Tuesday, March 07, 2006

Τι μας έφερε η Άνοιξη?

Καλημέρα & Καλή Σαρακοστή
(άσχετο που θα νηστέψουμε μόνον την Μεγάλη Εβδομάδα οι περισσότεροι από εμάς),

Με τη διάθεση να εξακολουθεί να είναι καλή λόγω ξεκούραστου τριημέρου εκτός Αθηνών,
για να σας απαντήσω στην ερώτηση του τίτλου, θα καλωσορίσω μια νέα σελίδα στην μπλογκόσφαιρά μας, αυτή των "Ανωνύμων Μελαγχολικών". Πήρε σάρκα και οστά αυτό το Σαββατοκύριακο και οι νονοί της, άτομα με όχι κατά κανόνα μελαγχολική διάθεση, αλλά πολλή ευαισθησία στην άποψή τους για τη ζωή!

Η πρόταση ξεκίνησε από ένα σχετικό δημοσίευμα της μαμάς της ιδέας Ραφινάτας λίγο καιρό πριν και η απόκριση οδήγησε στη δημιουργία της σελίδας με τίτλο "Ανώνυμοι Μελαγχολικοί" Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν για να δείτε τι σημαίνει για τον καθένα από τους συμμετέχοντες, η ανάπτυξη της ιδέας αυτής! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μελαγχολήσετε με τις καταγραφές και καταθέσεις μας!

Καλή ανάγνωση με ανοιξιάτικη διάθεση από την Μαριαλένα ;-}

3 comments:

Xνούδι said...

χαίρετε και από δω και καλησπέρες!!
Ομορφη ιδέα και φοβερό το όνομα. Ολοι οι καλοί βλέπω, έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Σας φιλώ χαμογελαστά. :-)))))

YO!Reeka's said...

Γιατί βρε παιδιά τόση στεναχώρια;.... άνοιξη έρχεται, βγείτε, ερωτεύτείτε, περάστε καλά και μη ψαρώνετε με τα "γυρίσματα" της ζωής...!

Marialena said...

@ Χνούδι: Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια αγαπητή Χνουδάτη. Περισσότερα εντός της σελίδας των Α.Μ. (σαν Αυτού Μεγαλειότης μου κάνει!)

@ Gelial: Κάνε πρώτα μια επίσκεψη και μετά λες τις εντυπώσεις σου, μην προκαταβάλεσαι από τον τίτλο και μόνο! Σε περιμένουμε, φιλιά, Μ.