα των γυναικών που είναι ελεύθερες και δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενο ή αλλιώς τον γκόμενο που σταυρώνουν είναι της κατηγορίας των ακατοικήτων, συχνό εύρημα στους άνδρες μεταξύ 30 και 45, εξίσου μπακουριών.


3 pole magnet, image by http://ocw.mit.edu

Επιστημονικά λοιπόν Ο Μακαλομαγνήτης (αγγλιστί: The Asshole's Magnet), επίσημη ονομασία: Magnetus Malacus (λατινιστί), εδράζεται εις το μέτωπον της γυναικός, εις το λεγόμενον "τρίτο μάτι" και ενεργοποιείται όταν η γυνή εντοπίσει άνδρα τινά, ο οποίος αποδεικνύεται Μαλάκας εις τις πλήστες των περιπτώσεων. Οι επιστήμονες διεξάγουν πολυετή έρευνα επί του θέματος της γονιδιακής προδιάθεσης, ή της επίκτητης εμφάνισης του Μαλακομαγνήτου εις τας άτυχας κορασίδας και νεανίδας που τον κουβαλούν δια βίου εις την κεφαλήν των και παιδεύουσι αυτές.

Ο γνωστός ερευνητής σεξολόγος, Δρ. Παπάρι Παράρωφ εκ Ρωσίας, δηλώνει πως η εξάπλωση του Μαλακομαγνήτου οφείλεται εις περιβαλλοντικές επιρροές και κυρίως εις την μητρικήν παραίνεσιν: "Να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς". Η επανάληψις αύτης της επιθυμίας εκ μέρους των γονέων, επιφέρει μόνιμην ζημίαν εις τον ψυχισμόν της νεαράς γυναικός, με αποτέλεσμα να τεθεί εις λειτουργία ο ανιχνευτής του Μαλακομαγνήτου και να εντοπίζει εις Μαλάκαν εμφανίζεται εμπρός της κορασίδος εφεξής! και της ομοιάζει με "καλό παιδί να παντρευτεί".

Αυτά λοιπόν λέει η επιστήμη επί του θέματος και ας δούμε πως ο Μαλακομαγνήτης τίθεται σε λειτουργία στη σημερινή εποχή. Έχεις βαρεθεί να πούμε για παράδειγμα, να είσαι μόνη σου πια, έχεις κάνει ένα δυο πέντε δέκα φλερτ στη ζωή σου, κανά δυο τρεις σχέσεις ας το πούμε, καλές και άλλες τόσες κακές, ψυχρές και ανάποδες ίσως και παραπάνω και κάποια στιγμή βρε αδελφέ, θέλεις να γνωρίσεις έναν άνθρωπο να είστε μαζί.

Αν είσαι Ορκισμένο Μπακούρι, ατύχησες, γιατί ο ένας σου βρωμάει και ο άλλος σου μυρίζει, οπότε καταλήγεις να ζεις με τις γάτες σου και τη μαμά που σου φέρνει ταπεράκια στο διαμέρισμα, ενώ σου κάνει διαλέξεις ότι "όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι" και στα πρήζει καθημερινά, οπότε το κόβεις το σπορ και τελείωσες, αμάν πια!

Αν είσαι Γκαντέμικο Μπακούρι (ψήφισες Μητσοτάκη το 1992? Καλά να πάθεις!), μπορεί να μην σε πρήζει η μάνα σου, μπορεί να ζεις μόνη σου, να έχεις κοινωνικό κύκλο, να εργάζεσαι, υποτίθεται ότι δεν σου λείπει τίποτα, αλλά όταν σου αρέσει κάποιος δεν ανταποκρίνεται, ή όταν αρέσεις σε κάποιον σου ξυνίζει εσένα, οπότε όταν βάλεις νερό στο κρασί σου, νααααα το κελεπούρι, ο Μαλάκας μπροστά σου ολοζώντανος! Voila!

