Wednesday, March 14, 2007

Motorwomen.gr συνέντευξη στα ΝΕΑ!

Χθες το μεσημέρι επισημοποιήθηκε η εγγραφή μου στο πρώτη Ελληνική λέσχη γυναικών που ασχολούνται με το αυτοκίνητο, που ακούει στο όνομα Motorwomen.gr. Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του Club, η Εύα για να πιστοποιήσει τα στοιχεία μου και με ενημέρωσε παράλληλα για τις δραστηριότητες αυτής της περιόδου, όπου ανάμεσα στα άλλα, για χθες το απόγευμα υπήρχε προγραμματισμένη μια φωτογράφιση των μελών για την εφημερίδα τα ΝΕΑ. Η ώρα με βόλευε και εμένα, κι έτσι μετά τη δουλειά πήγα στο μέρος όπου είχε προγραμματιστεί η συνάντησή μας με τα υπόλοιπα μέλη, στη μαρίνα του Νέου Φαλήρου.

Image Hosted by ImageShack.us

Η υγρασία που επικρατούσε μαζί με τον αέρα, ήταν διαπεραστικά, αλλά το κέφι και η διάθεσή μας δεν πτοήθηκε από τις αντίξοες συνθήκες. Φορέσαμε όλες μας τα φουτεράκια με το σήμα της Λέσχης και με το χαμόγελο κολλημένο στα χείλη από το κρύο που έπεφτε, μας έκανε να σατυρίζουμε τη φωτογράφιση και πως θα φαινόμασταν μετά. Ευτυχώς ο φωτογράφος και το συνεργείο του ήξεραν καλά τη δουλειά τους και έτσι κατά τις 7 είχαμε τελειώσει και πήγαμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για ένα ζεστό καφέ και κουβέντα.

Image Hosted by ImageShack.us
Motorwomen.gr εν δράσει, φωτό από τα ΝΕΑ

Τη Πέμπτη το πρωί μεταξύ 8.30 - 9.00 πμ, στη πρωϊνή εκπομπή του Mega, θα καμαρώσουμε σε ζωντανή σύνδεση, εκπροσώπους του Club να μιλούν στη κάμερα για τη γυναικεία υπόσταση της οδήγησης στην Ελλάδα.

Για όσους και όσες ενδιαφέρονται να διαβάσουν τη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στην εφημερίδα "Τα Νέα" και δημοσιεύεται σήμερα 14/3/2007, θα τη βρείτε ΕΔΩ .

Και μην ξεχνάτε, σήμερα επίσης ΔΕΝ βάζουμε βενζίνη στα οχήματά μας, διαμαρτυρόμενοι για την κερδοσκοπία που επικρατεί στην τιμή των υγρών καυσίμων στη χώρα μας. Λεπτομέρειες επίσης ΕΔΩ.

15 comments:

Anonymous said...

Έκανα αίτηση αλλά δεν με πήρανε ;) .
Μήπως μπορείς να βάλεις βίσμα;
Καλημερά και καλά ταξίδια !!!

melomenos said...

και εις ανώτερα!!!
καλή σου μέρα

Marialena said...

@ Παράφωνος: Αν αλλάξεις φύλο, κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς πήγαινε στην ΕΛΠΑ και μην κλαις καλό μου παιδάκι... (χα,χα,χα)

@ Μελομένος: Καλημέρα! Λες να καταφέρω να τρέξω και σε ερασιτεχνικούς αγώνες που διοργανώνει η Λέσχη? Αν δεν κολλώσω, μπορεί. Σ'ευχαριστώ!

An-Lu said...

;-)
Καλά μας ταξίδια!
(εμένα δεν με πήραν ακόμα τηλ!)

Marialena said...

Άντε με το καλό βρε γοργονοσουμάρχερ! Περίμενε λιγάκι γιατί λόγω της δημοσιότητας, έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις εγγραφής και η Εύα παίρνει με τη σειρά τα τηλέφωνα για επιβεβαίωση! Αύριο με το καλό στείλε της ένα e-mail να της θυμήσεις ότι περιμένεις το ΟΚ!

ci said...

Πέρασα να σου πώ ότι σε κάλεσα να παίξεις, αλλά με την ευκαιρία : συγχαρητήρια, και καλές βόλτες:))

Marialena said...

Σας ευχαριστούμε πολύ ωραία μου κυρία! Σπεύδω να δω τι μου ετοιμάζετε και αν σε ενδιαφέρει η πρωτοβουλία, join the Club!

Την καλησπέρα μου να έχεις Citronella μου!

panagiota said...

Καλη ταξειδιαρικη αρχη να εχετε!!και ελπιζω να με πας καμμια βολτιτσα κυρια Μουτον.....tzccykk

Marialena said...

Δεν έχει σημασία ο προορισμός, μα το ίδιο το ταξίδι, έτσι δεν λένε Παναγιώτα μου?

Τα ματάκια μου να είναι καλά για να βλέπω και ποτέ μην λες ποτέ...

bbchris said...

Άντε με το καλό και στο GTCC!!!!!!!

Εκ του PeugeotSportClub
Christhehealer

:-))))))))))))))

adaeus said...

Βόλτα θέλω...

Φίλιππος said...

Πολύ καλά όλα αυτά... αλλά να κάνω κι εγω μια ερώτηση;

Γιατί ενα γυνακείο club αυτοκινητου να πρέπει να αποδείξει ότι τα μέλη του ειναι και εμφανίσημα; Ενα αντίστοιχο αντρικό άραγε θα έπρεπε να κάνει κατι τετοιο;

Marialena said...

@ Chris: Let the games begin Chris. Αλλά εκ μέρους μου και για το μεράκι που έχετε και εσείς εκεί στο PeugeotSportClub, I pay my respects to ya!!!

@ Adaeus: Οι αμαζόνες του Club δεν αστειεύονται αγαπητέ μου! Να τις δεις να οδηγούν με αγωνιστικούς ρυθμούς, να πάθεις πλάκα!!!

@ Ζαρατούστρα: Έλα μου ντε γιατί? Επειδή είναι η προβολή της συγκεκριμένης λέσχης είναι ένα θέμα που "πουλάει" αυτήν την εποχή, ο Τύπος συνδιάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θέμα με ωραίες επί το πλείστον γυναίκες, μια χαρά τους έρχεται! Εδώ στο Scooter Club που η πλειοψηφία είναι άντρες, τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει...

adaeus said...

Kαλά το παίρνω πίσω...

Marialena said...

Αχού μεσήλιξ άνδρας, είναι και παραπονιάρης! Ποιό καλέ μου, ποιό παίρνεις πίσω??? (χι,χι,χι);-P