Monday, February 13, 2006

Δασικό Χωριό "Δρυάδες"






Εικόνες από το Δασικό Χωριό "Δρυάδες" στο Καροπλέσι του Δήμου Ιτάμου στη Καρδίτσα... Εγώ το έζησα για ένα σαββατοκύριακο μες το χιόνι, αλλά την ομορφιά του τοπίου αξίζει κανείς να την νιώσει όλον τον χρόνο. Κάτι μου λέει πως θα ξαναπάω και άλλη εποχή! Εσείς?
e-mail: dryades@itamos.gr

4 comments:

Χρήστος Αθανάσουλας said...

ζηλεύω...

Μαύρος Γάτος said...

Τυχερούλα! Μπράβο σου που το αποφάσισες μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Απ'ότι βλέπω αμείφθηκες ανάλογα...

Marialena said...

Καλημέρα και σε σας! Απ τις λίγες φορές που ξεκούνησα απ' την Αθήνα για τα βουνά & πραγματικά ήταν πανέμορφα! Τα ξαφνικά πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη αξία από τα προγραμματισμένα ταξίδια & αυτό έτσι βγήκε! Μια ομορφιά ήταν...

Unknown said...

Marialena γεια σου τώρα τελευταία πήρα μια απόφαση δεν ξέρω αν θα μου βγει έτσι όπως την φαντάζομαι. Αγαπώ την φύση και ενοικίασα το εστιατόριο του δασικού χωριού. Είναι αλήθεια ότι η περιοχή είναι πανέμορφη είσαι στην κυριολεξία μέσα στην φύση. Ελπίζω να περπατήσει καλύτερα η «ιδέα» των δασικών χωριών. Έχουμε πολλά ακόμη να προσφέρουμε τόσο η δημοτική αρχή για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όσο και εγώ με την σειρά μου, εφ΄ όσον μου βγει και περπατήσει όπως το σκέφτομαι. Όπως και να έχει εμείς σε περιμένουμε.