Όταν όμως εμπίπτεις στη κατηγορία του τα θέλει ο κώλος σου, ό,τι και να κάνεις τσουπ! ο Μαλάκας ανασταίνεται σαν τον Λάζαρο το Σάββατο του Λαζάρου. Νομίζεις ότι έβαλες μυαλό και δεν θα ξαναπέσεις σε Μαλάκα? Ότι πήρες το μάθημά σου? Μπαααα? Έτσι νομίζεις? Όχι χρυσό μου, λάθος κάνεις, μεγάλο λάθος. Γιατί? Ο Μαλάκας αγάπη μου, μεταμφιέζεται σε ποικίλες περιπτώσεις. Τον βρίσκεις παντού, στην αρχή σε ξεγελάει, όμως όταν φτάσετε στο δια ταύτα, νάτος μπροστά σου μέσα στο άκρατο μεγαλείο της Μαλακίας του. Θα τον καταλάβεις όταν σου πει κοντζάμ άνδρας:

-"Θέλω να με διεκδικήσεις από την πρώην μου" 45 ετών Ο Βολεψομαλάκας
- "Δεν μαγειρεύω, η μαμά μου φτιάχνει τα αγαπημένα μου σουτζουκάκια και ψάχνω μια να μαγειρεύει σαν τη μαμά μου", 40 ετών-Ο Κυκλώπειος Μαλάκας
-"Ήθελα να σε παντρευτώ και να κάνουμε οικογένεια" (αφού έχετε χωρίσει ένα χρόνο) 38 ετών - Ο Χοντρομαλάκας
-"Αν κάνεις μια σχέση και είσαι ευτυχισμένη, θέλω να γνωρίσω το αγόρι σου" 41 ετών - Ο Μαλακομαλάκας
-"Δεν ήθελα να φανώ μαλάκας μπροστά στην αδελφή μου" 40 ετών - Ο κουτοπόνηρος Μαλάκας (όταν βγάζει εσένα την υποψήφια γκόμενα και την παρέα σου για φαγητό και πληρώνει μόνο τα δικά του και της αδελφής του)
-"Τι υπονοείς όταν λέει το τραγούδι "Είσαι ένα περιστέρι που πετά στον ουρανό"?" 42 ετών - Ο ψυχάκιας Μαλάκας
-"Εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι 58 κιλά και 1,85 ύψος" 43 ετών - Ο ζω στη κοσμάρα μου Μαλάκας (ο οποίος θέλει να βρει μια γυναίκα να τον παντρευτεί και να τον θρέφει, σωστός ο κύριος!)
-"Είμαι γάϊδαρος" (όταν ξέρει ότι πας σπίτι να τον βρεις και εμφανίζεται μετά από τρεις μέρες) 38 ετών - Ο διανοούμενος γκομενιάρης Μαλάκας
-"Μην με κακολογήσεις, δεν είμαι τόσο γάϊδαρος όσο φαίνομαι" (αλλά σου ρίχνει ένα σιχτίριασμα όταν του λες να σε σέβεται γιατί τα πήρε που το του είπες) 38 ετών - Ο να περνάμε καλά Μαλάκας

Το αν καταλαβαίνεις τι σου λέει και τι εννοεί ο Μαλάκας σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη υπόθεση που επιτυγχάνεται μετά από μεγάλη τριβή με το αντικείμενο, αλλά έλα όμως ο Μαλακομαγνήτης είναι αδιάψευστη απόδειξη ότι και πάλι πέτυχες το "καλό παιδί" που ω, του θαύματος είναι και πάλι παραλλαγή του Μαλάκα και φτου από την αρχή!

Αγαπητές μου φίλες, μην πτοείστε, η στήλη συμβουλεύει να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο με σκοπό να απενεργοποιηθεί ο Μαλακομαγνήτης και να μετατραπεί σε Μαλακοδιώχτη επιτέλους, καθημερινά επί τουλάχιστον οκτώ ώρες (όσες είστε στο γραφείο, για να μην πάει χαμένος ο ελεύθερός σας χρόνος) και καλή σας επιτυχία!

Marialena, 7/10/2008 (οπαδός της σχολής "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις")

18 comments:

Σουζάνα Xατζηνικολάου said...

