Wednesday, April 20, 2005

Cine Κεραμεικός ρεζίλι!

Αυτό το σχόλιο θα σας το πω στα ελληνικά για να μην το γράψω στα ξένα και ρεζιλευτούμε διεθνώς! Η ιστορία μου αρχίζει το περασμένο Σάββατο 16 Απριλίου, που μαζί με την παρέα μου ξεκινήσαμε να πάμε στο μαζαγί που τραγουδούσε ο Κότσιρας να τον ακούσουμε. Το κέντρο που εμφανίζεται στην Αθήνα είναι το Cine Κεραμεικός και εκεί παίχτηκε το όλο κόλπο!
Εχοντας κάνει τη κράτησή μας για περισσότερο από ένα μήνα πριν, το απόγευμα του Σαββάτου μας πήραν τηλέφωνο από το κέντρο να μας πουν ότι ήταν γεμάτοι και γι' αυτό άμα θέλαμε να πηγαίναμε το επόμενο Σάββατο καλύτερα! Gong! Επειδή στο παρά πέντε τέτοια πράγματα δεν γίνονται, πήγαμε χωρίς συζήτηση εκείνη τη βραδυά. Αφού μαζευτήκαμε και οι δέκα στο τραπέζι, ο άνδρας της παρέας ανέλαβε να παραγγείλει για όλους μας αυτά που νομίζαμε ότι δικαιούμαστε ανά τέσσερα άτομα. Όταν μετά από κάποια ώρα μια εκ της παρέας αποφάσισε να φύγει γιατί δεν ένιωθε καλά, οπότε ζητήσαμε το λογαριασμό. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αντί του προβλεπόμενου 40 ευρώ κατ' άτομο, μας χρέωσαν 58!!! άκουσον άκουσον! Η δικαιολογία τους ήταν ότι μας έβαλαν δέκα μερίδες ήταν το λιγότερο απίστευτη! Δέκα μερίδες από ξηρούς καρπούς και φρούτα που χωράνε σε μια πιατέλα, αυτό δεν το είχα ξανακούσει...

Με τα πολλά, μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό με τους "υπευθύνους" μας έκαναν τη χάρη να μας μειώσουν το ποσό σε 450 ευρώ τελικά αλλά όπως είπε και ένας τους "όχι γιατί πρέπει". Λυπάμαι πολύ κύριοι του Κεραμεικού, αλλά αν νομίζετε ότι έτσι θα ξανάρθουμε στην επιχείρησή σας, πλανάσθε πλάνην οικτράν, κατά πως λέγανε και οι Αρχαίοι Ελληνες.
Λυπάμαι επίσης, που για να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, πέφτουμε στη παγίδα της μεγάλης πίστας με όλα τα συνεπακόλουθα. Τελικά συναυλία και πάλι συναυλία και να ναι καλά και τα cd.

Ωραίο πράγμα τα κυκλώματα της νύχτας, για μερικούς όλοι κοροϊδα είμαστε! Αμ, δε!!!

3 comments:

Anonymous said...

Cine Κεραμεικός - ρεζίλι ^ 2 !!!!

