Thursday, March 08, 2007

Μια μέρα φτάνει?



Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, 8 Μαρτίου! Με το γνωστό πνεύμα που με διακατέχει σε κοινωνικά ζητήματα, κατέγραψα κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς ΕΔΩ, με αφορμή το συγκεκριμένο εορτασμό.

Σε όλες τις ηρωϊδες της καθημερινότητας, αφιερωμένο! Μαριαλένα

6 comments:

melomenos said...

η γυναίκα δεν γιορτάζει με επετείους και φανφάρες!
πρέπει να γιορτάζει κάθε μέρα μέσα στην καρδιά μας!!!
δεν πρέπει να το γνωρίζουμε οι σύντροφοί τους μόνο
αλλά και οι... ίδιες!
καλημέρα σου

orlando is back said...

Xρόνια σας Πολλά κορίτσια, να σας χαιρόμαστε... παντοιοτρόπως, νάστε καλά να μας αγαπάτε, να μας κανακεύετε, να μας ερωτεύεστε, να μας τυρανάτε, να μας εγκαταλείπετε, να μας ξαναερωτεύεστε κλπ!!!

panagiota said...

"οχι,δεν φτανει μια μερα"
Χρειαζονται 365 μερες!!!

Marialena said...

Καλημέρα Μελομένε, Ορλάνδε και Παναγιώτα! Χαίρομαι που μέσα από τα σχόλιά σας, δεν εξιδανικεύετε τον εκάστοτε εορτασμό, μα λέτε τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Όχι δεν είναι ζητούμενο οι γιορτές και τα πανηγύρια για να βρίσκουμε και να ασχολούμαστε, μα η συνειδητοποίηση πως τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, οφείλουν να "γιορτάζουν" τη κάθε μέρα που περνούν στη γη, ως συμπληρωματικά όντα του ενός και του άλλου, αν μπορούν μάλιστα να διατηρούν τον έρωτά τους για το άλλο τους μισό!

melomenos said...

πολύ σωστή σε βρίσκω!!!
μια ερώτηση, σταμάτησες να γράφεις στα ποιήματα;έκανα φορμάτ και έχασα την διεύθυνση, αν υπάρχει! μπορείς να μου την ξαναδώσεις;
καλή σου μέρα

Marialena said...

Καλημέρα φίλε Μελομένε! Όχι δεν σταμάτησα να γράφω τα ποίηματά μου, γράφω κανονικά και εκεί, αλλά όχι φυσικά κάθε μέρα, τακτικά όμως. Η διεύθυνση είναι http://marialena1.blogspot.com οπότε τώρα δεν υπάρχει κίνδυνος να τη ξαναχάσεις από το φορμάτ!

Σε περιμένω και εκεί, να τα λέμε μέσω των εμπνεύσεών μας. Φιλιά! Μ.