Xαχαχα, πολύ καλό, το διασκέδασα, να ΄σαι καλά! Έτσι, έτσι ακριβώς είναι! Αλλά όχι να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο, απλώς να ξέρουμε ότι όλοι είναι μαλάκες μέχρι αποδείξεως του εναντίου, και αυτό το μέχρι πρέπει να έχει ισχύ μακράς διαρκείας!
Φιλιά :D

Marialena said...

@ Σουζάνα: Χαίρομαι που άρεσε το χιούμορ μου περί του Μαλακομαγνήτη! Λες να μην τα χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο ε? Μα πως θα το απενεργοποιήσουμε το μαραφέτι μου λες?

Σωστή, σωστή στις παρατηρήσεις σου, αλλά αυτό το μέχρι αποδείξεως του εναντίου, με τρέλλανε!

Φιλιά και από μένα!

Anonymous said...

Νομίζω πως πολύς κόσμος βιάζεται να αγαπήσει, να ξεκινήσει μια σχέση, ενώ δεν γνωρίζει ουσιαστικά τον άλλο .
Και να σου πω δεν έγινε και κάτι αν χωρίσεις πριν φτάσεις στον γάμο (αρκεί βέβαια να μην έχεις φάει τα χρόνια σου μαζί του/της )
Ο κόσμος (άντρες/γυναίκες) δεν ξέρουν (ή δεν έχουν σκεφτεί) ΠΟΙΑ χαρακτηριστικά που ζητάει από τον άλλον έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, γιατί δεν μπορεί να βρεις ΕΝΑΝ/ΜΙΑ που να τα έχει ΟΛΑ τέλεια, κάπου θα υστερεί - και εκεί είναι που πρέπει να τον συμπληρώνεις εσύ και αυτό είναι το νόημα της "δέσμευσης" με τον άλλον.
Να τον καλύπτεις και να σε καλύπτει για να είστε πλήρεις και οι δύο.
Τέλος φταίμε που πολλές φορές βάζουμε το 'εγώ' μας πάνω από το 'εμείς' -γι'αυτό πρέπει όταν ξεκινάμε κάτι να είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές και να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες. Καμία σχέση δεν έχει μόνο όμορφες στιγμές..
Όταν βέβαια η ζυγαριά γέρνει προς τις άσχημες πρέπει να φεύγουμε διακριτικά..

Marialena said...

@ Stardust; Ετσι είναι αγαπητέ μου, τα συμπίκνωσες όλα μέσα στις σκέψεις σου αυτές! Κατά την άποψή μου, αν δεν υπάρχει ελευθερία και σεβασμός ανάμεσα σε δυο ανθρώπους να λειτουργούν ως μονάδα σε ένα σύνολο, τότε δεν υπάρχει ισορροπία στη σχέση. Ούτε μπαίνει ο ένας και ο άλλος στη ζυγαριά και αρχίζουν να μετριούνται. Συμπορεύονται και τα δυσάρεστα στη ζωή είναι συχνά περισσότερα από τα ευχάριστα, γι' αυτό και θέλει να είσαι έτοιμος να προσφέρεις στα δύσκολα κα να μοιράζεσαι στα εύκολα....

Spark D' Ark said...

καλόοοοοο

zouri1 said...

συμφωνω,τα ιδια ακριβως συνανταμε και εμεις.Συν φυσικα το κορυφαιο.
" α,εγω κανω μονο σοβαρες σχεσεις "
Σας θυμιζει τιποτα αυτο ?
ή το αλλο
" 2 σχεσεις ειχα πριν απο σενα "
Αναλογα με αυτα που λετε ειναι και αυτα που ακουτε.

nosyparker said...

Εγώ ένα θα πω: ας μην βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Αν κάποιος/α είναι μόνος/η, κατά κύριο λόγο φταίει ο ίδιος κι οι επιλογές του και όχι οι άλλοι. Μαλάκες σίγουρα υπάρχουν πολλοί, εμείς όμως τι δουλειά έχουμε μαζί τους;

nosyparker said...

