Thursday, May 11, 2006

Για ποιόν λόγο δεν ήρθε η Τζένιφερ!

Η αδυναμία εκπλήρωσης συγκεκριμένων όρων στο συμβόλαιο της διάσημης τραγουδίστριας από ορισμένες χώρες που συμπεριλαμβάνονταν στη περιοδεία της ήταν ο λόγος ματαίωσης της ήδη συναυλίας της στο Στάδιο Καραϊσκάκη, της οποίας τα εισητήρια είχαν προπωληθεί και έφτασαν στις 26.000 σύμφωνα με την υπεύθυνη των καταστημάτων JLo στη χώρα μας. Η Ελλάδα είχε ικανοποιήσει πλήρως τους όρους του συμβολαίου με την λατινοαμερικανίδα σταρ πριν ακόμα και από την αρχικά προγραμματισμένη συναυλία της στις 29 Απριλίου. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη Τουρκία και στην Ινδία, που δεν είχαν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις που απέρρεαν από τους όρους του συμβολαίου. Τα εισητήρια θα εξαργυρωθούν όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία.

Εφημερίδα Metropolis, φύλλο 14, σελ.1, Πέμπτη 11 Μαϊου 2006

σ.σ. Επειδή από τη χθεσινή σας ανταπόκριση (!) κατάλαβα πόσο είχατε στεναχωρηθεί που η JLo δεν θα κάνει την συναυλία στις 17 Μαϊου, ιδού και το παξιμαδάκι της παρηγοριάς για να πάει καλά η μέρα (...λες και αυτό συγκεκριμένα ήταν το πρόβλημά μας εδώ και τώρα, αλλά για να μην σας τρώει η αγωνία βρε αδέλφια). Καλημέρα, Μ.

8 comments:

Blonde said...

Ναι και για τις άλλες χώρες την πληρώσαμε και εμείς!!! Άσε...πάλι καλά που δεν πήρα εισητήριο.

Marialena said...

Αφού μας συμπεριέλαβαν στη περιοδεία του Τρίτου Κόσμου, καλά να πάθουμε! Ευχαριστώ για το σχόλιο Liann και καλοσώρισες! Μ.

Marialena said...

Του κώλου και του μπάτσου γίναμε Ορλάνδο μου! Αν μας ξαναδεί να μας φιλήσει σταυρωτά αυτή και οι ομοιοί της. Σμούτσια, Μ.

Unknown said...

Μαριαλένα μου κορίτσι μου
γιατί χάνεις την ώρα σου και
χαλάς και μελάνι που μου λείπη
για όλα αυτά τα καραγκιοζλίκια ?

Καλησπέρα!

Marialena said...

Δε χαλάω καθόλου την ώρα μου ή το μελάνι μου με κάτι τέτοια Καπετάνιε μου, να σαι σίγουρος! Μεταξύ σοβαρού και αστείου έβγαλα τα δύο ποστάκια που αφορούν τη συναυλία που ματαιώθηκε, με μια πιο ελαφριά διάθεση γιατί οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα απαιτητικές και δύσκολες εργασιακά και ήθελα λίγο να κάνω χιούμορ.
Το πρωί με το καλό όρεξη να χουμε, κάτι άλλο μπορεί να προκύψει να ανεβάσω, όλα χρειάζονται καλέ μου φίλε.
Πριν λίγο ανέβασα στη σελίδα της ποίησης ένα ποίημα μου για καληνύχτα για παράδειγμα.
Καλό ξημέρωμα και μη μου στεναχωριέσαι για τέτοια, φιλιά, Μ.

velisarios said...

Οταν υπάρχει συνειδητός διαχωρισμός διασκέδασης-ψυχαγωγιάς στις επιλογές του σκεπτόμενου ατόμου,δεν χρειάζεται να έιμαστε απλά κατήγοροι ΠΟΠ καλλιτεχνών...
Καλως σας βρήκα ...

Marialena said...

Καλοσώριες velis και καλή συνέχεια. Ακριβώς έτσι είναι, όπως το λες. Η μουσική ούτε όρια, ούτε σύνορα έχει, ο διαχωρισμός και η συνειδητότητα μέσα μας γίνονται γι' αυτό μπορεί κάτι να είναι καλό ΠΟΠ γι' αυτό ακριβώς που είναι. Και λοιπόν? Θα χαρώ να σε ξανακούσω, καλό σαββατοκύριακο! Μ.

velisarios said...

Ευχαριστώ,Σύντομα Mαριαλένα....
και γενικά η ταμπελοποίηση είναι κακό πράγμα σε όλα τα πράγματα.....
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΆ,και ο μπακλαβάς γωνία....Open mind for a different view, & nothing else matters.....Φιλιά...