Monday, May 22, 2006

Ένα πακετάκι Mentos

Life is like a box of chocholates...you never know what you might find in it! (Forrest Gump)

Χθες βράδυ μου τηλεφώνησες ξανά μετά από καιρό. Μιλήσαμε, έμαθα τα νέα σου, έμαθες κάποια από τα δικά μου. Έκλεισες πάλι σαν άνεμος σιμούν και γω έμεινα με την αίσθηση του γρήγορου, του ανεκπλήρωτου, του ποθητού και μετά το κενό. Η έλλειψη της πραγματικής επικοινωνίας, της εξωτερίκευσης των βαθύτερων συναισθημάτων που αισθάνομαι για σένα. Δεν θέλω να σε ακούω σαν να σε πατάν στον κάλο, δεν θέλω να πέφτει η μπαταρία του κινητού όταν μιλάμε, δεν θέλω να μένω με υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποιούνται. Τι ήθελα και σ' ερωτεύθηκα, πες μου τι?

Στη τσάντα μου κουβαλάω αυτό το πακετάκι Mentos πολύχρωμες καραμελίτσες που μου είχες προσφέρει όταν βρεθήκαμε τελευταία φορά. Δεν τις τρώω όλες εξεπίτηδες. Έχω αφήσει κάποιες να σε θυμίζουν, εκεί στη πίσω τσέπη της τσάντας μου. Θυμάσαι που χάζευα μια πασχαλίτσα στο σούπερ μάρκετ που ψωνίσαμε? Σου έπαιξα και κουκλοθέατρο με το ζουζούνι και μου άρεσε που προσφέρθηκες να μου την πάρεις, αλλά δεν μας άρεσε η φάτσα της και την αφήσαμε. Πόσο μου άρεσε αυτό που έκανες, να ξερες τότε!

Αυτές οι καραμελίτσες κουδουνίζουν και σε θυμίζουν, όχι μόνο για κείνο το σαββατοκύριακο που με έκανε να σε ερωτευθώ, αλλά και για όλα τ' άλλα που με έκανες να νιώσω. Γιατί άραγε να καρδιοκτυπώ για σένα, τόσο καιρό τώρα? Άραγε ξέρεις, καταλαβαίνεις τι αισθάνομαι? Και χθες το τηλεφώνημά σου, η φωνή σου, οι υποσχέσεις σου... Άσε με να σε χαϊδέψω τρυφερά, άσε με να αντικρύσω τα μάτια σου, άσε με να σου ψιθυρίσω αυτό το κάτι που θα σε κάνει να πάρεις φωτιά, άσε με σε παρακαλώ, άσε με...!

15 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

TRIDENT ΜΕΝΤΑ.Εχουν καλυτερη γευση οπως και να το κανεις!!!

Marialena said...

Δεν σε πειράζει να διαλέξω αυτές με γεύση κανέλλα? Καλησπέρα Νίκο μου και καλή εβδομάδα! Μ.

ellinida said...

Mε κώνειο έχουν ?
Καλημέρα κοριτσάκι .

Serenity said...

Σαν καραμέλα που λιώνει απολαυστικά στο στόμα είναι αυτό που έγραψες... "ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ"!!!

Marialena said...

@ Ελληνίδα: τι να σου πω βρε φιλενάδα, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ακόμα η γεύση που προτίνεις, αλλά στο τέλος η επίγευση έτσι μοιάζει στο γαβ στόρυ!!! φιλιά, Μ.

@ Serenity: ΄Ορεξη να χεις να διαβάζεις και από ερεθίσματα να γράφω τα βάσανα του έρωτα, άλλο τίποτα αυτήν την εποχή... Άραγε πότε θα γράψουμε για ευτυχισμένες στιγμές, το χεις σκεφτεί αυτό ή...

Serenity said...

Ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές... Το εύχομαι ολόψυχα για σένα... Για μένα σου έχω πει... ασ'το καλύτερα...

Marialena said...