Α ναι και κάτι ακόμα. Δεν μπορείς (όχι εσύ, γενικά μιλάμε) να λες "θέλω να κάνω σχέση ΤΩΡΑ, γιατί βαρέθηκα τα φλέρτ". Σχέση θα κάνεις όταν το βγάλεις από το μυαλό σου και θέλεις να βρεις τον εαυτό σου και να μείνεις μόνη σου. Τότε απαλλαγμένη από άγχη, ταμπέλες και προκαταλήψεις, θα τραβάς τους άντρες σαν μαγνήτης.

panagiota said...

Εγώ τώρα τι να πω?
Μπακούρι χωρισμένο είμαι εδώ και 20 χρόνια.
Γέλασα πολύ με όσα έγραψες Μάρλεν!

Χαμογέλασα με τα γραφόμενα του zouri1 .Καλώς ή κακώς συμφωνώ μαζί του,αν και θα μπορούσε να μας γράψει και άλλα τέτοια τέτοια ευτράπελα για να ξεραθούμε θα γέλια...

H nosyparker με κάλυψε απόλυτα για τις απαντήσεις επί της "σοβαρότητας" του θέματος:Μαλάκες/ες σίγουρα υπάρχουν πολλοί.Εμεις τι δουλειά έχουμε μαζί τους?"

Αλλά για να δώσω και μια αίσθηση χιούμορ γιατί είχε έμπνευση το γραφόμενο θα πω πως υπάρχουν και άλλα είδη.(50 με 60 χρόνων και βάλε)
Π.χ. !) Ο γεροντομαλάκας, που βαρέθηκε να πληρώνει τις ανεξάρτητες Ρωσσίδες για 10 λεπτά και σου υπόσχεται γάμο για να έχει ...διάρκεια περιπτύξεων (μπλιαχ)!
2)Ο Σκρουτζομάλακας που μοστράρει την καράφλα του μέσα στην slk Mercedes αλλά σε ρωτάει τι σύνταξη θα πάρεις.
3)Ο μετροπόντικας μαλάκας που αφού ξέρει πως έχεις τριπλάσια εισοδήματα από εκείνον πάει και ψάχνει και στο υποθηκοφυλακείο για μα ξέρει και ...το μέλλον ΣΑΣ!

Με την καλησπέρα μου και την αγάπη μου Π.

Marialena said...

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γίνεται συζήτηση μεταξύ μας επ' ευκαιρία αυτού του δημοσιεύματος φίλες και φίλοι.

@ Spark: Χαίρομαι που σου άρεσε, να είσαι καλά!

@ Nosyparker: Αγαπητή μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για τις απόψεις σου. Δεν έχω να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτά που υποστηρίζεις. Και όσο για το θέμα των σχέσεων ακολουθώ αυτήν την τακτική που αναφέρεις και υπάρχει αποτέλεσμα.
Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς? Πολλή σημαντική κουβέντα αυτή, θα πω πως ανάλογα το τι ζητάμε βρίσκουμε κιόλας, οπότε αν τα δεδομένα μας είναι μάλλον ανισσόροπα, τότε θα πέσουμε και σε ανθρώπους που θα μας δώσουν ακριβώς αυτό.

@ Ζούρι: Πες το ψέμματα, αυτό το "σοβαρές σχέσεις" θα μας φάει όταν άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Μα και οι δυο σχέσεις υπάρχουν μέχρι τα 30 το πολύ, μετά κολλάς ένσημα μιλάμε...

Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, λέω εγώ καλύτερα ένθεν και ένθεν.

@ Παναγιώτα: Μαλάκες υπάρχουν πολλοί, ΝΟΥΝΟΥ όμως ένα!!! ή τι τα θέλεις τα στολίδια που σε τρων τα μαύρα φίδια? Κάπως έτσι πάει με τις ανθρώπινες συμπεριφορές τελικά.

Μήπως έμαθαν οι υποψήφιοι "μνηστήρες" πως εκτός από μια χαρά γυναίκα, είσαι και ματσό και έσπευσαν? Πάει ο κόσμος το έχει χάσει τελείως...

