Friday, June 23, 2006

Η Θέμις έχει κέφια!

Image Hosted by ImageShack.us

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΙΣ
Υπερβολικός ερωτικός οργασμός γυναικός... λόγος διαζεύξεως εστί κλονισμός.

Ιστορικόν: Ο Ν.Χ. τον Φεβρουάριον 1929 σύνηψε γάμον μετά της Μ.Κ.Λ. Η γυνή η οποία ούτε καν ήτο παρθένος, ευθής κατά την πρώτην νύκτα του γάμου επιθυμεί συχνότατην επανάληψην της συνουσίας. Ο ανήρ ικανοποίησε τας επιθυμίας αυτής, έφθασεν όμως στιγμή κατά την οποίαν ούτος, παρ όλην την ακμήν και την ζωτικότητά του, ηδύνατο πλέον φυσιολογικώς να ανταπεξέλθει εις τας ορμάς και τας επιθέσεις της γυναικός. Μ' όλον ότι η γυνή σαφώς αντελήφθη ότι ο ανήρ ηδύνατο πλέον να συνουσιασθή, εν τούτοις αύτη ούσα την επανάληψην δια πολλοστήν φοράν της συνουσίας. Ην αναγκάσθη τότε ο ανήρ προς ικανοποίησην των ορμών της γυναικός, να προστρίψη δια των χειρών του τα γεννητικά της όργανα.

Ο ανήρ σπροχθείς προ της καταστάσεως ταύτης και προ της ρητής δηλώσεως της γυναικός ότι και κατά την στιγμήν ακόμη καθ ήν κόπτει τα μαλλιά της, διεγείρεται η γεννετήσια ορμή της και προβλέπον κίνδυνον σωματικής του κατεξαντλήσεως, συναπαίω δια τούτου και ηθικής συνάμα καταπτώσεώς του, απέστη της μεθ' αυτής συμβιώσεως, συναισθάνεται δε ότι ευρισκόταν εν πλήρει αδυναμίαν όπως επαναλάβην την συμβίωσιν.

Ερωτάται εάν τα ανωτέρω γεγονότα αποτελούν λόγο διαζυγίου.

Τάδε έφη η εβδομαδιαία διακαστική εφημερίς ΘΕΜΙΣ, στις 8 Οκτωβρίου 1929 εν Αθήναις και αυτά σας παραθέτω, με πολλά χαμόγελα και ευχές για ένα όμορφο σαββατοκύριακο, Μαριαλένα

Υ.Γ. Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα στις γνωμοδοτήσεις σας, εφόσον ως ειδικοί επί του θέματος, βεβαίως, βεβαίως, θελήσετε να το σχόλιάσετε... M. ;-P

6 comments:

artfarted said...

Ο καθένας με τις ορέξεις του και με τις δυνατότητές του και πάντα με μέτρο. Το πολύ το κυρ' ελέεισον το βαριέται κι ο Θεός...
Σημειώστε όμως ότι η εμονή με το σεξ θεωρείται ψυχική διαταραχή- όταν ο πάσχων είναι άντρας. Στην περίπτωση των γυναικών απλά λένε ότι είναι νυμφομανείς και κλείνουν το μάτι.

Ευτυχώς στην εποχή μας δεν περιμένει κανείς να παντρευτεί για να ανακαλύψει τις όποιες ακρότητες, σεξουαλικές ή άλλες, του/της συντρόφου του. Λέμε τώρα...

ralou said...

Γνωρίζω ότι σε παλαιά προικώα αναφερόταν με το ονομα "αναπαυσούλια" μια υφασμάτινη κατασκευή που είχε σκοπό να ξεκουράζει την σύζυγο από την υπερβολική δραστηριότητα του συζύγου.
Δεν αναφέρεται πουθενά αντίστοιχη κατασκευή για τον σύζυγο.

Ην αναγκάσθη τότε ο ανήρ προς ικανοποίησην των ορμών της γυναικός, να προστρίψη δια των χειρών του τα γεννητικά της όργανα.

Πάντως αυτή η διευθέτηση των πραγμάτων μάλλον αναπαυτική φαίνεται και για τους δύο!

Anonymous said...

Καλό λαβράκι!
Που το βρήκες;

Απάντηση στην ερώτησή σου.
Όπως είπε σωστά ο Αβεσσαλώμ. Με γυναίκα νυμφομανής "Έχει εξασφαλίσει δια βίου τα κέρατα!!".

Αν και νομίζω βιάστηκε ο σύζυγος να ζητήσει διαζύγιο.
Μερικές φορές το φαινόμενο της νυμφομανίας είναι προσωρινό, λίγες μέρες πριν και μετα της ωορηξίας.

Αν συνεχίζοταν για περισσότερο απο μία εβδομάδα τότε δεν χρειάζεται γιατρός για την διάγνωση της ψυχασθένειας.

Σ'αυτές τις περιπτώσεις "δικαίου" και οι δυό πλευρές έχουν κάποιο δίκιο. Η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα στην συζυγικη σεξουαλική ικανοποίηση κι ο άνδρας στην συζυγική του ηρεμία.
Η Σολομώντεια λύση είναι να ερωτήσει ο σύζυγος που είναι ερωτευμένος με την σύζυγο και πιστέυει οτι ταιριάζουν σ'όλα τ'άλλα: Θα σε πείραζε χρυσή μου αν σου αγόραζα το τελευταίο μοντέλο πλαστικό γαμιστηράκι με μπαταρίες διαρκείας;

Marialena said...

Καλημέρα σε όλους και όλες που σχολίασαν τη νυμφομανία της εν λόγω κυρίας! Το συγκεκριμένο κείμενο μου προκάλεσε την προσοχή μου γιατί είναι από το 1929 αφενός και αφετέρου ο τρόπος που το θέμα τίθεται προς γνωμοδότηση στη νομική εφημερίδα προκάλεσε τη θυμιδία μου! Κατ' τ' άλλα, ακραίες συμπεριφορές σαν κι αυτή είναι ένα θέμα προβληματισμού στην έκφραση της ερωτικής συμπεριφοράς και συνύπαρξης με τους άλλους.

Και όπως είπε και ο Αβεσσαλώμιος, μακριά από εμάς-συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Anonymous said...

Τον σύζυγο υποστήριξε ένας δικηγόρος που έγινε μετέπειτα καθηγητής της Νομικής Αθηνών από τους κορυφαίους. Τα δε επιχειρήματά του έγιναν βιβλιαράκει που έχει εκδοθεί και κυκλοφορεί.
Υ.Γ. Σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του καθηγητή...

Λάμπρος

Marialena said...

Σοβαρά Λάμπρο? Για φαντάσου!!! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση και την επίσκεψη, καλό σου σ/κ, Μ. ;-D