Tuesday, June 06, 2006

Αρχίζει το ματς...

Image Hosted by ImageShack.us
Frankenstadion, Nuremberg

Αγαπητά μας αγόρια των ιστολογίων,

οσονούπω ξεκινά το μεγαλύτερο πανηγύρι της γιορτής του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ 2006 στη Γερμανία. Καλά ως εδώ θα μου πείτε, εσύ τι θες να μας πεις?

Έχω έναν φίλο οδοντίατρο, τον Ανδρέα, 40ρης, μποέμ τύπος, άνετος και με πολύ χιούμορ. Κάποια στιγμή που μιλούσαμε για τα ποδοσφαιρικά, μου είπε το εξής αμίμητο και αυτό θα σας μεταφέρω:

Μου λέει λοιπόν πως επειδή δεν είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ο ίδιος, όταν έχει αγώνα επιλέγει να βγαίνει για καφεδάκι ή ποτάκι έξω γιατί ξέρει πως οι γυναίκες που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο, "την κάνουν" με γοργά, αφήνοντας την αντροπαρέα να αναστενάζει εμπρός από την τηλεόραση... Έτσι λοιπόν έχει μεγαλύτερα περιθώρια να γνωρίσει κάποια κοπέλα αφού είναι από τους ελάχιστους άνδρες που κυκλοφορούν έξω εκείνες τις ώρες!

Δεν σας είπα να μην δείτε Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι, αλλά όμως και εμάς τις αιθέριες(!) υπάρξεις, θα μας αφήσετε βορά στα δίχτυα των επιδέξιων εναλλακτικών?
Λέει, δεν λέει...

Υ.Γ. Εργοτελίνα που κατέχεις άψογα την ποδοσφαιρικήν εδώ στα ιστολόγια, κράτα γερά!!!

36 comments:

K-Top said...

Λοιπόν.. πρόσεξε να δεις το λάθος του συλλογισμού. Όταν έχει ποδόσφαιρο, το 90% των γυναικών που κυκλοφορούνε είναι παντρεμένες (ή απλά έχουν γκόμενο). Η ποδοσφαιροβραδιά είναι πολύ καλή ευκαιρία για αυτές για να βγούνε με τις φίλες τους και να θάψουν τους γκόμενούς τους. Girls night out και μάλιστα με τις ευλογίες των αρσενικών.

Οι ελεύθερες κοπελίτσες (τουλάχιστον αυτές που ψάχνουν), αν γνωρίζουν το ποδοσφαιροσκηνικό δε βγαίνουν γιατί ξέρουν πως σε αρσενικό άντε κανένας γάτος το πολύ. Βέβαια αυτό προυποθέτει να γνωρίζουν ότι έχει ποδοσφαιρο, πράγμα λίγάκι δύσκολο για πολλές (μιλάω για το είδος που προτιμά να δει Λιακόπουλο αντί για αθλητικά).

Οπότε, αν ο στόχος είναι οι δεσμευμένες η ποδοσφαιροβραδιά είναι μία καλή νύχτα για έξοδο. Ειδικά με τα κέρατα που είναι και της μόδας τελευταία.. Βέβαια όπως είπα πιθανώς να υπάρχούν και κάποιες ελεύθερες αλλά το σκηνικό νομίζω ότι γίνεται πιο δύσκολο γιατί λείπουν οι γκόμενοι των δεσμευμένων οπότε άντε να ξεχωρίσεις ποια είναι τι..

Unknown said...

Ο Ροναλντίνιο είναι κάθε
τέσσερα χρόνια
μην είσαι άδική, ένας μήνας είναι
και θα περάσει
και έγώ διακοπές θα πάω μετά
της Παναγίας.
Η γιορτή του ποδοσφαίρου είναι
για όλους γιορτή όχι μόνο για
τους άνδρες.

Καλή μέρα
λαλό πρωινό

Marialena said...