Σα δεν ντρέπονται κοτζάμ άνδρες να περιμένουν από τη σύνταξή σου ΌΤΑΝ τη πάρεις, για να ζήσουν, πα,πα,πα... Αλλά η Μερσεντέ, Μερσεντέ, όλα κι όλα, α!

panagiota said...

A!!!Μαρλεν μου,ξέρεις πως κι εμένα μ'αρέσουν τέτοιες συζητήσεις και θα τις ξανακάνουμε από κοντά σε λίγες μέρες(και σορρυ για τα λάθη στο σχόλιο, αλλά βγάζαμε το κτηματολόγιο με την Βαγγελίτσα και δεν το ξαναδιάβασα)
Το Μερσεντε και το τι σύνταξη παίρνεις έτυχε σε μια φίλη μου.Εμένα μου έλαχε το...υποθηκοφυλακείο!!
Κι ενας ευυπόληπτος περιφερειάρχης με γυαλισμένο Cherokee...που μάλλον βαρέθηκε τις Ρωσσίδες και τις Αλβανίδες και ήθελε παπούτσι απο τον τόπο του.
Αλλα επειδή δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα θα πω πως στα 54 χρόνια που περπατάω έχω γνωρίσει αξιολάτρευτα "αρσενικά" που ακόμα τα θυμάμαι με αγάπη...και έχω και φιλικές σχέσεις μαζί τους!
Και κάτι ακόμα θα πώ:"Οτι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ή θα το δεχτούμε όπως είναι ή θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
Δικό μας το τόλμημα,δική μας η ευθύνη...
Και όλα καλά...

Marialena said...

Φυσικά και για να μην παρεξηγηθούμε, εννοείτε πως ΔΕΝ είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και πως μιλάμε εδώ με χιούμορ για ένα ποσοστό ανδρών και γυναικών που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε "ελαφρά τη καρδία" ως μαλάκες.

Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί αξιόλογοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι που μας κερδίζουν με τον χαρακτήρα τους και τα προσόντα τους. Αν είμασταν όλοι μαλάκες τότε δεν θα είχαμε αντικείμενο να συζητήσουμε.

Κανένα πρόβλημα με τα λάθη, όταν γράφουμε γρήγορα και έχουμε το μυαλό μας αλλού, συμβαίνουν αυτά...

Αγάπα τον πλησίον σου με το κουσούρι που έχει, λέει μια παροιμία και όπως λες και εσύ και προσυπογράφω, ουδείς τέλειος και από κει και πέρα κάνει ο καθένας τις επιλογές του στους φίλους και προσωπικές σχέσεις, έτσι είναι! Δεν μας φταίει ο άλλος που είναι όπως είναι, εμείς αν είμαστε καλά με αυτό μετράει!

vinumbonum said...

Υπεροχο.Θα υπαρξει συνεχεια;;

Anonymous said...

διαφωνω....δεν ειναι μαλακομαγνηης....ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ με ντοκτορα ειναι....τεσπα, μαλλον το ιδιο ειναι, δικιο εχεις...

Λυσεις:
1) ταμα στον Αγιο Φανουρη να τον φανερωσει (τον μη μαλακα)
2) παρθενοραφη με τοποθετιμενο δονητη που να δουλευει με κοντρολ και να ριθμιζεται κατα βουληση.
3) αλλαγη μαμας για να μη μας πριζει
4) αποδοχη του τελευταιου μαλακα που ειναι διαθεσιμος και βγαζουμε το σκασμο.
5) ταξιδι χωρις επιστροφη στην Ινδια και εισωκλεισμος σε ασραμ.


διαλεεεεεεεχτε...

An-Lu said...

Έτσι για ξεκάρφωμα...ριζική αλλαγή παρεών ;-)

υγ ξεπατώθηκα στο γέλιο με τον τρόπο που τα γράφεις μαρλενάκι

Marialena said...

@ Vinumbonum: (μου θύμισες το Πετιμπόνουμ στη Γαλατία του Αστερίξ)!

