Friday, May 19, 2006

Ζητείται εθελοντής!

Image Hosted by ImageShack.us
Artemis in her car, photo by Marialena, 2005

ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος ευσταλής με πολλή υπομονή και γερά μπράτσα, για καλλιτεχνική εργασία που περιλαμβάνει πλύσιμο και γυάλισμα με κερί αυτοκινήτου κάτω των 4 μέτρων και ύψος άνω του 1,5 μέτρου, για αποκλειστική απασχόληση αυτό το σαββατοκύριακο. Η ανταμοιβή συζητήσιμη... Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 090-ΓΥΑΛΙΖΩ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ή στο www.I_am_looking_for_trouble.com.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης (φυσικό είναι), θα το κάνω μόνη μου ως συνήθως και θα το ευχαριστηθώ κιόλας γιατί είναι από τις πιο αποτελεσματικές ψυχοσωματικές ασκήσεις για συγκέντρωση (στο τέλος σου βγαίνει ο ντάκος από το τρίψε, τρίψε, αλλά το αποτέλεσμα μετράει!)

Καλό σαββατοκύριακο, Μαριαλένα

6 comments:

Λύσιππος said...

Αγαπημένο σπορ μου το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Αλλά εδώ μπορώ να το παρκάρω σε απόσταση 2 μέτρων από το διπλανό!

άρχοντας Κώστας said...

αμα βρείς κανά καλό εθελοντή,

στείλτον κι από 'δω...

καλό ΣΚ!

:) να είσαι καλά!

eparxiakosaloni said...

αμα βρεθει αυτη η ψυχη

κρατα το τηλεφωνο του

και μοιρασε το στα μπλογκς ή καλυτερα καντο ξεχωριστο ποστ

καλο σαβ/κυριακο να χεις Μαριαλενα

Serenity said...

Σε βλέπω να το τρίβεις όπως ο μαθητευόμενος στο Karate Kid! Χαιιιιιιιιι....για!
:-PPPPPPPP

Ναταλία said...

Δεύτερο στενό δεξιά, έχει εκείνο το μηχάνημα με τις βούρτσες.
Οκ..οκ...ξέρω ζήτησες νεαρό...ε, ο νεαρός δίνει ψιλά για να λειτουργήσει το μηχάνημα...

Άνοιξε τα παράθυρα, αν θες και τις πόρτες, και το καπώ, αν θες και το πορτπαγκάζ, βάλε το νόμισμα στο μηχάνημα, μπες μέσα...ΜΑΖΙ με το νεαρό και απόλαυσε το ..πλύσιμο!!!!!

ΥΣ. Ο τίτλος είναι: "Πως πλένει το αμάξι της μια ξανθιά!"

Μάκια!

Serenity said...

@ Αβεσσαλώμ: Δεν έχεις δει το Karate Kid??? Στο πλησιέστερο Video Club επειγόντως!!! Θα δεις πώς μπορείς να γίνεις πρωταθλητής του karate βάφοντας μάντρες και κάνοντας φασίνα!!! Λοιπόν, θα πας στο αυτοκίνητο της Μαριαλένας... Θα πάρεις το σφουγγάρι και θα αρχίσεις από τη μία πλευρά με το δεξί χέρι με αργό και σταθερό ρυθμό να κάνεις κυκλικές κινήσεις από τα αριστερά προς τα δεξιά... Στην άλλη πλευρά θα αλλάξεις χέρι και θα κάνεις το ίδιο! Θα το ξεβγάλεις και θα το σκουπίσεις με τον ίδιο τρόπο! Ααα... και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν καθόλη τη διάρκεια της εξάσκησης κάθεσαι στο ένα πόδι και μουρμουράς κάποιο κοάν της προτίμησής σου! ... Αυτά!!! :-PPP

@ marialena: Άντε τυχερούλα, μάλλον θα το γλιτώσεις το τρίψιμο... Αααα! Σου είπα Χρόνια Πολλά για το β' μισό του ονόματός σου; Δε σου είπα! Χρόνια Πολλά, καλή μου!!! :-)))