Αγαπητέ κύριε εκπαιδευτά, καλοσωρίσατε! Δεν αντιλέγω, σωστός ο συλλογισμός σου, αλλά καθότι single κρούω τον κώδωνα του κινδύνου...! (του ποιού?)

Προς γκρεμός και πίσω ρέμα και στη μέση το mondial 2006. Αχ, θα αναστενάξουν οι πίτσες, τα σουβλάκια και οι μπυρίτσες και ουχί η καρδιά μου που σκιρτάει...
Κατάλαβα, κατάλαβα, άστα να πάνε, (χα,χα,χα)

Σ'ευχαριστώ για το χιούμορ σου και θα χαρώ να τα ξαναπούμε! Μ. LOL!

Marialena said...

Καλημέρα Καπετάνιε μου. Δεν είμαι άδικη, χιούμορ κάνω όπως θα διαπίστωσες με τον τρόπο που το γράφω ετούτο εδώ το σημείωμα.

Λέω ΝΑΙ στο καλό ποδόσφαιρο και δεν περιμένω κάθε τέσσερα χρόνια για να πω που πήγαν οι άνδρες, πλάκα κάνω...!

Μέχρι της Παναγίας έχουμε καιρό, ως τότε καλό ποδόσφαιρο να απολαύσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Viva los Brasileros!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Kαι εμεις που δεν βλεπουμε ποδοσφαιρο τι θα κανουμε;
Οεο;;;

Marialena said...

Χμ... προτείνω να εφαρμόσουμε το σχέδιο του οδοντιάτρου, να βγούμε έξω και ό,τι ήθελε προκύψει... ΟΕΟ! ;-}

(μαζέψτε με τη γυναίκα, τα ληγμένα έχουν αρχίσει να έχουν επίδραση...)

Epsilon said...

Το άλλο δεν το υπολογίσατε...
τόσες μπύρες, σουβλάκια, πατατάκια και πίτσες θα προσθέσουν το λιγότερο πέντε κιλάκια στις κοιλίτσες των αγαπημένων μας...κι άντε να τον εμφανίσεις στην παραλία μετά. (αγόρια το σκέφτεστε? χεχεχε)
Καλημέρα κι από μένα.

Marialena said...

Epsilon μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...! (χε,χε,χε) Άντε να δούμε θα ξεκουνηθούν τα καμάρια μας ή στράφι πάει η καμπάνα...?

Καλημέρα, να σαι καλά, Μ. ;-}

K-Top said...

Πώς σε τυλίγει μία γυναίκα σε μία κόλλα χαρτί..

Βλέπεις ποδόσφαιρο με πίτσες, μπύρες και κάτι κοπρίτες φίλους σου = ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ! ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ! ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Δεν βλέπεις ποδόσφαιρο, είσαι ιντελεκτουαλ, πίνεις κρασί και ασχολείσαι μαζί της = ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ! ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ!

Προσωπική δήλωση: Άντε για το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνω καμιά παρατυπία, δεν θα πάθω τίποτα αν δεν δω το Αγκόλα-Παραγουάη (το να μην παρακολουθήσω όμως σημαντικούς αγώνες=ιεροσυλία, άσε που θα με βγάλετε και γκει μετα!). Αλλά ρε κορίτσια βάζετε χέρι και στις πίτσες και τις μπύρες??? ΗΜΑΡΤΟΝ! Θέλετε να πεθάνουμε της πείνας? Αυτό είναι σαδισμός! Είπαμε συμπαράσταση αλλά μουντιάλ με καρότο και χυμό γκρειπφρουτ πάει πολυ! (Τα καρότα πάντως αν τσαλαβουτάς σε ένα βάζο μαγιονέζα δεν είναι τόσο άσχημα..)

Marialena said...

Χα, χα, χα... Atron, είσαι άπαιχτος μιλάμε, να σαι καλά, φοβερό χιούμορ! Επειδή δεν είναι ΌΛΕΣ οι γυναίκες το ίδιο (κάνουμε και δίαιτα βλέπεις), προτιμώ παγωμένο τσάι, κανένα σουβλάκι που και που όπως και πιτσούλα. (Είδες τι οικονομική που είμαι, συμφέρω...)

