Wednesday, March 29, 2006

Παραμύθι θα σας πω...

Συζητούσαμε τις προάλλες με τη φίλη Βίλλυ στο Καφέ Σχολειό περί blogging κλπ και της έδωσα τη διεύθυνσή μου να ρίξει μια ματιά, να μου πει τη γνώμη της για το περιεχόμενο των σελίδων μου.

Σήμερα η Βίλλυ μου έστειλε ένα μνμ ότι δημιούργησε και το δικό της blog στο http://paramythi.blogspot.com με ταξιδιάρικη διάθεση και περιεχόμενο παραμυθένιο.
Καλή αρχή της εύχομαι και ακόμα καλύτερη συνέχεια στο νέο της ταξίδι στην δικτυόσφαιρα!

10 comments:

Serenity said...

Είσαι υπέροχη, σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη διαφήμιση!!!

Marialena said...

Τα παραλές τώρα, αλλά αφού επιμένεις δέχομαι και American Express για το promotion...! Χα,χα,χα (η "έκλειψη" φταίει για το παραλλήρημα-μην με παρεξηγείς) Μ. ;-}

Serenity said...

**&#$%^&*($%^&*$%^&*
THANKS A LOT!!!!!
Άστα αυτά μας τα παν κι άλλοι!!! Φιλάργυρη!!!!

Marialena said...

"Σαν και μένα καμμιά" που λέει και το άσμα, μια δοκιμή θα σας πείσει άπιστη Θωμαϊδα! Άντε για σας η πρώτη μέρα δωρεάν... χα,χα,χα!!! Μ.

Serenity said...

Αααα, είσαι γενναιόοοοοοοοδωρη... ****ΒΓΑΙΝΩ ΑΠ'ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ***** Τιιιι εννοείς όμως "η πρώτη μέρα";;; Μετά έχει χρονοχρέωση;;;;!!!!!!

Marialena said...

Όπως προτιμάτε δεσποσύνη μου, εκεί θα τα χαλάσουμε στη χρονοχρέωση? Σημασία έχει η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και εκεί επικεντρωνόμαστε, τα υπόλοιπα έπονται! Μην μου αγχώνεστε σας παρακαλώ... όλα θα γίνουν (χι,χι,χι). Τι λέω βρε το τέρας?

Serenity said...

Χα, χα, χα!!! Απίστευτη!!! Προσλαμβάνεσαι!!!

pascal said...

Δείξε μου τη φίλη σου να σου πώ ποια είσαι :). Kαλώς ήλθες serenity

Marialena said...

Αχ εγώ γιατί δεν το έπιασα το υπονοούμενο βρε Pascal? Για κάντο μου λίγο explain να μην μείνω με την απορία απογευματιάτικα! Μ.

Serenity said...

"Αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε". Καλώς σας βρήκα, Pascal!