Σκέφτομαι πως ναι, θα υπάρξει συνέχεια από τη πλευρά των γυναικών αυτή τη φορά, αλλά όπως λέει και η φίλη μου η Μοργκάνα, λέω να πάω σε ένα ασράμ, μπας και μέσα από τον διαλογισμό και αποχώρηση από τα εγκόσμια μου έλθει η θεία έμπνευση για το επόμενο!

@ Μοργκάνα: Ασράμ, ωωωωμ και ξερό ψωμί γλυκειά μου, για μένα και ο Βούδας μαζί με την 513η ενσάρκωσή του να βάλουν το χέρι τους, χα,χα,χα...

@ Ανλούκα: Ό,τι δεν μας κάνει και όποιος δεν μας κάνει, δεν χρειάζεται να είναι στη ζωή μας πλέον, απλά τον αφήνουμε να φύγει ήσυχα και ωραία... (ωωωωμμμμμ)

Να φανταστείς πως και εγώ γέλαγα μετά που το ξαναδιάβαζα από αυτά που κατέβασε η κούτρα μου. Πολύ γέλιο!!!

Anonymous said...

Βρε κοριτσια....
Απτην μια ενταξυ δεν διαφωνω απολυτα με αυτα που λες αλλα ουτε κ συμφωνω...
Οπως ειπωθηκε πιο πανω, αν ξυπνας ενα πρωι κ λες βαρεθηκα τα φλερτ(ακυρο για μενα) και θελω σχεση...νταξει, αντρα θελω τωρα τον εθελω...τοτε στανταρ γινεσαι μαλακομαγνιτης. διοτι κοιτας να βρεις αμαν και πως μια σχεση( του κωλου για μενα, και σορυ) και μετα ξυπνας κ βλεπεις το μαλακα διπλα σου κ αρχιζεις να χτυπας το κεφαλι στο ντουβαρι. Το να βρεις καποιον/καποια καταληλο για σχεση (σοβαρη!) σημερα ειναι σαν να θες να κερδισεις το λαχειο, κ με τον τροπο αυτο ειναι σαν να περιμενεις να κερδισεις χωρις καν να πας να αγορασεις λαχειο....
βγειτε μωρε γνωριστε καποιον, να σας κερδισει και να τον κερδισετε...και σιγα σιγα ολα ερχονται...

Marialena said...

Αγαπητέ Αμετανόητε, καλοσώρισες στη σελίδα μου. Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σχετικά με αυτά που λες. Δεν λέω ότι βαρέθηκα το φλερτ αυτό καθ' αυτό, γιατί στους διαθέσιμους είναι ο τρόπος προσέγγισης με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βαρέθηκα ΜΟΝΟ το φλερτ, αυτό ναι, το πασάλειμμα, το "καλά να περνάμε". Τι εννοεί δηλαδή, να πηδιόμαστε και γειά χαρά σου? Μια δυο τρεις θα το κάνεις, μετά τι, πουτάνα σε μπουρδέλο θα γίνεις με αυτά τα πράγματα? Ναι, έχεις δίκιο με υπομονή και χωρίς βιασύνη εξελίσσονται οι σχέσεις οι ανθρώπινες κάθε είδους.

Μόνο που αν έχεις ως γυναίκα ψηλά τον πήχυ, τότε σε τρώνε οι αράχνες γιατί άνθρωπος δεν σε πλησιάζει ερωτικά τουλάχιστον. Αν τον χαμηλώνεις, τότε πλακώνουν οι μαλάκες ως υποκατάστατο και χτυπάς μετά το κεφάλι στον τοίχο... μέση οδός δυστυχώς δεν υπάρχει, παρά μόνον της συγκατάβασης και του συμβιβασμού ή μάλλον καλύτερα της συνειδητοποίησης ότι έτσι είμαστε.

Θέλει το σωστό χρονισμό και τη σωστή διάθεση το φλερτ, η προσέγγιση και η γνωριμία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, το μόνο σίγουρο.

Ελπίζω να μην μείνεις για πάντα αμετανόητος εργένης, καθώς και οι σχέσεις έχουν τη δική τους δυναμική και είναι κρίμα μιαζωή να είμαστε στην απέξω εκ πεποιθήσεως.