Friday, March 24, 2006

Leonardo η μεγαλοφυϊα

Διεθνής Έκθεση των μηχανών του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

«Leonardo η μεγαλοφυΐα»
Αγγίξτε τις εφευρέσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

31 Ιανουαρίου – 16 Απριλίου 2006

Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»

Κτίριο 5
Πειραιώς 254, Ταύρος

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00-21:00

Τρίτη, Πέμπτη 09:00 – 14:00
Σάββατο 10:00 – 19:00

Κυριακή 11:00 – 19:00

Τηλέφωνα Πληροφοριών: 210-9834276 & 210-5400500

www.thegenius-of-leonardo.com

σ.σ. Πάμε Λεονάρντο? Ναιιι...!

9 comments:

twocows said...

Πήγα, θα προτιμούσα να είχε κάπως περισσότερα εκθέματα, ή έστω κάποια χειρόγραφά του. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται συγκεκριμένες ώρες.

twocows said...

εννοώ αληθινά χειρόγραφα, γιατί είχε μόνο μικρές φωτογραφίες τους δίπλα στο αντίστοιχο έκθεμα. Το καλό ήταν ότι σε άφηναν να "παίξεις" μαζί με τις δημιουργίες του Ντα Βίντσι.

Marialena said...

Καλημέρα Διγέλαγε! Μιας λοιπόν και έχεις πάει, αξίζει τον κόπο να επισκευθούμε την έκθεση? Το εισητήριο θυμάσαι πόσο ήταν? Το να περιεργαστείς τις εφευρέσεις μου φαντάζει ήδη ενδιαφέρον. Για πες μας σε παρακαλώ!

twocows said...

Το εισητήριο το κανονικό ήταν 9 ευρώ και το φοιτητικό 6 ευρώ. Το καλό ήταν ότι είχα κόψει ένα κουπόνι από την δωρεάν εφημερίδα "Μετρό" και είχα 20% έκπτωση και δεν μου φάνηκε μετά τόσο πολύ η τιμή. Πάντως τα 9 ευρώ είναι κάπως πολλά για να δεις μόνο τα εκθέματα αν και είναι πολύ ωραία και στις αληθινές διαστάσεις τους. Στην τελική από σένα εξαρτάται, κι αν δεν τα έχεις δει ποτέ σου. Καλό είναι να ρωτήσεις και πότε προβάλουν το ντοκιμαντέρ, τότε καλά είναι.

twocows said...

Ξέχασα να προσθέσω, σκέψου ότι τα εκθέματα χωράνε όλα σε μια μεγάλη αίθουσα.

Marialena said...

ΟΚ Alex, ήταν κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου! Θυμάμαι πέρσι τέτοιον καιρό είχα πάει στον Ελληνικό Κόσμο να δω την έκθεση για τις Σταυροφορίες στο ίδιο κτίριο. Το ντοκυμαντέρ δεν έλεγε και πολλά για την Κύπρο, αλλά μέσω των εκθεμάτων εμβάθηνα στην Μεσαιωνική ιστορία περισσότερο. ;-}

Anonymous said...

Για τα χειρόγραφα υπάρχει και η άλλη έκθεση Leonardo, στο μέγαρο μουσικής. Εκεί τα έχουν νομίζω. Πάντως σκοπεύω να πάω και στα δύο, θα δούμε πως τα καταφέρω με τον χρόνο.

Marialena said...

Καλημέρα Betabug, ναι υπάρχει και η έκθεση του Μεγάρου παράλληλα. Έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια και για αυτήν οπότε μάλλον η μια έκθεση θα συμπληρώνει την άλλη. Αν πας Μέγαρο μες την εβδομάδα, πες μου εντυπώσεις!

Anonymous said...

Γεια σου Marialena! Τελικά καταφέραμε να πάμε στην έκθεση στο Μεγάρων Μουσικής. Ήτανε κάπως OK, έγραψα μερικά λόγια στο http://betabug.ch/blogs/ch-athens/348 άλλα τίποτα σπουδαίο. Δεν έχει αληθινά χειρόγραφα...