Φάτε τα υπόλοιπα εσείς οι άνδρες, μόνο να έχετε καλό μεταβολισμό μετά, να μην σας μείνει ενθύμιο του Παγκοσμίου! Για τις δυό κατηγορίες που λες ανδρών, μπορώ να πάρω κάτι το ενδιάμεσο, έχετε?

Marialena said...

Αβεσσαλώμ, όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, δεν είμαι φανατική του σπορ του κεράτου, οπότε δεν με αφορά το συγκεκριμένο άθλημα, προ ή μετά το Μουντιάλ.

Συμφωνώ πως έχει περισσότερη πλάκα ένα ζευγάρι να μοιραστεί και αυτήν την εμπειρία, μεταξύ τυριού και αχλαδιού για να δανειστώ και τον τίτλο της σελίδας σου!

Εμείς ωρέ τα ελεύθερα πουλιά τι κάνουμε, ΟΕΟ? Εκεί σε θέλω μάστορα!

dyolf said...

Δηλαδή όταν εσείς βλέπετε πχ "Βέρα στο δεξί" πρέπει να το κάνουμε θέμα;

Αυτό που λεεί ο/η αβεσσαλώμ είναι ενδιαφέρον. Θα μ' άρεσε να δω ένα παιχνίδι με την κοπέλα μου ύπο συνθήκες ζουζουνίσματων... Παρόλα αυτά δηλώνω και γω ελεύθερο πουλί

Ecumene said...

1.Εχει ωραιους γκομενους το Μουντιαλ..
κατι απο Ιταλια...
απο Τσεχια...
Αμερικη...

καλος ομιλος αυτος...

Οι Ιταλοι θα ναι παλι μες στη μοδα!!!

με τις στυλατες εμφανισεις...

Οσες δεν το αντεχουν..τις κατανοουμε..

Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ!..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Marialena said...

Dyolf σε καλοσωρίζω στη συζήτηση! Προσωπικά δεν βλέπω Βέρα στο Δεξί ή άλλες απογευματινές σειρές, αλλά πάω πάσο με όσες τα παρακολουθούν.

Μωρέ μια χαρούλα το ζουζούνισμα και η πλάκα σε ένα ζευγάρι εν μέσω αγώνα, μαζί σου!

Κάτσε να δούμε πόσα πουλάκια θα μαζευτούμε στο κλαρί και ελπίζω να μας χωρέσει όλους, χωρίς να σπάσει! LOL! ;-D

Marialena said...

@ Εργοτελίνα: Γειά σου κυρά δασκάλα, έγραψες πάλι! Δεν είπαμε πως δεν αντέχουμε βρε, αλλά εγώ φορτσάρω από τους ημιτελικούς και μετά, στις "σφαγές" δηλαδή. Πιο πριν κουλάρω...

Εσύ εκεί στις επάλξεις να εκπροσωπείς επάξια το θηλυκό γένος στις επάλξεις του αθλήματος ε?
Μάκια, Μ.

dyolf said...

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα :)

Xθές σε ανακάλυψα και θα σε διαβάζω γιατί πάντα είναι ενδιαφέρον και εποικοδομητικές οι σκέψεις μιας γυναίκας!
Έχω γίνει με το κλαρί ίδιο σώμα οπότε no problem... :D

Ecumene said...

Μαριαλενα αυτες που εκπροσωπουν επαξια
ειναι οι Βραζιλιανες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα γινεται παρτυ στην εξεδρα....

Τι να κοιταξει ο αντρας;;

την μπαλα ή τις Βραζιλιανες Θεες;;

Marialena said...