@ Serenity: σαν το νερό που χάνεται απ' τη πηγή στο ποταμό, έτσι κάπως φαντάσου αυτές τις στιγμές. Μένεις με την αίσθηση που ένιωσες όταν ξεμακραίνεις από την πηγή και πάλι θες να γευθείς το γάργαρο νερό και πάλι, και πάλι...
Δεν ξέρεις πότε έρχεται η ώρα του καθενός, ούτε και γω για μένα, don't loose faith in yourself, M.

@ Dreamchaser: Καλοσώρισες και καλή αρχή σου εύχομαι. Είναι φορές που αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν απαντήσεις, μέσα σου ξέρεις γιατί επέλεξες αυτόν τον συγκεκριμένο να σε "ταλανίζει" και όχι κάποιον άλλον. Όμως, όταν η καρδιά χτυπήσει για τον έρωτά κάποιου, άντε μετά να της πεις να πάψει. Γίνεται δεν γίνεται! Θα χαρώ να σε ξαναδώ στις σελίδες μου, Μαριαλένα

Λύσιππος said...

TΡΕΛΛΑ-ΜΕΝΤΟΣ!

Aπό παλιά διαφήμιση.

Marialena said...

Λες? Εγώ προτείνω άλλη φορά να προτιμήσω τα M&M's ή τα Smarties τα αντίστοιχα ελληνικά μιας και το φερε η κουβέντα! Καλησπερούδια! Μ.

Unknown said...

Όταν υπάρχουν τόσα πολλά δεν θέλω
γιατί πήγες και ερωτεύθηκες ?
Μου λες ?
Και κάθεσαι και ασχολήσε με τα
μέντος ακόμη ?
άλλαξε κορίτσι μου μάρκα
ΧΆΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΆΡΚΕΣ ?
Φάε κριτσίνια !
Άκου κουδουνίζουν τα μέντος
Άραγε ξέρεις τι λες
Μαριλένα μου ?

Καλησπέρα !

THE_RETURN said...

Τι έγινε ρε κορίτσια ; Πολύ κλαυθμός και οδυρμός έπεσε :)
Αλί και τρισαλί με ΜΕΝΤΟS, "αγάπη μου δεν θα σε ξαναδώ" με ...HALLS (κόκκινες)
κ.λπ. κ.λπ.

Κοιτάξτε και λίγο μπροστά...Γκαζώστε λίγο παραπάνω (όχι στην όπισθεν)

Καλημέρα Μαριαλένα μου.

Marialena said...

Evelina καλοσώρισες και ευχαριστώ για το σχόλιο "συμπαράστασης"!

Στ'αγόρια τώρα της παρέας μας έχω μια απορία: Έτσι αποστασιοποιήστε, όταν κάποια σας εκδηλώνει το ενδιαφέρον της? Στη τρελλή το ρίξατε και κολλήσατε στα καραμελάκια μου φαίνεται (χωρίς παρεξήγηση). Το ότι χτύπησε η καρδιά μου για κάποιον που δεν τολμάω ακόμα να ομολογήσω το γνωστό "και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω" γιατί το παλεύω ακόμα, δεν το βλέπετε? Συναίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί από τη μεριά μου και αυτό εκφράζω. Μην είστε πεζοί...!

@ Return: 16βάλβιδη είμαι, τα πισωγυρίσματα δεν είναι του χαρακτήρα μου, μη φοβάσαι! Φιλιά,Μ.

THE_RETURN said...

Ναι, βρε Ναριαλένα, δίκιο έχεις,
απλά σηκώνουμε λίγο τον πήχυ της ευθυμίας :))

Φιλιά!

Marialena said...

Καμμιά αντίρρηση, αρκεί να γίνεται στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο αγαπητέ μου Return. Αλλιώς είναι άκαιρο και παρεξηγήσιμο... και δεν μ' αρέσει να συμβαίνει έτσι.

Πολλά χαμόγελα από μέρους μου, Μ.

THE_RETURN said...

Let me think about it...
I think you're right :)))))

Kissezzzzz