Sunday, May 21, 2006

Ζητείται εθελοντής- η απάντηση στην αγγελία!

Image Hosted by ImageShack.us
Love at first sight, photo by Marialena 2005

Μετά λοιπόν την προθυμία(!) την οποία επιδείξατε στο προηγούμενο ποστάκι σχετικά με το γυάλισμα του αυτοκινήτου μου, σας ανακοινώνω τα εξής:

-Επιλέγω τον Αβεσσαλώμ, γιατί ήταν ο πλέον πρόθυμος να με εξυπηρετήσει (ζήτωωωωωω!), αν και τελικά όπως σας είχα πει το τρίψε-τρίψε το έκανε η αφεντιά μου συνοδεία μουσικής για να περνάει ευχάριστα η ώρα! Το Σάββατο με r n' b superclub & σήμερα με Αναστασία Μουτσάτσου (θεϊκή φωνή). Αβεσσαλώμ, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για του χρόνου, γιατί τέτοια προσφορά δεν πρέπει να πάει χαμένη τώρα που σε βρήκα (χι,χι,χι)!

-Ναταλία, καλή ιδέα και καλά που μου την είπες γιατί τόσα χρόνια μόνη σαν το λεμόνι το γυαλίζω και δεν ήξερα τι έχανα βρε παιδί μου (μ'αρέσει η οπτική σου, very sexy).
-Serenity, ξεκινάς από το Karate Kid και μετά γίνεσαι "ο Τελευταίος Σαμουράι" με τέτοιες δοκιμασίες... (lol). Το μισό μου όνομα σ'ευχαριστεί πολύ για τις ευχές σου!

-Επαρχιακό σαλόνι, Άρχοντα Κώστα & Λύσιππε: Μου πέφτετε λίγο μακρυά για να σας δοκιμάσω στη συγκεκριμένη δοκιμασία, αλλά θα σας έχω υπόψην μου για επόμενες... ;-P

Πάντως για να δείτε τα αποτελέσματα του γυαλίσματος, σας παραθέτω σχετική φωτό μετά το γυάλισμα φέτος και αν διαπιστώσατε αλλαγή χρώματος και μοντέλου, αααα, μην ανησυχείτε, είναι που το βερνίκι κάνει θαύματα!!!

13 comments:

Xνούδι said...

έχω χάσει επισόδια ε; Κουκλί, κουκλί. Και του χρόνου.

Σε φιλώ με καληνύχτες.

Marialena said...

Καλώς το κορίτσι μου! Με τα αυτοκίνητα έχω μεγάλο έρωτα από πολύ μικρή. Το ζουζούνι αυτό το ερωτεύθηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα! Τώρα ήρθε η ώρα να πάρει την περιποιησή του, δηλαδή το γυάλισμα για να κρατήσει το χρώμα του και η κυρά του να το βλέπει και να το καμαρώνει (ψώνιοοοο). Φτου μην το ματιάστουμε! Καληνύχτα Χνουδάκι μου και εύχομαι να έχεις μια αισιόδοξη καινούργια εβδομάδα! Μ.

Serenity said...

Θα πάρεις κι εσύ μετάλλιο στη φασίνα, μου φαίνεται... Κι εγώ ήμουν πρωταθλήτρια στο σπορ, τώρα όμως έχω αρχίσει και κουράζομαι...

Unknown said...

Γεια σου Μαριαλένα.

Μην μου στενοχωριέσε, θα στέλνω εγώ
τον ναύτη μου να στο κάνει τζιτζί

Καλημέρα και
καλή εβδομάδα!

Marialena said...

A, μετά το τέννις και την ποδηλασία, η αυτοκινητοφασίνα είναι από τα πλέον αγαπημένα μου σπορ. Τώρα πια και γω όχι πολύ συχνά, αλλά όταν το κάνω, το ευχαριστιέμαι! Δεν βλέπω τον εθελοντή να θέλει να παραλάβει το δώρο του (ΛΟΛ) και ανησυχώ...

Καλημέρες γλυκές, Μ.

Marialena said...

Ααααα, βλέπω και άλλη συμφέρουσα πρόταση σήμερα!!! Μετά χαράς κυρ Καπετάνιε μου, αν είναι και ομορφονιός τι άλλο θέλω η γυναίκα (θέλω και να ξέρει να μαγειρεύει αλλά δεν είναι της παρούσης να το θίξουμε το θέμα (χα,χα,χα)

Καλημέρα, να μου σαι καλά, Μ.

Marialena said...

Δηλαδή για να καταλάβω, προκαταβολή για του χρόνου συζητάμε? Επικοινωνήστε μαζί μου για περαιτέρω συνεννοήσεις παρακαλώ και ο Θεός βοηθός (στο γυάλισμα εννοώ-μην πάει ο νους σας στο πονηρό, χα,χα,χα!) Μ.

Marialena said...

Φυσικά, φυσικά, αγαπητέ μου Αβεσσαλώμ, που αλλού να πάει ο νους!!! Φαίνεσθε πως το άθλημα αυτό το έχετε μέσα στη καρδιά σας από τη ζέση που σας διακατέχει...

Serenity said...

Εεε....γκουχ! γκουχ! Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά νομίζω ότι ο Αβεσσαλώμ πρέπει να περάσει επιτέλους και στην ... (γκουχ!)... πράξη!!! :-PPPP

Serenity said...

(Κάτι μου λέει ότι θα φάμε ξύλο μια απ' αυτές τις μέρες...)

Serenity said...

Μη δίνετε σημασία... μονολογώ εγώ ... ως συνήθως... :-PPP

Marialena said...

Αγαπητή μου πριγκηπέσσα, σας παρακαλώ μην αποσπάτε τον ευγενή Αβεσσαλώμ από την αποστολή του. Βέβαια καλά κάνετε και του υπενθυμίζετε τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντί μου, γιατί ώς γνωστόν NO MARTINI-NO PARTY! (και ο νοών νοείτω). Ελπίζω να μην του πάρει δέκα ολόκληρα χρόνια όπως στον Οδυσσέα του Ομήρου να βρει την Ιθάκη γιατί αφενός πολύ πιθανόν να έχω αλλάξει αυτοκίνητο μέχρι τότε και αφετέρου όλα εδώ πληρώνονται. Και συμπερασματικά καταλήγω πως αν δεν φάμε ξύλο ομαδικώς για το παραλήρημα που μας διακατέχει απόψε, να μου τρυπήσεις τη μύτη ανάποδα! Σας φιλώ φίλτατη!

Marialena said...

Καλημέρα Αβεσσαλώμ! Όλα καλά? Α, μην ανησυχείς με τις γυναικείες συζητήσεις, δεν βγάζεις άκρη, ε?
;-}}}}