Φαίνεται τελικά ότι το μαγαζί έχει παρελθόν στην κακομεταχείριση των πελατών του!Κάτι ακόμα χειρότερο συνέβη χτες το βράδυ 22 Νοεμβρίου 2006 στο εν λόγω μαγαζί.
Είχε διοργανωθεί μια χορευτική βραδιά όπου έπαιζε Live Tango μουσική μια ορχήστρα με έλληνες καλλιτέχνες με πρωτοβουλία της ίδιας της ορχήστρας, όπου ο κόσμος θα είχε την ευκαιρία να χορέψει με ζωντανή μουσική. Το κόστος ήταν 15€ με το ποτό.
Όλα ξεκίνησαν μια χαρά ώσπου μετά από λίγο εμφανίστηκε ένα απαράδεκτο άτομο, εντελώς μεθυσμένο και έκανε ένα μικρό "σώου", δεν δόθηκε όμως ιδιαίτερη σημασία καθώς φανταστήκαμε οτι ο συγκεκριμένος "κύριος" απλά έχασε το δρόμο του για τα μπουζούκια της εθνικής (τα οποία δεν σνομπάρω αυτή τη στιγμή).
Και ενώ η ώρα ήταν 01:30 (η βραδιά είχε ξεκινήσει στις 11μ.μ) ξαφνικά ο συγκεκριμένος "κύριος" ο οποίος καθόταν (κλασσικά) πρώτο τραπέζι πίστα,άρχισε να φωνάζει "Εντάξει, αρκετά , πηγαίνετε σπίτια σας.Καλημέρα.Καλημέρα είπα.Τέλος.Φύγετε!". Μετά άρχισε να επιτίθεται λεκτικά σε άτομα τα οποία χόρευαν στην πίστα με διάφορες απαράδεκτες φράσεις.Κάποιος από την ορχήστρα του είπε να ηρεμήσει και πήρε την κλασσική απάντηση "Τι θες εσύ ? έχεις κανα πρόβλημα?" Τα φώτα ανάβουν και φανταζόμαστε ότι θα γίνει κάποια φασαρία...αλλά όχι! γιατί ?
Γιατί ο συγκεκριμένος "κύριος", ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος δεν γούσταρε άλλο και θεώρησε σωστό να πετάξει στην κυριολεξία με τις κλωτσιές όλο τον κόσμο από το μαγαζί!!!!! Φυσικά σε χρόνο dt όλοι τα μαζέψαμε και εξαφανιστήκαμε γιατί νιώσαμε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι και επιπλέον δεν ξέραμε τι θα μπορύσε να ακολουθήσει εκεί μέσα.
Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και δεν συγχωρείται σε καμία περίπτωση , ιδίως όταν κάποιος έρχεται στο μαγαζί σου και πληρώνει για να διασκεδάσει. Οι στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς ,με τους οποίους ο ιδιοκτήτης δεν είναι ιδιαίτερα εξοικιωμένος, απαιτούν να συμπεριφερθεί στους πελάτες του με σεβασμό όπως και να επιτρέψει τουλάχιστον να φύγει ο κόσμος πρώτα πριν προβεί σε τέτοια αντικοινωνικά ξεσπάσματα.
Αν για τον Χ λόγο θεωρούσε ότι η διοργάνωση δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενε θα μπορούσε να τα βρεί με τους διοργανωτές και μόνο!
Δεν μου συμβαίνει συχνά να με πετάνε από ένα μαγαζί, ιδίως όταν δεν έχω κάνει και κάτι κακό!
Φυσικά για επιστροφή χρημάτων δεν το συζητάμε...φαντάζομαι ότι για κάτι τέτοια άτομα το χρήμα είναι το παν και το οποίο ακολουθεί μία κατεύθυνση μόνο, προς την τσέπη τους!
Αλλά και πάλι ποιος ξέρει, ίσως να βιαζόταν να πάει να φάει τον πατσά του σε κανα ξενυχτάδικο...
Φυσικά εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω ούτε στο ίδιο αλλά ούτε και σε μαγαζί που μάθω ότι ανήκει στον ίδιο κύκλο.Τελικά ο υπόκοσμος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα? Όλοι οι αμόρφωτοι έχουν γίνει "επιχειρηματίες" και νομίζουν ότι όπως έβοσκαν τα πρόβατα στο χωριό τους μπορούν να συμπεριφέρονται στον κόσμο?
ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Marialena said...

Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος!!! Προφανώς αυτές είναι πάγιες συμπεριφορές και η διεύθυνση του καταστήματος κοσμεί με το ήθος της το συγκεκριμένο χώρο!

Στο τέλος θα πληρώνουμε για να μας δείρουν και από πάνω! Ευχαριστούμε για την μαρτυρία ανώνυμε σχολιαστή!

Anonymous said...

Χαχαχα!! Μ΄έκανες και γέλασα!! Τόσα χρόνια στη νύχτα, ούτε σε σκυλάδικο επαρχίας δεν έχω ακούσει τέτοια δικαιολογία. Χαχαχα.
Νάσαι καλά, γελάω ακόμα!