Wednesday, May 10, 2006

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ JLo ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

Αθήνα

Η Τζένιφερ Λόπεζ ματαίωσε, σύμφωνα με Τα Νέα, τη συναυλία της στην Αθήνα, αφού ακύρωσε όλη τη μίνι περιοδεία της σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ντουμπάι.

Οι πρώτες ανησυχίες δημιουργήθηκαν, όταν άλλαξε η ημερομηνία πραγματοποίησής της από τις 29 Απριλίου στις 17 Μαΐου. Παρ' ότι ο τελικός του Champions League απειλούσε να κλέψει δόξα από τη συναυλία στο Καραϊσκάκη, οι διοργανωτές διαβεβαίωναν πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη ζήτηση των εισιτηρίων και το ραντεβού με την κυρία του χιπ χοπ ίσχυε κανονικά.

Μάλιστα επισημοποιήθηκε και η εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη στη συναυλία και με συνέντευξη Τύπου.

Ώσπου η Λόπεζ αποφασίζει να μην ταξιδέψει. Ακόμη, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τη ματαίωση και για το πώς θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους. Είναι πάντως αξιοπρόσεκτο πως μέχρι πριν από λίγες μέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Λόπεζ αναγραφόταν λάθος η ελληνική ημερομηνία -16 αντί για 17 Μαΐου.

news.in.gr

Update: Τώρα θα μου πείτε πως χέστηκε η φοράς εις το αλώνιον, με την συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα, αλλά βρε παιδιά, εμείς που πήραμε τα εισητήρια πιστεύοντας πως γίναμε Ευρώπη στο θέμα των συναυλιών, τώρα την πατήσαμε μεγαλοπρεπώς! Περαστικά μας και φιλιά στον σύζυγο κυρία Lopez και λοιποί με την ίδια νοοτροπία... Μ.

11 comments:

Unknown said...

Η αλήθεια είναι ότι είχα αυτές
της μέρες μια ανησυχία μεγάλη,
μήπως δεν έρθει η Τζένιφερ και
δεν ακούσω και τον τσαλίκη.

Μαριαλένα μου χρυσή

Καλό πρωινό!~

Marialena said...

Γειά σου βρε Καπετάνιε με το χιούμορ σου! Και γω βρε παιδί μου λες γι' αυτό να μην μπορούσα να κοιμηθώ χθες βράδυ κι ας μην το ήξερα? Μη χειρότερα, φτου ξόρκια!

Marialena said...

Τι λες βρε Ρηνάκι, μεγάαααλη στεναχώρια έχει σκεπάσει το στρουμφοχωριό, αλλά βρε γαμώτο μου, σε μια συναυλία διεθνούς αστέρα είπα να πάω η Μητσοτάκα και η λεγάμενη μας την έκανε γι' αλλούουουου!
Μπουχουχου (έλα να κλάψουμε μαζί αυτόν μας τον καημό...)

φιλιά φιλενάδα, κράτα το ηθικό σου ακμαίο για τη συναυλία της Μαντόνα το Σεπτέμβρη, εκτός κι αν...?

dgalanis said...

πήρες εισητήριο για τη JLo?

Marialena said...

@ New Manifesto: To ομολογώ η Μαγδαληνή, πήρα, πήρα και τώρα θέλω τα λεφτά μου πίσω ρεεεεε!
Μου βγήκε η χιπ-χοπ πλευρά μου, αλλά μετά τα νέα μου ξαναμπήκε εκεί που κοιμότανε!

@ Καλοκαιρινό: Καλοσώρισες! Λες? Πάντως με χάλασε ότι θα έπρεπε να ακούσω τα άσματα του Τσαλίκη λες και πάω σε λαική πίστα στου Καραισκάκη. Τόσα συγκροτήματα με φρέσκο ήχο έχουμε, αυτόν βρήκαν να βάλουν? Αφήστε με στον πόνο μου...

Κωστής Γκορτζής said...

Κρίμα που έχασες τον Τσαλίκη...
Μωρε αν έρθει η Σακίρα και με το Σπύρο Ζαγοραίο support θα σπεύσω...

Anonymous said...

Τερμα, σταματαω το φλερτ μαζι σου.Ακους εκει πηρε εισητηριο για jlo!!!! :p

Marialena said...

@ Ημίαιμος: Όχι, όχι, εγώ θα σπεύσω στον Ricky Martin ΜΟΝΟ αν έχει support την Έφη Θώδη, αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο! χα,χα,χα είσαι απίθανος βρε Ημίαιμε!

@ Αρτ: Αχ, όχι μην μου το κάνεις αυτό, μη, μη... μετανοώ πάραυτα, ένα νεανικό ολίσθημα ήταν, τίποτε παραπάνω. Άλλα αν δεν με θες εσύ, θα πάω να βρω άλλες πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια, άκαρδε!!! LOL! smouts, M.

Tasis Plisis said...

Αυτο θα πει ενημερωση!!

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε (σιγα μην περιμενα την αναβαθμιση)!

Marialena said...

Με το καλό βρε DCD! Θα σε τιμούμε δεόντως τώρα που ξαναγύρισες στην ενεργό δράση! Με ή χωρίς την JLo, εσύ σταθερός στις επάλξεις, ε?
φιλιά, Μ.

Tasis Plisis said...

;P