Αχού, μη μου λες τέτοια νέο παιδίιιι! Άκου εκεί να έχεις γίνει ένα με το κλαρί, (εκτός εάν έγινες ένα για να κάθονται πάνω σου τα θηλυκά πτηνά και να χαίρεστε αμφότεροι από την συναναστροφή - ουπς! χωρίς παρεξήγηση!) ;-P

Θα χαρώ και γω να τα λέμε και να ακούω τις απόψεις σου σε αυτά που γράφω. Και συ καλές εμπνεύσεις, Μ.

Marialena said...

Εσύ τι προτιμάς να κοιτάξει βρε Εργοτελίνα? Και οι δύο έχουν καμπύλες και οι δύο είναι πλανεύτρες! Απ' την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω που έλεγε και ένα προπολεμικό τραγούδι...

Marina said...

Marialena
αστους να κλαίνε
μπροστά στην ΤιΒι
με την μπύρα και την πίτσα
στο χαρτί

άστους να κολλάνε
μπροστά στη ΤιΒι
για του Μουντιάλ τη χάρη
δέχονται να φάνε
κέρατο με το τσουβάλι

Marialena said...

Μαρίνα μου, τι έμπνευση είναι αυτή μα τον Μπελένος (όπως λένε στον Αστερίκιο!) Από ό,τι φαίνεται άλλοι θα το τρών και θα ζορίζονται (το γκολ) και άλλοι θα το τρών και θα δροσίζονται... (το κέρατο!)

(Τι λέω απογευματιάτικα, μαζέψτεεεε με παιδιά! Μ.)

Εσείς κυρία μου τι λέτε να κάνετε?

guerriero_da_luz said...

Celeceao campeooneeesss!!! Μια χαρα το mundialάκι. Άρτος και θεάματα στις αρένες και μας αρέσει κιόλας αλλά υπάρχουν και πράγματα που το υπερβαίνουν κατα πολύ κι ας είναι κάθε τέσσερα χρόνια το ρημάδι... Μην αρχίσω να λέω τώρα γιατί κάνει και ζέστη... Απλά επιλεκτικά τα ματσακιά και βλέπουμε...

Marialena said...

Καλώς τον και έλεγα δεν θα μας τιμήσεις σήμερα με την άποψή σου? Τι υπονοείς Αντώνιε, για explain λιγάκι να πιάσω τα υπονοούμενα? ;-P

Eu-aggelos said...

Kαλησπέρα κι απο μένα δε θα πω πολλά γιατί ο atron με έχει καλύψει απόλυτα και στα 2 σχόλιά του...πάντως το θέμα είναι δροσερό, επίκαιρο και το ποστ και τα σχόλια μου έφτιαξαν το απόγευμα...

K-Top said...

Άντε ρε Βαγγέλη έλα γιατί πάιζω μόνος με ένα μαν το μαν επάνω μου και διπλή αμυντική γραμμή! Μα βοήθειες απο τα χαφ δεν βγαίνουν καθολου??? :p

guerriero_da_luz said...

Μαριαλένα αν διανοηθώ οτι δεν κατάλαβες, θα πεθάαανωωωω κατα πως λέει και παλιά δημοφιλής ατάκα...

Eu-aggelos said...

Atron ειδικότητα μου είναι οι "κάθετες" πάσες οπότε μην ανησυχείς καθόλου...(if you know what i mean...):)))

Marialena said...

Αχοοού, τι αγοροπαρέα είναι αυτή σήμερα στο καλυβάκι μου? Καμμιά γυναίκα να συντρέξει στο 5Χ5, που είναι???

Γλοιπόν, Ευάγγελε καλοσώρισες και του λόγου σου ;-}}} O Atron μπορεί να "έγραψε" στα σχόλιά του βεβαίως, βεβαίως, αλλά εσύ σε ένα τοοοόσο ευαίσθητο θέμα, μόνο θεωρία είσαι στο σχόλιο και κλείσιμο το ματάκι στον φιλαράκο σου, εμείς εδώ τι ρόλο βαράμε ΟΕΟ?

Γκουχ, γκουχ, άμα μείνεις με την απορία πες μου βραδυάτικα, χα,χα,χα!

@ Πολεμιστή: Μου πήρε λίγη ώρα αλλά το πιασα τελικά το θέμα! (Σπίρτο μοναχό μιλάμε!) Εάν είναι και άλλες "δραστηριότητες" εξίσου επικοδομητικές, να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Μουντιάλ, με την ευχή μου Αντώνη μου...! ;-PPPP

ellinida said...

Ουφ κι'εγώ που έχω βρει μη ποδοσφαιρόφιλο τι να κάνω ; Να τον δώσω πίσω να πάρω άλλον ;
Θέλω κι'εγώ ladies nights !
καλησπέρα κοριτσάκι

Κωστής Γκορτζής said...

Αυτοί οι "επιδέξιοι εναλλακτικοί" έχουν σύλλογο; Τηλέφωνο; Λες να γραφτούμε;

Marialena said...

@ Ellinida: Κράτα τον μη σου φύγει παιδί μου, καρέτα καρέτα σου προέκυψε και συ το νου σου στις ladies nights? Αν περιμέναμε κάθε τέσσερα χρόνια να βγούμε, αράχνες θα χαμε πιάσει... Κανόνισε και τα σύκα σύκα και τη σκάφη, σκάφη (δημοκρατική που είμαι ε?)

@ Ημίαιμος: Θα σε γνωρίσω στον οδοντίατρό μου να κάνετε κόμμα... Δεν είναι κακή ιδέα, κόντρα στο ρεύμα και όπου σε βγάλει... ΟΚ!

Marialena said...

...και πολλά χαμόγελα επίσης! Καλοσώρισες, καλή συνέχεια σου εύχομαι! Μ.

Marina said...

Ο Κ δεν βλέπει μουντιάλ, ούτε γενικά του αρέσει το ποδόσφαιρο..

Το πόσο μου λείπουν οι γυναικοπαρέες ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Marialena said...

Καλημέρα Μαρίνα μου! Μέσα στη σχέση σας δεν γίνεται να έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας, να βλέπετε τους φίλους σας ο καθένας ξεχωριστά, όταν θελήσετε, ή όλα τα κάνετε μαζί αυτοκόλλητοι?

Όλα χρειάζονται και η συναναστροφή με άτομα του ιδίου φύλου και η πλήρωση στο ερωτικό κομμάτι. Ένα περίεργο πράγμα που συμβαίνει με εμάς τις γυναίκες, κρατάμε τις φιλίες μας εκτός σχέσης ενώ οι άνδρες δεν έχουν πρόβλημα να έχουν και τα φιλαράκια παραμάσχαλα...

Marina said...

Μαριαλένα, ο Κ και εγώ είμαστε αυτοκόλλητοι εδώ και πολλάάάά΄χρόνια. Οι παρέες μας κοινές, συνήθως ζευγάρια. Δεν πάει βόλτα με φίλους του, ξέρεις όπως βγαίνουν διάφοροι άντρες γιατί οι φίλοι του έχουν συντρόφους που έχουμε γνωρισθεί, ταιριάξαμε και κάνουμε παρέα όλοι μαζί..αν πάλι θέλει να εκμυστηρευτεί, τους παίρνει τηλέφωνο.

Σποραδικές φίλες έχω, αλλά δεν έχω την πολυτέλεια να βγαίνω με γυναικοπαρέες..

Marialena said...

Καλησπέρα κορίτσι μου. Χαίρομαι που θέλησες να μου πεις κάποια πράγματα για σένα και τη σχέση σου.

Έυχομαι τη ζωή που έχεις με τον σύντροφό σου να σε καλύπτει σε πολλά πράγματα και δεν πειράζει που σε κάποια άλλα (υπο)λειτουργείτε. Εάν υπάρχει περιθώριο συζήτησης και συμβιβασμού των αναγκών σας, προσπάθησέ το. Σε φιλώ γλυκά, Μ.